Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΙΝΑΡΔΟΥ 1789-;, ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ
 ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
 AΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ(25 ΤΟΜΟΙ)
ΤΟΜΟΣ 20 ( σελίδες 2-8)
 Mικρομάνη 8-11-1825. Πρακτικό εκλογής πληρεξουσίων της επαρχίας Μικρομάνης

      Αγαπητοί  Βαλυραίοι-Βαλυραίισες, να περνάτε καλά με αισιοδοξία και χαμόγελο, απανταχού όπου και αν βρίσκεστε. Από τα αρχεία της  Ελληνικής Παλιγγενεσίας , (του τόμου 20, σελίδες 2-8), υπάρχουν τα πρακτικά εκλογής των ονομάτων που ήταν Πληρεξούσιοι , στη Γ Εθνική Εθνοσυνέλευση, το 1825-6. Μπορείτε με αφορμή το Γενεαλογικό Δένδρο του Βασιλείου Λινάρδου, να γνωρίσετε τις ρίζες σας, με τα αναγραφόμενα ονόματα Βαλυραίων, όπου σήμερα πολλά επίθετα δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν τα ονόματα των Δημογερόντων της επαρχίας Μικρομάνης, καθώς και τα ονόματα από τα χωριά της Μικρομάνης : Καμάρη, Καλάμη, Αιζαγα,Τζεφερεμίνη, Σπανοχώρι,Σαντάνι, και Κωνσταντίνοι
Είναι 7 σελίδες πρωτότυπα φωτοαντίγραφα και υπάρχουν τα ονόματα όλων των πληρεξούσιων, των χωριών, της επαρχία Μικρομάνης , για τη Γ Εθνική Εθνοσυνέλευση, το 1825-6.
AΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ
ΤΟΜΟΣ 20 ( σελίδες 2-8)
Λυτά έγγραφα, πρακτικά εκλογής πληρεξουσίων Γ Εθνικής Εθνοσυνέλευσης 1825-6- ΤΡΙΤΟΣ(των λυτών εγγράφων Β και Γ  Βουλευτικής Περιόδου.
Έτος Έκδοσης  2001, σελίδες 195, έγγραφα 1-73. Πίνακες χειρογράφων 1-138.
Τα Αρχεία της Ελληνικής Παλιγγενεσίας, είναι σε 25 τόμους, από το 1821, μέχρι και το 1832. Είναι όλα σε ηλεκτρονική μορφή και καποιος που έχει στην κατοχή του ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κάποιος γνωστός του,κτυπώντας στο διαδίκτυο τη διεύθυνση "Αρχεία της Ελληνικής Παλιγγενεσίας", μπορεί να βρεί ότι τον ενδιαφέρει ακολουθώντας τις οδηγίες του προγράμματος, και μπορεί να αποθηκεύση , ότι τον εμδιαφέρει, σε κείμενο ή σε πρόγραμμα ζωγραφικής, σε στυκάκι ή στο σκληρό του δίσκο.
  Ιδιαίτερες ευχαριστίες, στην υπάλληλο της βιβλιοθήκης της  Βουλής, Ελένη Μουζουράκη, η οποία πάντα με το χαμόγελο με ενημερώνει-πληροφορεί και εξυπηρετεί, στη μελέτη, έρευνα καταγραφή μου, που στετίζεται άμεσα με το χωριό μου και τη Μεσσηνία. Την ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς και ψυχής και της εύχομαι καλό καλοκαίρι.
ΤΟΜΟΣ 20 ( σελίδες 2-8)
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΔεν υπάρχουν σχόλια: