Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Το ανοιξιάτικο σχολείο της φύσης στο Ταύγετο για τους εκπαιδευτικούς μέλη της ΠΕΕΚΠΕ 23-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 Στις 24 Φεβρουαρίου 2014 - 3:23 μ.μ., ο χρήστης peekpe pel <peekpe.pel@gmail.com> έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 

η ΠΕΕΚΠΕ Πελοποννήσου οργανώνει το ανοιξιάτικο σχολείο της φύσης στο Ταύγετο για τους εκπαιδευτικούς μέλη της ΠΕΕΚΠΕ από την Πελοπόννησο και από  όλη την Ελλάδα. Θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα από τις  23 έως 26 Απριλίου και θα φιλοξενηθούμε στις κατασκηνώσεις του Δήμου Καλαμάτας στην Αγία Μαρίνα στον Ταύγετο, υψόμετρο 1400 μ.. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει  πάνω από 150 άτομα και επειδή μπαίνουμε στον πειρασμό να βρεθούμε όλοι όσοι θέλουν να φτάσουν μέχρι αυτόν τον πανέμορφο τόπο θα θέλαμε τη βοήθειά σας! 


Εθελοντικά λοιπόν, όπως όλοι μας άλλωστε θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν θέλατε να συμμετέχετε στα παρακάτω: 
·  Αν έχετε όρεξη να πάρετε μέρος στις ομάδες που θα δημιουργηθούν για την οργάνωση του ανοιξιάτικου Σχολείου σας περιμένουμε για να τα πούμε και από κοντά την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο ΠΡΟΣΕΧΩΣ , Σφακτηρίας 3  στην Καλαμάτα.
·  Αν δεν μπορείτε να έρθετε  και θέλετε να βοηθήσετε, στείλτε μας την πρόθεσή σας για βοήθεια στο μαιλ peekpe.pel@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6976390430 Σίση Πλακονούρη
·  Αν θέλετε  πάλι να κάνετε κάποιο εργαστήριο στείλτε μας την πρότασή σας και μια περιγραφή για να την εντάξουμε στις δράσεις που θα γίνουν το τριήμερο του Σχολείου της φύσης.
·  Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα που θέλετε να την μοιραστούμε , μπορείτε και πάλι να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ανοιξιάτικο σχολείο της φύσης στο ΆΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ....και οι προθεσμίες για να δηλώσετε συμμετοχή!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσουμε ένα υπέροχο βιωματικό τριήμερο!!!!

Περιμένουμε νέα σας!

Υ.Γ. Η οργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και την στήριξη των τοπικών συλλόγων, φορέων και  πολλών ομάδων της πόλης! Δεν ανακοινώνονται ακόμα αναλυτικά γιατί είμαστε σε επαφές.

Η ομάδα της ΠΕΕΚΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Πλακονούρη Σίση, Καραβά Λίλιαν, Στραβάκου Ελένη, Χριστοπούλου Αφροδίτη, Δημητρίου Δημήτρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: