Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΧΩΡΙΟ Απο  την  σελίδα   του  FACEBOOK    "Χωριο    φιλοσοφων"   :Όσοι ασχολούνται με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία κατοικούν μακρυά ο ένας απο τον άλλον . Υπάρχει ανάγκη στενότερης επικοινωνίας και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ανταλλαγής απόψεων .
Υπάρχει ανάγκη να ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ επιτέλους ο Κήπος του Επίκουρου και η Πλατωνική ΠΟΛΙΤΕΙΑ !
Η ζωή στις πόλεις έχει γίνει αφόρητη . Υπάρχει άμεση ανάγκη "εξόδου" προς την ύπαιθρο .
Μας ταϊζουν σκουπίδια . Υπάρχει άμεση ανάγκη να πάρουμε το θέμα "ΔΙΑΤΡΟΦΗ" στα χέρια μας .

Να παράγουμε οι ίδιοι την τροφή μας και να ξέρουμε τί τρώμε . Ο κάθε ένας κάτοικος του χωριού ( είτε άνδρας είτε γυναίκα ) θα έχει περί τα 5 στρέμματα χωράφι και σπίτι ΜΕΣΑ στο χωράφι . Θα παράγει την τροφή του και δεν θα εξαρτάται απο κανένα αφεντικό . Μόνο απο τον ήλιο και την βροχή .
Η συμβατική Ιατρική δεν αποβλέπει στην θεραπεία του ασθενούς αλλά στον πλουτισμό των φαρμακοβιομηχανιών . Υπάρχει ανάγκη για ένα Ασκληπιείο που θα είναι συγχρόνως και το πρώτο πανεπιστήμιο άλλων μορφών Ιατρικής .
Γυναίκες , στην πόλη , καταδικάζονται να δουλεύουν μια ζωή για ψίχουλα και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά . Υπάρχει ανάγκη για μια διαφορετική μορφή κοινωνίας όπου οι γυναίκες θα υποστηρίζονται οικονομικά απο ΟΛΗ την κοινότητα ( όχι απο ΕΝΑΝ και μοναδικό άνδρα ) όσο θα είναι έγκυες και για τα 2-3 πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού τους .
Θα μπορούν να επιλέγουν ΕΑΝ θέλουν ερωτική σχέση και με ΠΟΙΟΝ ( ή με ΠΟΙΟΥΣ ) .
Δεν θα έχουν το άγχος :
Θα ταιριάξω ;
Θα χωρίσω ;
Τί θα γίνουν τα παιδιά μου άν χωρίσω ;
Ποιός θα μας συντηρεί ; 


'Ολες αυτές τις ανάγκες έρχεται να τις καλύψει το ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ . 'Ενα χωριό που θα κατοικείται απο ομοϊδεάτες . Θα είναι το πρώτο κύτταρο μιας ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ενός ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που θα γκρεμίσει τον παλαιό και παρηκμασμένο πολιτισμό όπως η Ρώμη ξεκίνησε απο ένα χωριουδάκι και κατέκτησε τον κόσμο . Όπως ο καρκίνος ξεκινά απο ένα μόνο κύτταρο και νικά έναν οργανισμό τρισεκατομμυρίων κυττάρων .
Το χωριό αυτό θα είναι ο καρκίνος στα σπλάχνα της σημερινής παρηκμασμένης κοινωνίας .
Εάν σας φαίνεται καλή η ιδέα δηλώστε οτι ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ η σελίδα για να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε μεταξύ μας και συζητάμε όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες ( τόπος εγκατάστασης κλπ )
-------------------------------------
Φαντασθείτε μια περιοχή που θα κατοικείται μόνο απο αρχαιοελληνιστές .
Μια περιοχή όπου θα ομιλείται η Αρχαία Ελληνική και θα φοριέται η Αρχαία Ελληνική Ενδυμασία .
Μια περιοχή όπου η γή θα καλλιεργείται μόνο με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους .
Όπου θα υπάρχει το πρώτο Πανεπιστήμιο Εναλλακτικής Ιατρικής .
Όπου θα υπάρχουν θεραπευτήρια Εναλλακτικής Ιατρικής και θα    έρχονται ασθενείς που απέτυχε η συμβατική Ιατρική να τους ανακουφίσει .
Όπου θα συρρέουν απο όλο τον κόσμο θαυμαστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και φοιτητές που σπουδάζουν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία .
Όπου θα υπάρχει συνεδριακό κέντρο .
Αυτή η περιοχή θα είναι για τους αρχαιοελληνιστές ό,τι είναι η Μέκκα για τους μουσουλμάνους , το Αγιο Όρος για τους ορθόδοξους και το Βατικανό για τους καθολικούς .
Στην περιοχή αυτή θα μπορούσαν ( σε πρώτη φάση ) να εγκατασταθούν όσοι απο εμάς είναι άνεργοι . Θα είχαν εισοδήματα απο τον πολιτιστικό , ιατρικό και συνεδριακό τουρισμό .
Επιπλέον εισοδήματα απο βιοκαλλιέργειες και πώληση αλατιού ( μιλάμε για παραθαλάσσια περιοχή ) .
Άλλα εισοδήματα απο ανακύκλωση υλικών .
Θα μπορούσαν να εγκατασταθούν καλλιτέχνες και ειδικοί τεχνίτες ( πχ δεν υπάρχει κανείς τεχνίτης ακόμη που να κατασκευάζει και να πουλά καλής ποιότητας αρχαίες ελληνικές πανοπλίες ) .
Μετά τους ανέργους θα ακολουθούσαν και όσοι απο εμάς έχουμε ( προς το παρόν ! ) εργασία αλλά έχουμε αγανακτήσει απο την ζωή στην πόλη .
Ένα  μέρος  των εσόδων  της  περιοχής  θα  μπορούσε  να  δίνεται   για  τους   σκοπούς  του  κινήματός  μας  ( διαφήμιση ,  επιδότηση   για  απόκτηση   πανοπλίας  κλπ ) 
Θα θέλατε μια τέτοια περιοχή ;
Η ιδέα για ένα τέτοιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ έχει ήδη κατατεθεί απο το 2004 στην  
http://lofos.info/laloslal/biocall.html    .
Έχουν εντοπισθεί οι κατάλληλες περιοχές και έχουν σταλεί ενημερωτικά τευχίδια στους Δήμους που διαθέτουν αυτές τις περιοχές .
Το καλοκαίρι του 2011 είναι μια καλή εποχή για να επισκεφθούμε τους δημάρχους ( όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα ) και να συζητήσουμε το θέμα της παραχώρησης γής .
Όσοι απο εσάς ενδιαφέρονται να είναι μέσα στην αντιπροσωπεία , επικοινωνείστε μαζί μου .
----------------------------------------------------------
Προσθήκη   9-6-2011 
Έστω  οτι  οι  χριστιανοί  αποφασίζουν  να  κρεμάσουν  το  διεφθαρμένο  ιερατείο  τους .  Πού   υπάρχει  η  αποθήκη  αξιόπιστων  στελεχών  ώστε  να  αντλήσουν  απο  εκεί   τους  νέους   κληρικούς  τους ;  
Ασφαλώς  στο  Άγιο  Όρος !  
  Εκεί  υπάρχουν  αρκετοί  που  έχουν  αποδείξει  οτι  είναι  υπεράνω  των  υλικών αγαθών .  Το  έχουν  αποδείξει   ΕΜΠΡΑΚΤΑ  και  επι  ΜΑΚΡΟΝ . 
Πάμε  τώρα  στον  ελληνικό  λαό  του  σήμερα  ( 9-6-2011 )  που  θέλει  να  κρεμάσει  τους  πολιτικούς .  
Υπάρχει  μια  δεξαμενή   αξιόπιστων  προσωπικοτήτων  για  να  αντλήσουν  απο  εκεί   αδιάφθορα   και  ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ  πρόσωπα ;  
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΟΧΙ ! 
Γι'  αυτό  ανησυχώ  γι'  αυτό  τον  επαναστατικό  ενθουσιασμό  του  πλήθους .
Εάν  εμείς  (  οι  Έλληνες  της  Πατρώας  Θρησκείας )  είχαμε  κάτι  σαν  το  Άγιο  Όρος  θα ήταν  εύκολο  να  πούμε   στα  πλήθη  "Κοιτάξτε ,  έχουμε  εμείς   κάτι   ανθρώπους   που  επί  μακρόν  έχουν  αποδείξει   την  περιφρόνησή  τους   προς  τα  υλικά   αγαθά . Αν   κατείχαν  πολιτικά  αξιώματα  είναι  σίγουρο  οτι  δεν  θα  έκλεβαν  το δημόσιο  ταμείο  για  να  αποκτήσουν  βίλες  και  κότερα.  Μήπως  ήρθε  η  ώρα  να  τους  καλέσουμε ;"  
Το   αρχαιοελληνικό  χωριό  λοιπόν     θα  είναι  το  ΔΙΚΟ  ΜΑΣ  Άγιο  Όρος ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: