Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΚΝΩΣΟΣ

Δείτε πώς ήταν η Κνωσός 50 χρόνια πριν την ανασκαφή του Έβανς- Εικόνα του ανακτόρου στα 1850, που προκαλεί απορίες (εικόνα)

Δείτε πώς ήταν η Κνωσός 50 χρόνια πριν την ανασκαφή του Έβανς- Εικόνα του ανακτόρου στα 1850, που προκαλεί απορίες (εικόνα)
Η επιχρωματισμένη χαλκογραφία, όπως δημοσιεύτηκε στα 1850
Τελικά, η Κνωσός ήταν όπως τη βλέπουμε σήμερα, μετά τις αρχαιολογικές αποκαλύψεις του Έβανς και την αναστήλωση του παλατιού; Είναι αυτή η μορφή της; Υπάρχουν στοιχεία τα οποία χάθηκαν, όχι μόνο εξαιτίας του χρόνου, αλλά κλάπηκαν πριν και στη διάρκεια των ανασκαφών;

Εκπληκτική ανακάλυψη στην Καππαδοκία. Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη που βρέθηκε ποτέ (Pics)

Εντυπωσιάζει η ανακάλυψη στην Καππαδοκία. Ερευνητές βρήκαν μια τεράστια υπόγεια πόλη, 5.000 ετών η οποία σύμφωνα με τους επικεφαλής είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο.
Η υπόγεια πόλη βρέθηκε στην ιστορική Καππαδοκία, στην περιοχή Νεβσεχίρ. Ο δήμαρχος της πόλης, Hasan Ünver, χαρακτήρισε τις υπόλοιπες υπόγειες πόλεις που έχουν βρεθεί ως "κουζίνες" σε σχέση με το μέγεθος αυτής που ήρθε τώρα στο φως.
Ο επικεφαλής της διοίκησης της οικιστικής ανάπτυξης της χώρας, Mehmet Ergün Turan δήλωσε ότι η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια υπόγειων διεργασιών.

Να γιατί η Νορβηγία είναι όντως βγαλμένη από παραμύθι!!

 Συγκλονιστικές εικόνες!!

Ημερομηνία: 22 Δεκεμβρίου 2014
Να γιατι η Νορβηγια ειναι οντως βγαλμενη απο παραμυθι!! Συγκλονιστικες εικονες!!
Καταρράκτες, κρυστάλλινα νερά, καταπράσινες εκτάσεις, ποτάμια, απέραντος ορίζοντας και μοναδικοί φυσικοί χρωματισμοί συνθέτουν το σκηνικό της μοναδικής αυτής χώρας του Βορρά!