Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ.ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΒΑΛΥΡΑΣ 1929-30.

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Θεόδωρος Ιωάν. Λινάρδος, 95 ετών
Έφυγε σήμερα πλήρης ημερών από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Θεόδωρος Ιωαν. Λινάρδος,αδελφός του Ερρίκου Λινάρδου. Ήταν συνταξιούχος μηχανικός της ΔΕΗ και ζούσε μετά την συνταξιοδότησή του στην Αθήνα.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα  Τετάρτη 20 Αυγούστου και ώρα  11:00 π.μ από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου Περιστερίου. Ο Θεός να τον αναπαύει και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Ήταν ο τελευταίος εν ζωή της μαθητικής φωτογραφίας του 1929-30 με τον οποίο είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικά, το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν πέρυσι κάναμε ανάρτηση σε 12 συνέχειες, το γενεαλογικό  δένδρο ΛΙΝΑΡΔΟΥ.
Έσμιξαν όλοι οι συμμαθητές και θα λένε τα παλιά, και θα μας βλέπουν από ψηλά και θα χαίρονται

ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΕΞΟΔΟΥ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

  Nαρκωδολάρια, όπλα, sexoτουρισμός πολυτελείας, το project Mykonos. Η Χειραγώγηση της Δικαιοσύνης

Aπό τον Ιan Ford - Δεκέμβριος 2013. Ξενοδοχείο The Waldorf Astoria στον αριθμό 310 της Park Avenue.
Ο Έλληνας αξιωματούχος είχε απέναντί του 3 πρόσωπα που τον κοίταζαν σαρκαστικά. Θεωρούσαν ότι του έκαναν χάρη κάθε φορά που έμπαιναν στον κόπο να παίρνουν το βλέμμα τους από τον καλοσχηματισμένο πισινό τής αφροαμερικανίδας σερβιτόρας που καθόταν διακριτικά σε απόσταση 3 μέτρων από την παρέα, έτοιμη να ανταποκριθεί με ευγένεια στις παραγγελίες τους.

«Boxer-Φειδάς»: Από το τσαγκαράδικο στην Καλαμάτα στο ηχηρό «όχι» στην πρόταση εξαγοράς από Γερμανούς

Παρά την κρίση η εταιρία σήμερα καταφέρνει να παράγει 2.500-3.000 ζεύγη καθημερινά
Γράφει: Βάσω Μιχοπούλου
Αν υπήρχε βραβείο Νόμπελ στη ταλαιπωρημένη, λόγω οικονομικής κρίσης, ελληνική αγορά, δικαίως θα πήγαινε στη "Boxer Φειδάς", γιατί κατάφερε σε αυτή τη "καταθλιπτική" περίοδο να κάνει μια ηρωική επανεκκίνηση, αυξάνοντας ανέλπιστα τις παραγγελίες της σε όλη την επικράτεια, τη σεζόν που πέρασε.Παρά την κρίση η εταιρία σήμερα καταφέρνει να παράγει 2.500-3.000 ζεύγη καθημερινά
Η Πρόεδρος κα Μίνα Φειδά που το 1980 με την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, κατάφερε να κάνει πρωτοσέλιδη είδηση το ηχηρό "Όχι" της στην πρόταση εξαγοράς του 26% της εταιρίας της από τους γερμανούς εταίρους της, διακόπτοντας τη συνεργασία μαζί τους, εξακολουθεί να κρατάει την παραγωγή της στην Ελλάδα, να δίνει δουλειά σε Έλληνες και να αγοράζει μόνο ελληνικές πρώτες ύλες. Είναι η ίδια επιχειρηματίας , που τιμώντας τη λέξη Έλληνας, δεν έβγαλε ποτέ τα κέρδη της στην Ελβετία, ούτε προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού, παρά τις συστάσεις των οικονομικών της συμβούλων, εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης, την ώρα που άλλοι, ακόμη και σήμερα, συνεχίζουν να μεταφέρουν ολόκληρα εργοστάσια στα Βαλκάνια και να αγοράζουν υλικά από Κίνα και Ινδία.