Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

2.ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1834.ΦΕΚ 20 1834 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ

 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

 ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΟΣ

1.ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΦΑΚΕΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ, ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΟΣ 1873*


Τα Αρχεία της Ελληνικής Παλιγγενεσίας, μία από τις πιο σημαντικές αρχειακές συλλογές της Βιβλιοθήκης της Βουλής, αποτελούνται από τριάντα οκτώ κώδικες και δέκα χιλιάδες λυτά έγγραφα, τα οποία χρονολογούνται από την έναρξη του αγώνα της ανεξαρτησίας έως την εκλογή του πρώτου «βασιλέα της Ελλάδος» Όθωνα (1821-1832). Η βασική αυτή ιστορική πηγή μελέτης της Ελληνικής Επανάστασης περιλαμβάνει έγγραφα που σχετίζονται με τις Εθνοσυνελεύσεις και τις τοπικές συνελεύσεις, τα συνταγματικά κείμενα του Αγώνα και τα τοπικά πολιτεύματα, πράξεις του Βουλευτικού και του Εκτελεστικού Σώματος, έγγραφα της καποδιστριακής περιόδου από και προς τον Κυβερνήτη, τη Γερουσία και το Πανελλήνιο, αλληλογραφία υπουργείων και γραμματειών, καθώς και έγγραφα ιδιωτών προς τη Διοίκηση.

Μέσα στο συμπαγές, αν και όχι πλήρες, σώμα των τεκμηρίων των Αρχείων της Ελληνικής Παλιγγενεσίας αποτυπώνεται εναργώς τόσο η ίδρυση και η λειτουργία των βασικότερων οργάνων εκπροσώπησης του Έθνους και της Διοίκησης, κατά τη διαδικασία συγκρότησης ανεξάρτητης εθνικής κρατικής οντότητας, όσο και ο αγώνας και τα προσωπικά αιτήματα των αφανών, στο μεταίχμιο της μεταμόρφωσής τους από υπόδουλους σε ελεύθερους πολίτες.

Μετά από την πυρκαγιά που έπληξε το 1854 το κτήριο του Κοινοβουλίου και της Γερουσίας, η Βουλή κατανόησε την ανάγκη και τη σημασία έκδοσης των «κατά την ελληνικήν παλιγγενεσίαν εγγράφων», προκειμένου να δημοσιοποιήσει στο ευρύ κοινό αλλά και να διαφυλάξει, από τις φθορές του χρόνου και τις καταστροφές, το περιεχόμενό τους. Επιτροπή με πρόεδρο τον γερουσιαστή Ρήγα Παλαμήδη, ανέλαβε να συγκεντρώσει τα αρχεία της Επανάστασης που φυλάσσονταν στη Βουλή. Ταυτόχρονα, όμως, επεδίωξε και να τα εμπλουτίσει, απευθύνοντας πρόσκληση σε δημόσιες αρχές και ιδιώτες για την κατάθεση σχετικών εγγράφων που είχαν στη διάθεσή τους.

Με τη σημαντική συμβολή και του βιβλιοφύλακα Γεωργίου Τερτσέτη, η δραστηριοποίηση αυτή κατέληξε στη μεταγραφή και την έκδοση δύο τόμων αρχειακού υλικού το 1857 και το 1862 αντίστοιχα, οι οποίοι εγκαινίασαν τη σειρά των Αρχείων της Ελληνικής Παλιγγενεσίας. Το εκδοτικό αυτό εγχείρημα συνεχίστηκε, μετά από μακριά διακοπή, έναν αιώνα περίπου αργότερα: το 1971 και 1972 επανακεδόθηκαν οι δύο πρώτοι τόμοι και μέχρι το 1981, μεταγραμμένο αρχειακό υλικό κυκλοφόρησε σε δώδεκα νέους τόμους. Από το 1994 έως το 2012, εκδόθηκαν άλλοι έντεκα τόμοι, ώστε η σειρά να αριθμεί, μέχρι σήμερα, είκοσι πέντε τόμους. Παράλληλα το 2002 κυκλοφόρησε ένα Ανθολόγιο σημαντικών εγγράφων που είχαν περιληφθεί στους είκοσι πρώτους τόμους. Συνολικά έχουν εκδοθεί 7.500 περίπου λυτά έγγραφα και δεκαεπτά κώδικες.

Η Βουλή αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών κυκλοφόρησε το 1999 σε cd-rom και στη συνέχεια ανάρτησε στο διαδικτυακό της τόπο το περιεχόμενο των είκοσι, μέχρι τότε, εκδοθέντων τόμων. Σήμερα, έχουν ψηφιοποιηθεί στο σύνολό τους οι είκοσι πέντε τόμοι και τα κείμενα, τα ευρετήρια και ο πίνακας περιεχομένων των εγγράφων που περιλαμβάνουν είναι ελεύθερα προσβάσιμα στο διαδίκτυο για πλοήγηση και έρευνα.

Αποτελέσματα Αναζήτησης: ΑΣΛΑΝΑΓΑ

Τόμος 9, σελίδα 175

Τόμος 9, σελίδα 384

Τόμος 12, σελίδα 137

Τόμος 12, σελίδα 284

Τόμος 14, σελίδα 27

Τόμος 14, σελίδα 322

Τόμος 15γ, σελίδα 261

Τόμος 15γ, σελίδα 402

ΤΟΜΟΣ 20 ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΚΑΛΑΜΩΝ ΣΕΛΙΔΕΣ 28-34

 

ΑΡΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ*.

ΤΟΜΟΣ 20 ΣΕΛΙΔΑ 30

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1825, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΣΦΡΑΓΙΣ «Η ΠΑΤΡΙΣ»

ΑΣΙΛΑΝΑΓΑ

ΓΕΟΡΓΙΣ ΜΠΙΜΠΟΝΙΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΣ ΧΑΛΑΣΟΧΟΡΙΣ

ΓΙΑΝΗΣ ΤΖΑΦΟΥΛΗΣ

ΠΟΥΛΟΣ ΣΧΙΝΑΣ

ΚΟΣΤΑΚΙΣ ΧΑΛΑΣΟΧΟΡΙΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΟΤΙΣ ΧΙΤΖΙΟΣ

*ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

 

2. ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΟΣ .

 

 


Η διάλυση των ατάκτων στρατιωτικών τμημάτων, που έγινε στις 8 Μαρτίου 1833, προκάλεσε πολλά προβλήματα και δυσαρέσκεια στο λαό, ιδιαίτερα σε όσους πολέμησαν και δεν είχαν ιδιόκτητη γη, ούτε γνώριζαν άλλη τέχνη από του πολεμιστή.

Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιήθηκαν για να ικανοποιήσουν

τους επιζώντες από αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της χώρας,

ήταν και η απονομή αριστείων ή εθνοσήμων ή παρασήμων όπως θα λέγαμε

σήμερα. Θα ήταν μια ανέξοδη ηθική ικανοποίηση για την επιβράβευση των

αγώνων και θυσιών του λαού.

Το Βασιλικό Διάταγμα της 20 Μαΐου 1834, που δημοσιεύθηκε στο φύλλο

αρ. 20 της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως» της 3 Ιουνίου 1834, προέβλεπε:

Αργυρό αριστείο για τους αξιωματικούς

Χάλκινο αριστείο για τους υπαξιωματικούς

Σιδηρούν αριστείο για τους στρατιώτες και ναύτες

Το αρχείο των Αριστείων αποτελεί τμήμα του αρχείου του Υπουργείου Στρατιωτικών που φυλάσσεται στην Κ.Υ. των Γ.Α.Κ. Το αρχείο αυτό, με τον κωδικό Μ, καλύπτει όλη την Οθωνική περίοδο (1833-1862).

Στις 20 Μαΐου 1834, με ΒΔ “Προς αναγνώρισιν των εκδουλεύσεων προς την Πατρίδα όλων των αξιωματικών, υπαξιωματικών και στρατιωτών των κατά ξηρά και θάλασσα Ελληνικών στρατευμάτων» …απονεμήθηκε στον καθένα από αυτούς «αριστείον» (μετάλλιο).

Στη μία όψη το μετάλλιο έφερε τον ελληνικό θυρεό με το σταυρό ενώ στην άλλη την επιγραφή: «Όθων Βασιλεύς της Ελλάδος τοις γενναίοις της πατρίδος προμάχοις».

Το αρχείο αποτελείται από 307 φακέλους ποικίλου όγκου, οι οποίοι φέρουν ταξινομική αρίθμηση κατά χρονολογική σειρά, από 1-307. Αθροιστικά οι φάκελοι είναι 312, διότι υπάρχουν και πέντε διπλοί (4α, 203α, 238α, 293α και 294α), πολλοί από τους οποίους περιέχουν διπλώματα. Προφανώς πρόκειται για διπλώματα που δεν παρελήφθησαν ποτέ από τους δικαιούχους τους.

Για τους 70 πρώτους φακέλους, η τεκμηρίωση πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο εγγράφου. Τεκμηριώθηκαν συνολικά 23095 έγγραφα που εκτείνονται χρονικά από το 1834 μέχρι το 1865.
Επί του συνόλου των εγγράφων των συγκεκριμένων φακέλων δεν τεκμηριώθηκαν μεμονωμένα δυσανάγνωστα έγγραφα.

Η τυπολογία των τεκμηρίων περιλαμβάνει: διπλώματα (αργυρό, χάλκινο και σιδερένιο), ατομικές και ομαδικές αιτήσεις απονομής, αποφάσεις και διατάγματα απονομής, αποδεικτικά παραλαβής, ενστάσεις, επιστολές ιδιωτών, ονομαστικούς καταλόγους αγωνιστών (πολιτών και στρατιωτικών), πιστοποιητικά και υπηρεσιακή αλληλογραφία.

 Τα ΓΑΚ αρχικά εστεγάζοντο Θεάτρου 6 κοντά στην οδό Αθηνάς. Για να έχεις πρόσβαση έπρεπε να υπογράψουν 3  άτομα και μετά από 1 μήνα εφόσον γινόταν η έγκριση μπορούσες να έχεις πρόσβαση.  Δεν σου έδιναν πάνω από 5 σελίδες τις οποίες μπορούσες μόνο να αντιγράψεις και υπήρχε αυστηρός έλεγχος. Επειδή είμαι ευλογημένος και έχω προστάτες αγγέλους γνώρισα τους δημοσιογράφους Μίμη Φερέτο από Αρφαρά και εκδότη των Μεσσηνιακών νέων και του δίτομου έργου των μεσσηνιακών Θόδωρο Μαργαρίτη από Σκάλα Μεσσηνίας που τύπωσε το βιβλίο με τίτλο η Σκάλα της Μεσσηνίας και τον ψυχίατρο  εν ζωή Σταύρο Καπετανάκη που έχει εκδώσει 5 βιβλία για τη Μάνη και τους Μανιάτες. Στην πορεία γνώρισα και τον Σωτήρη Παπαδόπουλο από Κούβελα Μεσσηνίας που έχει εκδώσει ένα 8τομο έργο και αφού με μυήσαν στην αποδελτίωση των ΓΑΚ, με συμβούλευαν με καθοδηγούσαν και μερικές φορές με φιλοξένησε ο Σταύρος Καπετανάκης στο σπίτι του στην Κυψέλη και οι 5 μαζί τρώγαμε μετά την έρευνα στο εστιατόριο Γαλλία, δίπλα στο ΡΕΞ.

Μου παρέδωσαν τη σκυτάλη τους ευχαριστώ από καρδιάς και ψυχής, και στη συνέχεια καθοδηγώ αφιλοκερδώς  ,όποιος χρειάζεται τη βοηθειά μου. Έχοντας αναρτήσει  στην ιστοσελίδα μου τα αριστεία  των αγωνιστών από την Κεντρική και Άνω Μεσσηνία, ο Αρίτης Παναγιώτης Μαρκόπουλος με είχε τσεκάρει από το 2014 ,και αυτός ήταν που με προσκάλετε να μιλήσω για τα πρόσωπα ,γεγονότα, καταστάσεις του 1834,τον οποίο και ευχαριστώ.

 Στην πορεία της ζωής μου γνώρισα τους καλαματιανούς Νίκο Ζερβή, Σταύρο Καλυβιώτη, , με το πλούσιο συγγραφικό τους έργο, το  Γρηγόρη Κριμπά, που ο Γρηγόρης συνεχίζει τα σατιρικά του, τα οποία και αναρτώ, ενώ οι άλλοι δυο μας βλέπουν από ψηλά και χαίρονται. Τέλος γνώρισα το γυθεάτη  Δημήτρη Κοκκινάκη που τον βράβευσε η Ουνέσκο Γραμμάτων και Τεχνών με πρόεδρο τη Νίνα Διακοβασίλη στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Παπάγου-Ζωγράφου, για το έργο του με τίτλο: «ΑΘΩΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ», περιγράφοντας ποιοι ήταν οι πραγματικοί δολοφόνοι του Καποδίστρια. 

 

Συνεχίζουμε την έρευνα μελέτη καταγραφή για:

Τους νερόμυλους της Μεσσηνίας με την TIMS

Για τα έργα των λαγκαδινών τεκτόνων με τα «ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ» με υπεύθυνο τον πανεπιστημιακό Γιάννη Τσιαούση

Για τα πέτρινα γεφύρια με το Θόδωρο Χαμάκο και τέλος

Για τα κάστρα της Μεσσηνίας με το γιατρό Γιάννη Μπίρη και Μιλτιάδη Τσαπόγα.

3.ΓΑΚ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΟΣ

Φ 250, ΕΓΓΡΑΦΟ 72,ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ, ΑΡΙΣ, ΑΡΦΑΡΑ, ΠΛΑΤΥ
ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ
ΓΟΥΛΙΑΜΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΨΑΘΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΙΣ
ΓΚΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΣΤΟΥΝΟΣ ή ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΛΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΛΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΑΡΦΑΡΑ
ΚΑΡΤΖΟΝΑΣ Θ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΛΙΒΑΣ Α. ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΟΡΖΩΝΗΣΗ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΤΣΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΤΣΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΛΑΤΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΗΜΕΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΜΠΟΥΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΝΤΕΝΤΕΡΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φ250 ,ΕΓΓΡΑΦΟ 70,ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΩΡΙΑ,ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ,ΑΡΙΟΧΩΡΙ,ΑΡΦΑΡΑ,ΠΛΑΤΥ,ΑΛΩΝΙΑ ΑΡΙ
ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ

ΚΑΤΖΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΙΟΧΩΡΙ
ΑΝΤΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΙΜΙΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΥΧΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΑΡΦΑΡΑ
ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΣΟΥΡΛΑΚΗΣ Β.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΛΑΤΥ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΛΩΝΙΑ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΓΚΡΕΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΠΟΥΡΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
ΝΤΟΥΡΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΑΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΟ 72
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΑΛΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΚΑΛΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΚΑΤΣΙΛΙΕΡΗΣ ή ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΤΣΙΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ
ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ Ν. ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΦΑΒΑΤΑΣ Π.Φ.
Φ258 ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΛΑΚΙ ΕΛΑΒΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΗΣ,ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΡΟΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΙΑΜΟΥ ΟΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ, ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΞΑΠΛΑΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ,ΙΕΡΕΑΣ,ΧΑΛΚΙΝΟ
ΕΓΓΡΑΦΟ 220 ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ 258 .ΕΛΑΒΑΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΩΡΙΑ ΟΙ:
ΑΛΩΝΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΕΤΖΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΟΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΖΑΛΟΧΩΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΚΑΤΖΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΡΙΟΧΩΡΙ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΖΕΜΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΖΕΜΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΡΙΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΜΟΥΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΝΤΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΞΗΝΤΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΙΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ Α. ΚΩΝ\ΝΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΛΑΣΟΧΩΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΝΤΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΑΝΤΖΟΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Φ 258 ΕΓΓΡΑΦΑ 6,17,24
ΑΡΙΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΖ.

ΛΙΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΣΑΛΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΤΖΑΦΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΑΚ ΦΑΚΕΛΟΣ 220 ΕΓΓΡΑΦΑ 26,28,55,73,99,119 ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΑΡΙΣ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΟΥΛΙΑΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΤΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΤΖΙΚΟΥΡΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
ΣΤΟΥΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΖΑΦΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΖΑΦΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΙΤΟΥΡΑΣ Γ..
ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Φ232
135,ΑΣΛΑΝΑΓΑ ή ΑΡΙΣ 9 ΟΝΟΜΑΤΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΣ,ΚΩΝ-ΝΟΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΣΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝ\ΝΟΣ ΚΟΛΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΛΤΗΣ
ΜΗΤΡΟΣ ΤΡΙΠΛΑΚΗΣ
ΜΗΤΡΟΣ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ
Φ220. ΑΠΟΦΑΣΗ 9-5-1844, ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ
ΑΡΓΥΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΟΥ .ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΛΩΝΙΑ, ΑΜΜΟ, ΑΝΔΑΝΙΑ, ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ, ΑΡΙ, ΑΡΦΑΡΑ, ΕΥΑ, ΚΑΤΣΑΡΟΥ, ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ, ΟΙΧΑΛΙΑ, ΠΛΑΤΥ, ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ, ΒΑΛΥΡΑ, ΖΕΡΜΠΙΣΙΑ,  ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ, ΘΟΥΡΙΑ, ΚΑΡΤΕΡΟΛΙ, ΚΑΤΣΑΡΟΥ ,ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΙ,  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ, ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΜΕΛΠΕΙΑ, ΜΠΑΛΑ, ΣΙΑΜΟΥ, ΣΠΑΝΟΧΩΡΙ, ΣΚΑΛΑ, ΣΤΕΝΥΚΛΗΡΟ.

Φ 127*Υπουργείο πολέμου 30-31\8 \1825 Φύλλα 101-104
101.Ονομαστικός κατάλογος στρατιωτών του στρατηγού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΦΑΛΑ α\α 1-127
102. Ονομαστικός κατάλογος στρατιωτών (όνομα, επίθετο, πατρίς, μισθός και διάρκεια της δηλώσεως)
103.Δεύτερος ονομαστικός κατάλογος στρατευμένων υπό την οδηγία του στρατηγού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΦΑΛΑ (ονομα, επίθετο, πατρίς, εποχή ) α\α 1-101. Από το χωριό ΤΖΑΦΕΡΕΜΙΝΙ Α\Α 24-38. Ο ΛΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (παππούς μου) έχει α\α 29 και συμμετείχε από τις 10 Σεπτεμβρίου.
104. Λογαριασμοί σιτηρεσίου στρατιωτών .Ημέρες 64=14+50=28\6-31\8. Σύνολο δραχμές 3.697,36.
*Υπάρχει στη σελίδα 419 των Μεσσηνιακών του Α τόμου του 1968 του Μίμη Φερέτου.

 3.ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΟΣ 1873

Ψηφιοποίηση Μαθητολογίων

1. Εισαγωγή

 Η εργασία ψηφιοποίησης ξεκίνησε όταν στην ιστοσελίδα Meropitopik αναρτήθηκαν σελίδες από μαθητολόγια του Ελληνικού Σχολείου Τσαου-σίου (Μερόπης) με ονόματα συγγενών και συγχωριανών μου παρελθό-ντων γενεών. Θεώρησα καθήκον μου να καταχωρίσω ηλεκτρονικά τις εγ-γραφές των σελίδων αυτών και, στη συνέχεια, έκανα το ίδιο με όλα τα μαθητολόγια αυτού του Σχολείου τα οποία αναζήτησα και βρήκα στα ΓΑΚ Μεσσηνίας. Αυτή η περιορισμένης έκτασης εργασία έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους και γνωστούς και γέννησε την ιδέα μιας πλατύτε-ρης και γενικότερης μεταφοράς σε ηλεκτρονική μορφή εγγραφών μαθη-τολογίων και των άλλων Σχολείων που λειτούργησαν στη γενέτειρά μου, Μερόπη και στην ευρύτερη περιοχή. Η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης των εγγραφών και της επεξεργασίας των στοιχείων τους διήρκεσε, συνο-λικά, περισσότερο από δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκε, εξ ολοκλήρου, από τον υποφαινόμενο ο οποίος υπήρξε και ο ίδιος μαθητής σε δύο από αυτά τα Σχολεία. Αισθάνομαι, όμως, την ανάγκη να ευχαριστήσω αυτούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, προσκομίζοντας πολύτιμες πληρο-φορίες ή προτείνοντας τρόπους καλύτερης προβολής των ψηφιοποιημέ-νων εγγραφών των μαθητολογίων αυτών των Σχολείων. Συγκεκριμένα:

α. Στον Μεροπαίο Δημήτρη Μπαλντουμά, στην ιστοσελίδα του οποί-ου «Meropitopik”, αναρτήθηκαν σελίδες από τα μαθητολόγια του Ελλη-νικού Σχολείου Τσαουσίου και για τις ενέργειές του να εξασφαλίσει ψη-φιακά αντίγραφα για όλες τις σελίδες των μαθητολογίων του Δημοτικού Σχολείου Μερόπης.

β. Στον Βαλυραίο φίλο και συνεργάτη Γιάννη Λύρα που πρόσφερε πολύτιμες πληροφορίες, χρήσιμο αρχειακό υλικό και, κυρίως, «διαφήμι-σε» την εργασία αυτή μέσα από την ποικίλης ύλης και πιστή στην παρά-δοση του τόπου του, ιστοσελίδα του.

γ. Στον Μεροπαίο παιδικό μου φίλο, γείτονα και συμμαθητή Δημήτρη Πετρόπουλο, στην ιδέα του οποίου στηρίχθηκε η εργασία ψηφιοποίησης, αλλά και στο γενικότερο ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωσή της.

2. Αρχειακό υλικό

 Η εργασία ψηφιοποίησης περιλαμβάνει 62.563 εγγραφές μαθητών και μαθητριών που αναγράφονται σε μαθητολόγια δέκα τριών (13), συνολι-κά, Σχολείων της Άνω Μεσσηνίας που λειτούργησαν μεταξύ των ετών 1889 και 1971. Για την ψηφιακή καταχώρισή τους λήφθηκαν 3.662 ψη-φιακά αντίγραφα ισάριθμων σελίδων από τα οποία τα 3.026 από μαθητο-2

 λόγια που φυλάσσονται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους Νομού Μεσση- νίας και τα υπόλοιπα από Σχολεία που εξακολουθούν να λειτουργούν μέ- χρι σήμερα. Στα ψηφιακά αντίγραφα δόθηκαν κωδικές ονομασίες αποτε- λούμενες από εννέα ψηφία από τα οποία τα πρώτα τρία είναι η συντομο- γραφία του Σχολείου, τα επόμενα τέσσερα το έτος σύνταξης των μαθητο- λογίων και τα δύο τελευταία ο αριθμός σελίδας του μαθητολογίου. Τα 13 Σχολεία με τις συντομογραφίες τους και τρόπος με τον οποίο κατανέμο- νται σε αυτά οι 62.653 εγγραφές φαίνονται στον παρακάτω συνοπτικό Πίνακα 1.

Χρονική περίοδος Πηγή λήψης στοιχείων Ψηφιακά αντίγραφα Πλήθος εγγραφών ΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΠΗΣ ΑΜΡ 1937-1943 ΓΑΚ Μεσσηνίας                                  13   264

 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ΓΔΒ 1949-1953  Γυμνάσιο Διαβολιτσίου   147    3.837

 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΓΜΛ 1919-1959 ΓΑΚ Μεσσηνίας  και Λύκειο Μελιγαλά

                                                                                                                     1.138  25.986

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΡΟΠΗΣ ΔΜΡ 1930-1971 ΓΑΚ Μεσσηνίας & Δημ. Σχολείο Μερόπης              288      8.918

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΛΥΡΑΣ ΕΒΛ 1922-1928 ΓΑΚ Μεσσηνίας                            82        1.017

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ΕΔΒ 1989-1917 Γυμνάσιο Διαβολιτσίου   420         4.235 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΕΜΑ 1924-1928 ΓΑΚ Μεσσηνίας                 13        460

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΜΛ 1889-1928 ΓΑΚ Μεσσηνίας                      884       9.682

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΟΠΗΣ ΕΜΡ 1901-1928 ΓΑΚ Μεσσηνίας                          533  6.168

ΗΜΙΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΛΥΡΑΣ ΗΒΛ 1929-1937 ΓΑΚ Μεσσηνίας                         32   342

ΗΜΙΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ΗΔΒ 1933-1939 Γυμνάσιο Διαβολιτσίου 28    603 ΗΜΙΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΗΜΑ 1929-1937 ΓΑΚ Μεσσηνίας     24          215 ΗΜΙΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΡΟΠΗΣ ΗΜΡ 1929-1939 ΓΑΚ Μεσσηνίας               60           836

Σύνολα 

                                                                                      3.662 62.563

2. ΨΗΦΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

Γιάννη έχω ψηφιοποιήσει το σύνολο των εκλογικών καταλόγων των Δήμων που αντιστοιχούν στους νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Κορινθίας και ολοκληρώνω την ψηφιοποίηση και των εκλογικών καταλόγων της Λακωνίας. Το σύνολο των ψηφιοποιημένων εγγραφών πλησιάζει τις 120.000 και απομένουν γύρω στις 55.000 εγγραφές για να ολοκληρώσω την Πελοπόννησο. Σού στέλνω τον Δήμο Άριος σε μορφή Excel αλλά θέλω κι εγώ να μού στείλεις τις σελίδες από την απογραφή GRIMANI που αφορούν τη Μεσσηνία επειδή αυτές που έχω δεν διαβάζονται εύκολα.  
























































































































































































































































































Εκλογείς Δήμου Άριος έτους 1873

 

 

 

αα

παλαιό όνομα

νέο όνομα

πλήθος

%

 

1

Ασλάναγα

Άρις

421

38,00%

 

2

Μπάστα

Πλατύ

192

17,33%

 

3

Μπαλιάγα

Άμμος

157

14,17%

 

4

Γκορτζόγλι

Αλώνια

129

11,64%

 

5

Βλαχάταγα

Αριοχώρι

100

9,03%

 

6

Γλιάτα

Ανεμόμυλος

57

5,14%

 

7

Μπισμπάρδι

Ασπροπουλιά

32

2,89%

 

8

Πήδημα

Πήδημα

20

1,81%

 

Σύνολο εγγεγραμμένων

 

1108

100,00%

 

 

 

 

 

 

 
















 

444

Άρις

Ασλάναγα

Αγγελόπουλος

Γεώργιος

Παντελής

1852

445

Άρις

Ασλάναγα

Αγγελόπουλος

Γρηγόριος

Παντελής

1843

446

Άρις

Ασλάναγα

Αδαμόπουλος

Αναστάσιος

Αδάμ

1818

447

Άρις

Ασλάναγα

Αθανασόπουλος

Βασίλειος

Γεώργιος

1852

448

Άρις

Ασλάναγα

Αθανασόπουλος

Γεώργιος

Δημήτριος

1823

449

Άρις

Ασλάναγα

Αθανασόπουλος

Δημήτριος

Γεώργιος

1843

450

Άρις

Ασλάναγα

Αθανασόπουλος

Κωνσταντίνος

Βασίλειος

1852

451

Άρις

Ασλάναγα

Αθανασόπουλος

Νικόλαος

Δημήτριος

1833

452

Άρις

Ασλάναγα

Αλεξόπουλος

Αν.

Αλέξιος

1838

453

Άρις

Ασλάναγα

Αποστολόπουλος

Αθανάσιος

Δημήτριος

1841

454

Άρις

Ασλάναγα

Αποστολόπουλος

Βασίλειος

Απόστολος

1823

455

Άρις

Ασλάναγα

Αποστολόπουλος

Δημήτριος

Απόστολος

1823

456

Άρις

Ασλάναγα

Αποστολόπουλος

Επαμεινώνδας

Βασίλειος

1851

457

Άρις

Ασλάναγα

Αποστολόπουλος

Μάρκος

Δημήτριος

1848

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

458

Άρις

Ασλάναγα

Αργυρόγαμβρος

Θεόδωρος

Ανάργυρος

1803

459

Άρις

Ασλάναγα

Ασημάκης

Κωνσταντίνος

Ασημάκης

1838

460

Άρις

Ασλάναγα

Ασημακόπουλος

Γεώργιος

Ασημάκης

1843

461

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Αθανάσιος

Βασίλειος

1817

462

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Αναγνώστης

Βασίλειος

1828

463

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Βασίλειος

Ιωάννης

1850

464

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Γεώργιος

Αθανάσιος

1851

465

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Γεώργιος

Ιωάννης

1833

466

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Δημήτριος

Ιωάννης

1851

467

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Δημήτριος

Χρήστος

1843

468

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Ιωάννης

Αθανάσιος

1838

469

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1843

470

Άρις

Ασλάναγα

Βασιλάκης

Λεωνίδας

Αθανάσιος

1843

471

Άρις

Ασλάναγα

Βλαχονικολός

Γεώργιος

Πούλος

1843

472

Άρις

Ασλάναγα

Βλαχονικολός

Νικόλαος

Πούλος

1833

473

Άρις

Ασλάναγα

Βλαχονικολός

Πούλος

Νικόλαος

1818

474

Άρις

Ασλάναγα

Βούλγαρης

Αναστάσιος

Σταμάτιος

1806

475

Άρις

Ασλάναγα

Βούλγαρης

Ιωάννης

Αναστάσιος

1843

476

Άρις

Ασλάναγα

Βούλγαρης

Παναγιώτης

Αναστάσιος

1838

477

Άρις

Ασλάναγα

Γεωργόπουλος

Γεώργιος

Παναγιώτης

1852

478

Άρις

Ασλάναγα

Γεωργόπουλος

Νικόλαος

Παναγιώτης

1838

479

Άρις

Ασλάναγα

Γεωργόπουλος

Παναγιώτης

Γεώργιος

1803

480

Άρις

Ασλάναγα

Γιαννακόπουλος

Γεώργιος

Ιωάννης

1813

481

Άρις

Ασλάναγα

Γιαννακόπουλος

Δημήτριος

Γεώργιος

1843

482

Άρις

Ασλάναγα

Γιαννακόπουλος

Νικόλαος

Γεώργιος

1846

483

Άρις

Ασλάναγα

Γιάνναρης

Απόστολος

Μιχαήλ

1838

484

Άρις

Ασλάναγα

Γιάνναρης

Ιωάννης

Μιχαήλ

1851

485

Άρις

Ασλάναγα

Γιάνναρης

Μιχαήλ

Ιωάννης

1823

486

Άρις

Ασλάναγα

Γκάβδας

Αθανάσιος

Ευστάθιος

1813

487

Άρις

Ασλάναγα

Γκάβδας

Γεώργιος

Δημήτριος

1852

488

Άρις

Ασλάναγα

Γκάβδας

Δημήτριος

Αθανάσιος

1833

489

Άρις

Ασλάναγα

Γκάβδας

Ιωάννης

Αθανάσιος

1843

490

Άρις

Ασλάναγα

Γκάβδας

Παναγιώτης

Θεόδωρος

1838

491

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Αθανάσιος

Δημήτριος

1845

492

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Αντώνιος

Ιωάννης

1825

493

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Βασίλειος

Ιωάννης

1828

494

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Γεώργιος

Δημήτριος

1843

495

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Γεώργιος

Ιωάννης

1833

496

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Δημήτριος

Ιωάννης

1818

497

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Κωνσταντίνος

Δημήτριος

1838

498

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1833

499

Άρις

Ασλάναγα

Γούλος

Νικόλαος

Δημήτριος

1848

500

Άρις

Ασλάναγα

Γραμμένος

Αθανάσιος

Ιωάννης

1815

501

Άρις

Ασλάναγα

Γραμμένος

Γεώργιος

Ευστάθιος

1833

502

Άρις

Ασλάναγα

Γραμμένος

Δημήτριος

Ιωάννης

1828

503

Άρις

Ασλάναγα

Γραμμένος

Ευστάθιος

Γεώργιος

1848

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

504

Άρις

Ασλάναγα

Γραμμένος

Ιωάννης

Αθανάσιος

1848

505

Άρις

Ασλάναγα

Γραμμένος

Πολυχρόνης

Ευστάθιος

1838

506

Άρις

Ασλάναγα

Γραμμένος

Φίλιππος

Ευστάθιος

1838

507

Άρις

Ασλάναγα

Δρακουλάκης

Γεώργιος

Δημήτριος

1838

508

Άρις

Ασλάναγα

Δρακουλιάς

Ευστάθιος

Αθανάσιος

1843

509

Άρις

Ασλάναγα

Δρακουλιάς

Ιωάννης

Αθανάσιος

1850

510

Άρις

Ασλάναγα

Δρακουλιάς

Νικόλαος

Γεώργιος

1848

511

Άρις

Ασλάναγα

Δρες

Γεώργιος

Δημήτριος

1838

512

Άρις

Ασλάναγα

Δρες

Δημήτριος

Παναγιώτης

1823

513

Άρις

Ασλάναγα

Δρες

Ιωάννης

Δημήτριος

1852

514

Άρις

Ασλάναγα

Ηλιόπουλος

Αθανάσιος

Γεώργιος

1823

515

Άρις

Ασλάναγα

Ηλιόπουλος

Αντώνιος

Αθανάσιος

1843

516

Άρις

Ασλάναγα

Ηλιόπουλος

Ηλίας

Πούλος

1838

517

Άρις

Ασλάναγα

Ηλιόπουλος

Ιωάννης

Πούλος

1833

518

Άρις

Ασλάναγα

Καλατζόπουλος

Ανδρέας

Γεώργιος

1808

519

Άρις

Ασλάναγα

Καλατζόπουλος

Κωνσταντίνος

Δημήτριος

1838

520

Άρις

Ασλάναγα

Καλέκας

Αναστάσιος

Ιωάννης

1852

521

Άρις

Ασλάναγα

Καλέκας

Βασίλειος

Ιωάννης

1843

522

Άρις

Ασλάναγα

Καλέκας

Γεώργιος

Αναστάσιος

1813

523

Άρις

Ασλάναγα

Καλέκας

Ιωάννης

Αναστάσιος

1818

524

Άρις

Ασλάναγα

Καλέκας

Πούλος

Γεώργιος

1852

525

Άρις

Ασλάναγα

Κάλελης

Καλόγηρος

Κωνσταντίνος

1843

526

Άρις

Ασλάναγα

Κάλελης

Νικήτας

Κωνσταντίνος

1833

527

Άρις

Ασλάναγα

Καλλιμάνης

Απόστολος

Γεώργιος

1833

528

Άρις

Ασλάναγα

Καλογερόπουλος

Ιωάννης

Νικόλαος

1833

529

Άρις

Ασλάναγα

Καλογερόπουλος

Νικόλαος

Καλόγηρος

1803

530

Άρις

Ασλάναγα

Καλογερόπουλος

Παναγιώτης

Νικόλαος

1838

531

Άρις

Ασλάναγα

Καμούζης

Αθανάσιος

Ευστάθιος

1828

532

Άρις

Ασλάναγα

Καμούζης

Γεώργιος

Αθανάσιος

1843

533

Άρις

Ασλάναγα

Καμούζης

Δημήτριος

Αθανάσιος

1843

534

Άρις

Ασλάναγα

Καμούζης

Δημήτριος

Πιέρος

1813

535

Άρις

Ασλάναγα

Καμούζης

Μιχαήλ

Αθανάσιος

1852

536

Άρις

Ασλάναγα

Κανελλόπουλος

Παναγιώτης

Κανέλλος

1843

537

Άρις

Ασλάναγα

Κατσιγιάννος

Απόστολος

Δημήτριος

1823

538

Άρις

Ασλάναγα

Κατσιγιάννος

Βασίλειος

Ιωάννης

1839

539

Άρις

Ασλάναγα

Κατσιγιάννος

Γεώργιος

Ιωάννης

1838

540

Άρις

Ασλάναγα

Κατσιγιάννος

Ευστάθιος

Παναγιώτης

1813

541

Άρις

Ασλάναγα

Κατσιγιάννος

Ιωάννης

Δημήτριος

1813

542

Άρις

Ασλάναγα

Καψοκόλης

Γεώργιος

Ιωάννης

1843

543

Άρις

Ασλάναγα

Καψοκόλης

Ιωάννης

Δημήτριος

1813

544

Άρις

Ασλάναγα

Κοκκίνης

Ευστάθιος

Κωνσταντίνος

1828

545

Άρις

Ασλάναγα

Κοκκίνης

Ιωάννης

Δημήτριος

1848

546

Άρις

Ασλάναγα

Κοκκίνης

Καλόγηρος

Νικόλαος

1813

547

Άρις

Ασλάναγα

Κοκκίνης

Παναγιώτης

Ευστάθιος

1852

548

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Αθανάσιος

Παναγιώτης

1843

549

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Αναστάσιος

Κωνσταντίνος

1843

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

550

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Απόστολος

Ευστάθιος

1843

551

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Γεώργιος

Ευστάθιος

1848

552

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Γεώργιος

Παναγιώτης

1843

553

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Δημήτριος

Παναγιώτης

1843

554

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Ιωάννης

Κωνσταντίνος

1838

555

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Νικόλαος

Ευστάθιος

1852

556

Άρις

Ασλάναγα

Κόλιας

Νικόλαος

Κωνσταντίνος

1846

557

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Απόστολος

Ιωάννης

1843

558

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Βασίλειος

Ιωάννης

1843

559

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Γεώργιος

Γεώργιος

1833

560

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Γεώργιος

Ιωάννης

1838

561

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Θεόδωρος

Ιωάννης

1838

562

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Κωνσταντίνος

Δημήτριος

1852

563

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Νικόλαος

Ιωάννης

1838

564

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Παναγιώτης

Ιωάννης

1838

565

Άρις

Ασλάναγα

Κοντός

Σταύρος

Ιωάννης

1838

566

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Αδαμάντιος

Γεώργιος

1843

567

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Αθανάσιος

Ιωάννης

1828

568

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Γεώργιος

Αθανάσιος

1813

569

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Γεώργιος

Παναγιώτης

1852

570

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Δημήτριος

Γεώργιος

1833

571

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Ιωάννης

Αθανάσιος

1848

572

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Παναγιώτης

Γεώργιος

1838

573

Άρις

Ασλάναγα

Κούβελας

Παναγιώτης

Ιωάννης

1838

574

Άρις

Ασλάναγα

Κουτσοκόλιας

Αναστάσιος

Κόλιας

1838

575

Άρις

Ασλάναγα

Κυριακόπουλος

Βασίλειος

Κωνσταντίνος

1843

576

Άρις

Ασλάναγα

Κυριακόπουλος

Δημήτριος

Κωνσταντίνος

1823

577

Άρις

Ασλάναγα

Κυριακούλης

Αθανάσιος

Δημήτριος

1852

578

Άρις

Ασλάναγα

Κωνσταντακόπουλος

Βασίλειος

Δημήτριος

1843

579

Άρις

Ασλάναγα

Κωνσταντακόπουλος

Ιωάννης

Δημήτριος

1838

580

Άρις

Ασλάναγα

Κωνσταντακόπουλος

Παναγιώτης

Δημήτριος

1813

581

Άρις

Ασλάναγα

Κωνσταντακόπουλος

Χρήστος

Δημήτριος

1843

582

Άρις

Ασλάναγα

Κωστόπουλος

Βασίλειος

Ιωάννης

1845

583

Άρις

Ασλάναγα

Κωστόπουλος

Γεώργιος

Παναγιώτης

1813

584

Άρις

Ασλάναγα

Κωστόπουλος

Δημήτριος

Ιωάννης

1843

585

Άρις

Ασλάναγα

Κωστόπουλος

Επαμεινώνδας

Γεώργιος

1838

586

Άρις

Ασλάναγα

Κωστόπουλος

Ιωάννης

Παναγιώτης

1813

587

Άρις

Ασλάναγα

Κωστόπουλος

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1852

588

Άρις

Ασλάναγα

Λαγόπουλος

Απόστολος

Γεώργιος

1833

589

Άρις

Ασλάναγα

Λαγόπουλος

Οδυσσεύς

Γεώργιος

1850

590

Άρις

Ασλάναγα

Λαγόπουλος

Παναγιώτης

Γεώργιος

1833

591

Άρις

Ασλάναγα

Μανταλόζης

Αθανάσιος

Αναστάσιος

1843

592

Άρις

Ασλάναγα

Μανταλόζης

Γεώργιος

Αναστάσιος

1843

593

Άρις

Ασλάναγα

Μανταλόζης

Παναγιώτης

Αναστάσιος

1848

594

Άρις

Ασλάναγα

Μαντζιάρης

Ιωάννης

Αναγνώστης

1813

595

Άρις

Ασλάναγα

Μαντζιάρης

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1835

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

596

Άρις

Ασλάναγα

Μανωλόπουλος

Γαλάνης

Θεόδωρος

1813

597

Άρις

Ασλάναγα

Μανωλόπουλος

Παναγιώτης

Γαλάνης

1851

598

Άρις

Ασλάναγα

Μάρκος

Καλόγηρος

Πούλος

1833

599

Άρις

Ασλάναγα

Μαυρόκολος

Αθανάσιος

Δημήτριος

1814

600

Άρις

Ασλάναγα

Μαυρόκολος

Αλ.

Δημήτριος

1812

601

Άρις

Ασλάναγα

Μαυρόκολος

Γεώργιος

Αθανάσιος

1843

602

Άρις

Ασλάναγα

Μαυρόκολος

Δημήτριος

Αθανάσιος

1849

603

Άρις

Ασλάναγα

Μαυρόκολος

Δημήτριος

Αλέξιος

1838

604

Άρις

Ασλάναγα

Μαυρόκολος

Ηλίας

Αθανάσιος

1852

605

Άρις

Ασλάναγα

Μαυρόκολος

Κωνσταντίνος

Αλέξιος

1843

606

Άρις

Ασλάναγα

Μετζιόγαμβρος

Βασίλειος

Νικόλαος

1846

607

Άρις

Ασλάναγα

Μετζιόγαμβρος

Γαλάνης

Νικόλαος

1843

608

Άρις

Ασλάναγα

Μετζιόγαμβρος

Κωνσταντίνος

Νικόλαος

1843

609

Άρις

Ασλάναγα

Μετζιόγαμβρος

Νικόλαος

Γεώργιος

1823

610

Άρις

Ασλάναγα

Μέτζος

Αθανάσιος

Ιωάννης

1828

611

Άρις

Ασλάναγα

Μέτζος

Γρηγόριος

Αθανάσιος

1852

612

Άρις

Ασλάναγα

Μέτζος

Ιωάννης

Αθανάσιος

1843

613

Άρις

Ασλάναγα

Μιχαλόπουλος

Δημήτριος

Γεώργιος

1818

614

Άρις

Ασλάναγα

Μιχαλόπουλος

Παναγιώτης

Μιχαήλ

1843

615

Άρις

Ασλάναγα

Μπιζίμης

Αναστάσιος

Παναγιώτης

1852

616

Άρις

Ασλάναγα

Μπιζίμης

Δημήτριος

Παναγιώτης

1851

617

Άρις

Ασλάναγα

Μπιζίμης

Ηλίας

Παναγιώτης

1813

618

Άρις

Ασλάναγα

Μπιζίμης

Θεόδωρος

Ηλίας

1851

619

Άρις

Ασλάναγα

Μπιζίμης

Ιωάννης

Καλόγηρος

1838

620

Άρις

Ασλάναγα

Μπιζίμης

Καλόγηρος

Δημήτριος

1818

621

Άρις

Ασλάναγα

Μπιζίμης

Παναγιώτης

Δημήτριος

1823

622

Άρις

Ασλάναγα

Μπιλάλης

Γεώργιος

άγνωστο

1838

623

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Αναστάσιος

Ηλίας

1838

624

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Αναστάσιος

Παναγιώτης

1848

625

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Γεώργιος

Ευστάθιος

1833

626

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Γεώργιος

Ιωάννης

1838

627

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Δημήτριος

Ηλίας

1843

628

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Δημήτριος

Ιωάννης

1843

629

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Ηλίας

Ευστάθιος

1823

630

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Ηλίας

Παναγιώτης

1843

631

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Θεόδωρος

Γεώργιος

1852

632

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Ιωάννης

Γεώργιος

1808

633

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Ιωάννης

Κωνσταντίνος

1852

634

Άρις

Ασλάναγα

Μπούγας

Παναγιώτης

Γεώργιος

1818

635

Άρις

Ασλάναγα

Μπούρας

Χαράλαμπος

Ιωάννης

1852

636

Άρις

Ασλάναγα

Μπρούμας

Αθανάσιος

Γεώργιος

1844

637

Άρις

Ασλάναγα

Μπρούμας

Αθανάσιος

Ιωάννης

1843

638

Άρις

Ασλάναγα

Μπρούμας

Ανδρέας

Γεώργιος

1848

639

Άρις

Ασλάναγα

Μπρούμας

Δημήτριος

Νικόλαος

1848

640

Άρις

Ασλάναγα

Μπρούμας

Ιωάννης

Παναγιώτης

1813

641

Άρις

Ασλάναγα

Μπρούμας

Παναγιώτης

Γεώργιος

1838

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

642

Άρις

Ασλάναγα

Νάσος

Αθανάσιος

Γεώργιος

1835

643

Άρις

Ασλάναγα

Νάσος

Αναστάσιος

Γεώργιος

1838

644

Άρις

Ασλάναγα

Νάσος

Ηλίας

Ιωάννης

1843

645

Άρις

Ασλάναγα

Νάσος

Θεόδωρος

Γεώργιος

1828

646

Άρις

Ασλάναγα

Νάσος

Ιωάννης

Αθανάσιος

1813

647

Άρις

Ασλάναγα

Νάσος

Νικόλαος

Ιωάννης

1848

648

Άρις

Ασλάναγα

Νάσος

Χρόνης

Αθανάσιος

1823

649

Άρις

Ασλάναγα

Νέστος

Βασίλειος

Δημήτριος

1843

650

Άρις

Ασλάναγα

Ντόκος

Αν.

Αθανάσιος

1808

651

Άρις

Ασλάναγα

Ντόκος

Βασίλειος

Παναγιώτης

1845

652

Άρις

Ασλάναγα

Ντόκος

Δημήτριος

Παναγιώτης

1843

653

Άρις

Ασλάναγα

Ξενούλης

Ανδρέας

Ιωάννης

1838

654

Άρις

Ασλάναγα

Ξενούλης

Γεώργιος

Ιωάννης

1843

655

Άρις

Ασλάναγα

Ξενούλης

Δημήτριος

Ιωάννης

1838

656

Άρις

Ασλάναγα

Ξενούλης

Διονύσιος

Ιωάννης

1843

657

Άρις

Ασλάναγα

Ξενούλης

Θεόδωρος

Δημήτριος

1838

658

Άρις

Ασλάναγα

Ξενούλης

Θεόδωρος

Ιωάννης

1852

659

Άρις

Ασλάναγα

Ξενούλης

Καλόγηρος

Δημήτριος

1838

660

Άρις

Ασλάναγα

Ξύδης

Γεώργιος

Νικόλαος

1852

661

Άρις

Ασλάναγα

Παναγιωτόπουλος

Δημήτριος

Παναγιώτης

1845

662

Άρις

Ασλάναγα

Παναγόπουλος

Γαλάνης

Παναγιώτης

1833

663

Άρις

Ασλάναγα

Παπαβασιλόπουλος

Ηλίας

Βασίλειος

1813

664

Άρις

Ασλάναγα

Παπαβασιλόπουλος

Παναγιώτης

Βασίλειος

1833

665

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Αντώνιος

Γεώργιος

1838

666

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Αντώνιος

Δημήτριος

1838

667

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Βασίλειος

Δημήτριος

1843

668

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Γεώργιος

Κωνσταντίνος

1838

669

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Δημήτριος

Αντώνιος

1813

670

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Κωνσταντίνος

Αντώνιος

1823

671

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Παναγιώτης

Κωνσταντίνος

1843

672

Άρις

Ασλάναγα

Παπαγιαννόπουλος

Σπήλιος

Γεώργιος

1833

673

Άρις

Ασλάναγα

Παπαδημητρίου

Νικόλαος

Δημήτριος

1838

674

Άρις

Ασλάναγα

Πάτσος

Αθανάσιος

Ιωάννης

1843

675

Άρις

Ασλάναγα

Πάτσος

Βασίλειος

Θεόδωρος

1823

676

Άρις

Ασλάναγα

Πάτσος

Θεόδωρος

Ιωάννης

1852

677

Άρις

Ασλάναγα

Πάτσος

Ιωάννης

Θεόδωρος

1823

678

Άρις

Ασλάναγα

Πέππας

Αντώνιος

Ιωάννης

1802

679

Άρις

Ασλάναγα

Πέππας

Ιωάννης

Αντώνιος

1848

680

Άρις

Ασλάναγα

Πετρόπουλος

Αθανάσιος

Πέτρος

1837

681

Άρις

Ασλάναγα

Πετρόπουλος

Ιωάννης

Πέτρος

1838

682

Άρις

Ασλάναγα

Πιεράκης

Γεώργιος

Καλόγηρος

1852

683

Άρις

Ασλάναγα

Πιεράκης

Καλόγηρος

Δημήτριος

1823

684

Άρις

Ασλάναγα

Πιεράκης

Νικόλαος

Καλόγηρος

1843

685

Άρις

Ασλάναγα

Πιεράκης

Παναγιώτης

Βασίλειος

1852

686

Άρις

Ασλάναγα

Πικουλάκης

Νικήτας

Παναγιώτης

1833

687

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Αντώνιος

Ευστάθιος

1848

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

688

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Γεώργιος

Αναστάσιος

1849

689

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Ευστάθιος

Ιωάννης

1823

690

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Ηλίας

Θεόφιλος

1843

691

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Ηρακλής

Θεόφιλος

1838

692

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Θεμιστοκλής

Θεόφιλος

1833

693

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Παναγιώτης

Θεόφιλος

1843

694

Άρις

Ασλάναγα

Πολίτης

Παναγιώτης

Ιωάννης

1823

695

Άρις

Ασλάναγα

Ρετσίνας

Αθανάσιος

Δημήτριος

1843

696

Άρις

Ασλάναγα

Ρετσίνας

Βασίλειος

Δημήτριος

1843

697

Άρις

Ασλάναγα

Ρετσίνας

Γεώργιος

Δημήτριος

1835

698

Άρις

Ασλάναγα

Ρετσίνας

Δημήτριος

Ιωάννης

1852

699

Άρις

Ασλάναγα

Ρετσίνας

Ιωάννης

Δημήτριος

1833

700

Άρις

Ασλάναγα

Ρετσίνας

Κωνσταντίνος

Δημήτριος

1843

701

Άρις

Ασλάναγα

Ρετσίνας

Κωνσταντίνος

Παναγιώτης

1849

702

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Αθανάσιος

Κωνσταντίνος

1846

703

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Αθανάσιος

Παναγιώτης

1823

704

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Γεώργιος

Ιωάννης

1843

705

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Γεώργιος

Κωνσταντίνος

1838

706

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Γεώργιος

Παναγιώτης

1838

707

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Θεόδωρος

Κωνσταντίνος

1848

708

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Ιωάννης

Παναγιώτης

1843

709

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1838

710

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Κωνσταντίνος

Ρούσσης

1798

711

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Παναγιώτης

Κωνσταντίνος

1843

712

Άρις

Ασλάναγα

Ρουσόπουλος

Παναγιώτης

Ρούσσης

1803

713

Άρις

Ασλάναγα

Σιτζάς

Δημήτριος

Γεώργιος

1818

714

Άρις

Ασλάναγα

Σκολιάτης

Δημήτριος

Γεώργιος

1838

715

Άρις

Ασλάναγα

Σκουράκης

Αντώνιος

Πούλος

1852

716

Άρις

Ασλάναγα

Σκουράκης

Ιωάννης

Πούλος

1843

717

Άρις

Ασλάναγα

Σκουράκης

Νικόλαος

Πούλος

1843

718

Άρις

Ασλάναγα

Σοψάς

Αναστάσιος

Ιωάννης

1852

719

Άρις

Ασλάναγα

Σοψάς

Ιωάννης

Γεώργιος

1818

720

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Αριστείδης

Φίλιππος

1843

721

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Γεώργιος

Φίλιππος

1813

722

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Μαρίνος

Χρήστος

1850

723

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Παναγιώτης

Φίλιππος

1838

724

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Παναγιώτης

Φίλιππος

1845

725

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Παναγιώτης

Χρήστος

1852

726

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Παύλος

Φίλιππος

1840

727

Άρις

Ασλάναγα

Σπηλιώτης

Χρήστος

Γεώργιος

1833

728

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Αθανάσιος

Ηλίας

1846

729

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Ανδρέας

Ιωάννης

1838

730

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Βασίλειος

Γεώργιος

1843

731

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Γεώργιος

Ευστάθιος

1813

732

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Γεώργιος

Ιωάννης

1847

733

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Δημήτριος

Γεώργιος

1838

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

734

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Δημήτριος

Ευστάθιος

1813

735

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Ηλίας

Ευστάθιος

1808

736

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Θεόδωρος

Ηλίας

1843

737

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Ιωάννης

Ευστάθιος

1813

738

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Κωνσταντίνος

Γεώργιος

1838

739

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Νικόλαος

Γεώργιος

1848

740

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Νικόλαος

Δημήτριος

1833

741

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Νικόλαος

Ηλίας

1852

742

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Παναγιώτης

Ηλίας

1838

743

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Χαράλαμπος

Ηλίας

1843

744

Άρις

Ασλάναγα

Σταθουλόπουλος

Χριστόφορος

Δημήτριος

1843

745

Άρις

Ασλάναγα

Σταματόπουλος

Βασίλειος

Σταμάτιος

1803

746

Άρις

Ασλάναγα

Σταματόπουλος

Γεώργιος

Σταμάτιος

1852

747

Άρις

Ασλάναγα

Σταματόπουλος

Ιωάννης

Βασίλειος

1833

748

Άρις

Ασλάναγα

Σταματόπουλος

Οδυσσεύς

Βασίλειος

1835

749

Άρις

Ασλάναγα

Σταματόπουλος

Σταμάτιος

Βασίλειος

1833

750

Άρις

Ασλάναγα

Στασινάκης

Νικόλαος

Χρήστος

1845

751

Άρις

Ασλάναγα

Σταυριανέας

Δημήτριος

Παναγιώτης

1813

752

Άρις

Ασλάναγα

Σταυριανέας

Σταύρος

Σταυριανός

1833

753

Άρις

Ασλάναγα

Στεφανής

Δημήτριος

Αναστάσιος

1843

754

Άρις

Ασλάναγα

Στεφανής

Λεωνίδας

Αναστάσιος

1838

755

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Αθανάσιος

Απόστολος

1848

756

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Απόστολος

Πούλος

1812

757

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Δημήτριος

Αθανάσιος

1852

758

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Δημήτριος

Κωνσταντίνος

1852

759

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Ηλίας

Γεώργιος

1840

760

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Ιωάννης

Κωνσταντίνος

1848

761

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Κωνσταντίνος

Απόστολος

1841

762

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1833

763

Άρις

Ασλάναγα

Σχοινάς

Παναγιώτης

Ιωάννης

1838

764

Άρις

Ασλάναγα

Τζαμαλής

Αθανάσιος

Αναστάσιος

1833

765

Άρις

Ασλάναγα

Τζαμαλής

Βασίλειος

Δημήτριος

1843

766

Άρις

Ασλάναγα

Τζαμαλής

Γεώργιος

Δημήτριος

1838

767

Άρις

Ασλάναγα

Τζαμαλής

Κωνσταντίνος

Αναστάσιος

1828

768

Άρις

Ασλάναγα

Τζαμαλής

Παναγιώτης

Αναστάσιος

1833

769

Άρις

Ασλάναγα

Τριανταφύλλου

Βασίλειος

Τριαντάφυλλος

1841

770

Άρις

Ασλάναγα

Τρίπλας

Αναστάσιος

Ευστάθιος

1843

771

Άρις

Ασλάναγα

Τρίπλας

Αναστάσιος

Ιωάννης

1846

772

Άρις

Ασλάναγα

Τρίπλας

Ευστάθιος

Ιωάννης

1808

773

Άρις

Ασλάναγα

Τρίπλας

Ιωάννης

Ευστάθιος

1813

774

Άρις

Ασλάναγα

Τρίπλας

Νικόλαος

Ευστάθιος

1846

775

Άρις

Ασλάναγα

Τσάλτας

Αθανάσιος

Γεώργιος

1848

776

Άρις

Ασλάναγα

Τσάλτας

Αναστάσιος

Γεώργιος

1824

777

Άρις

Ασλάναγα

Τσάλτας

Απόστολος

Παναγιώτης

1835

778

Άρις

Ασλάναγα

Τσάλτας

Γεώργιος

Αναστάσιος

1803

779

Άρις

Ασλάναγα

Τσάλτας

Θεόδωρος

Απόστολος

1852

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

780

Άρις

Ασλάναγα

Τσάλτας

Νικόλαος

Ιωάννης

1833

781

Άρις

Ασλάναγα

Τσάλτας

Σπυρίδων

Παναγιώτης

1838

782

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Αντώνιος

Δημήτριος

1848

783

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Βασίλειος

Δημήτριος

1843

784

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Γεώργιος

Ιωάννης

1813

785

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Δημήτριος

Γεώργιος

1813

786

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Ηλίας

Ιωάννης

1850

787

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Ιωάννης

Γεώργιος

1838

788

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Ιωάννης

Παναγιώτης

1828

789

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Νικόλαος

Γεώργιος

1798

790

Άρις

Ασλάναγα

Τσαφούλιας

Παναγιώτης

Ιωάννης

1852

791

Άρις

Ασλάναγα

Τσιρώνης

Αναγνώστης

Νικόλαος

1812

792

Άρις

Ασλάναγα

Τσιρώνης

Νικόλαος

Αναγνώστης

1838

793

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Ανδρέας

Παναγιώτης

1833

794

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Αντώνιος

Δημήτριος

1805

795

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Αριστομένης

Κωνσταντίνος

1852

796

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Γεώργιος

Ιωάννης

1833

797

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Δημήτριος

Νικήτας

1833

798

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Ευθύμιος

Ιωάννης

1841

799

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Ηλίας

Ιωάννης

1838

800

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Θεόδωρος

Κωνσταντίνος

1848

801

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Ιωάννης

Δημήτριος

1813

802

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1843

803

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Λεωνίδας

Νικήτας

1838

804

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Λεωνίδας

Σωτήριος

1843

805

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Νικήτας

Λεωνίδας

1852

806

Άρις

Ασλάναγα

Τσίτουρας

Παναγιώτης

Αρτέμιος

1852

807

Άρις

Ασλάναγα

Τσόπελας

Γεώργιος

Ιωάννης

1813

808

Άρις

Ασλάναγα

Τσόπελας

Ιωάννης

Γεώργιος

1813

809

Άρις

Ασλάναγα

Τσόπελας

Ματθαίος

Γεώργιος

1838

810

Άρις

Ασλάναγα

Τσόπελας

Νικόλαος

Γεώργιος

1843

811

Άρις

Ασλάναγα

Φράγκος

Γεώργιος

Κωνσταντίνος

1848

812

Άρις

Ασλάναγα

Φράγκος

Δημήτριος

Κωνσταντίνος

1838

813

Άρις

Ασλάναγα

Φράγκος

Δημήτριος

Παναγιώτης

1838

814

Άρις

Ασλάναγα

Φράγκος

Παναγιώτης

Κωνσταντίνος

1843

815

Άρις

Ασλάναγα

Φωτεινάκης

Αναστάσιος

Δημήτριος

1837

816

Άρις

Ασλάναγα

Φωτεινάκης

Γεώργιος

Δημήτριος

1843

817

Άρις

Ασλάναγα

Φωτεινάκης

Γεώργιος

Παναγιώτης

1838

818

Άρις

Ασλάναγα

Φωτεινάκης

Δημήτριος

Παναγιώτης

1845

819

Άρις

Ασλάναγα

Φωτεινάκης

Ηλίας

Παναγιώτης

1843

820

Άρις

Ασλάναγα

Φωτεινάκης

Ιωάννης

Δημήτριος

1843

821

Άρις

Ασλάναγα

Φωτεινόπουλος

Φώτιος

Αντώνιος

1848

822

Άρις

Ασλάναγα

Χαλασοχώρης

Δημήτριος

Γεώργιος

1833

823

Άρις

Ασλάναγα

Χαλασοχώρης

Ευθύμιος

Δημήτριος

1852

824

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Αναστάσιος

Βασίλειος

1838

825

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Αντώνιος

Παναγιώτης

1826

αα

Τόπος γέννησης

Επώνυμο εκλογέα

Όνομα

 

Έτος γέννησης

 

σημερινό όνομα

παλαιό όνομα

Εκλογέα

πατέρα

 

826

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Γεώργιος

Βασίλειος

1843

827

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Δημήτριος

Ιωάννης

1843

828

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Θεόδωρος

Κωνσταντίνος

1838

829

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Θωμάς

Βασίλειος

1843

830

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Ιωάννης

Αντώνιος

1843

831

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Ιωάννης

Βασίλειος

1833

832

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Κωνσταντίνος

Βασίλειος

1838

833

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Κωνσταντίνος

Ιωάννης

1818

834

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Παναγιώτης

Κωνσταντίνος

1848

835

Άρις

Ασλάναγα

Χάντζος

Σπυρίδων

Αντώνιος

1852

836

Άρις

Ασλάναγα

Χριστόπουλος

Βασίλειος

Βασίλειος

1843

837

Άρις

Ασλάναγα

Χριστόπουλος

Δημήτριος

Χρήστος

1818

838

Άρις

Ασλάναγα

Χριστόπουλος

Νικόλαος

Βασίλειος

1833

839

Άρις

Ασλάναγα

Χριστόπουλος

Παναγιώτης

Χρήστος

1823

840

Άρις

Ασλάναγα

Χριστόπουλος

Παύλος

Βασίλειος

1843

841

Άρις

Ασλάναγα

Χριστόπουλος

Σπυρίδων

Βασίλειος

1838

842

Άρις

Ασλάναγα

Χριστόπουλος

Χρήστος

Γεώργιος

1843

843

Άρις

Ασλάναγα

Χρονόπουλος

Βασίλειος

Θεόδωρος

1833

844

Άρις

Ασλάναγα

Χρονόπουλος

Γεώργιος

Ιωάννης

1835

845

Άρις

Ασλάναγα

Χρονόπουλος

Δημήτριος

Βασίλειος

1852

846

Άρις

Ασλάναγα

Χρονόπουλος

Ευστάθιος

Θεόδωρος

1843

847

Άρις

Ασλάναγα

Χρονόπουλος

Κωνσταντίνος

Θεόδωρος

1826

848

Άρις

Ασλάναγα

Χρονόπουλος

Παναγιώτης

Θεόδωρος

1838

849

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Γεώργιος

Παναγιώτης

1838

850

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Γεώργιος

Παναγιώτης

1852

851

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Δημήτριος

Αναγνώστης

1833

852

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Δημήτριος

Παναγιώτης

1848

853

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Εμμανουήλ

Αναγνώστης

1838

854

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Ιωάννης

Αναγνώστης

1828

855

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Λεωνίδας

Αναγνώστης

1838

856

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσοβέργης

Παναγιώτης

Αναγνώστης

1828

857

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσούλης

Γεώργιος

Ευστάθιος

1843

858

Άρις

Ασλάναγα

Χρυσούλης

Θεόδωρος

Ιωάννης

1843

859

Άρις

Ασλάναγα

Ψάλτης

Αναγνώστης

Παναγιώτης

1843

860

Άρις

Ασλάναγα

Ψάλτης

Γεώργιος

Παναγιώτης

1838

861

Άρις

Ασλάναγα

Ψάλτης

Παναγιώτης

Παναγιώτης

1828

862

Άρις

Ασλάναγα

Ψυρίλος

Αλ.

Παναγιώτης

1838

863

Άρις

Ασλάναγα

Ψυρίλος

Αντώνιος

Παναγιώτης

1852

864

Άρις

Ασλάναγα

Ψυρίλος

Παναγιώτης

Γεώργιος

1818

 *Οι εκλογικοί κατάλογοι  είναι έργο του μεροπαίου συνεργάτη και φίλου Γιάννη Ρήγα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: