Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΝ.ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Η διεθνής επιστημονική εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και η ΄Ενώση Ελλήνων Φυσικών ,συνδιοργάνωσαν στις 25-6\4\2017 Πανεπιστημίου 30, στην αίθουσα Αργυριάδη το παραπάνω συνέδριο.
Η πρώτη ημέρα μετά την εγγραφή των συνέδρων είχε 4 συνεδρίες με 21 εισηγητές, με εναρκτήρια ομιλία του  Ευάγγελου Μουτσόπουλου. Η δεύτερη ημέρα είχε 3 συνεδρίες και  15 εισηγητές.
Με τη λήξη των ομιλιών ο καθηγητής Κων\νος Νιάρχος παρουσίασε την επισκόπηση των εργασιών του συνεδρίου.
Στη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου υπήρχε έκθεση μετεωριτών του αναπληρωτή καθηγητή Τάκη Θεοδοσίου και το τελευταίο τεύχος του περιοδικού και εκδόσεις της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
Η γραμματεία του συνεδρίου είχε όλη την προετοιμασία την οποία αποτελούσαν  η Τάσση Ελένη και Γιούλη Παπαγιάννη-Γιωτοπούλου.
Σε συνάτηση  με τον συντοπίτη αντιπρόεδρο της Ε.Ε.Φ, Παναγιώτη Φιλντίση, μου δώρισε το τελευταίο τεύχος του περιοδικόυ  και 2 βιβλία της έκδοσης των Ελλήνων  Φυσικών, τον οποίο και ευχαριστώ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εισηγητές, ακροατές, διοργανωτές.  Τελικά κατάφερα μεταξύ των άλλων  να διαχωρίσω τις έννοιες μεταξύ ΕΥΤΥΧΙΑΣ και ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ
Η ΑΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 

ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.ΤΑΣΣΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ

Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΡΕΖΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: