Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

11η ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Για 11η χρονιά η αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό του Σύνταγματος, στην καρδιά της Αθήνας, θα «γεμίσει» με γεύσεις, αρώματα και χρώματα από τη Λακωνία. Η έκθεση που έγινε θεσμός,  πραγματοποιείται και φέτος από την Πέμπτη 1 μέχρι το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.
Ο χώρος της έκθεσης κομβικός, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς μετρό της Αττικής, καθημερινό πέρασμα χιλιάδων Αθηναίων και όχι μόνο.

Στους Λάκωνες παραγωγούς από κάθε γωνιά του νομού, που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, ανοίγεται μπροστά τους μια σημαντική δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύτερο κοινό, με έναν τρόπο μοναδικό.
Περαστικοί και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι, προϊόντα της λακωνικής γης και παράδοσης, πολλά εξ’ αυτών βιολογικά και να διαπιστώσουν ότι η φήμη που τα συνοδεύει, δεν είναι τυχαία.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, ζυμαρικά, γλυκά και αρτοποιήματα, χωριάτικο λουκάνικο, σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό και πολλά ακόμα εκλεκτά λακωνικά προϊόντα.
Την ευθύνη  έχει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού».
Προτείνουμε ανεπιφύλακτα όσοι έχουν πρόσβαση στο μετρό του Συντάγματος, να επισκεφτούν την έκθεση, να δοκιμάσουν τα προϊόντα που προσφέρονται απλόχερα, και εφόσον το επιθυμούν να αγοράσουν τα αγνά προϊόντα της προτιμησής τους, άμεσα από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες, σε προσιτές τιμές. Να τους ρωτήσουν επίσης για τα προϊόντα τους πως παράγονται,αποθηκεύονται μαγειρεύονται, ή οτιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει. 
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία εύχομαι στους διοργανωτές,επισκέπτες,  εκθέτες, αγοραστές, που προτιμούν ελληνικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς.Τέτοιες πρωτοβουλίες πάνε μπροστά την ελληνική οικονομία και προβάλλονται τα προϊόντα του τόπου μας σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές. 
Εύχομαι και του χρόνου περισσότεροι εκθέτες, αγοραστές, επισκέπτες, και μεγαλύτερος τζίρος.
Ο Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ είναι από το χωριό μου Βαλύρα Μεσσηνίας και του ευχόμαστε  καλό μήνα, καλή Σαρακοστή και καλή  μας άνοιξη.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ 1-3-2018.ΤΟ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΟ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
 ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: