Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Περί Εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας



Περί Εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας
Πριν από 1-2 χρόνια άκουγα με δέος έναν καλό φίλο να περιγράφει με θαυμασμό και υπερηφάνεια έναν ανιψιό του. Ο Γ…… έχει διατελέσει εκεί και εκεί, έκανε εκείνο και εκείνο, έγινε αυτό και το άλλο. Και ήθελα να του κάνω μια και μόνο ερώτηση: ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΣΟΥ Ή ΟΧΙ;

Ποιος φοβάται τα Ομηρικά Έπη;ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΙΑ ΛΕΩΝΙΔΟΥ




Ο Όμηρος είχε διάφορους επικριτές του έργου του και στην αρχαιότητα όπως και σήμερα, όπως είναι φυσικό να συμβαίνει σε σημαντικά έργα και ανθρώπους. Ουδείς στο απυρόβλητο. Όλοι κρίνονται αρκεί να διακρίνονται.
όμηρος και οδηγός εΞεκινώντας τη μελέτη και την έρευνα των Ομηρικών Επών στο άπειρο εύρος τους μία από τις πρώτες παρατηρήσεις που έκανα ήταν η αντίδραση των διαφόρων ανθρώπων πάνω σε αυτά και σχεδόν έχω ολοκληρώσει την καταγραφή των κοινωνικών ομάδων και των απόψεων τους γενικά.
Οι υπερπατριώτες εθνικιστές δεν τον προτιμούν γιατί διεθνιστή τον θεωρούν. Για τον ίδιο λόγο δεν θέλουν και τον Αλέξανδρο . Είναι πολύ κοσμοπολίτης για τα μέτρα τους και επιθυμούν την Ελλάδα να δουν, μια μικρή επαρχία απομονωμένη από τις παγκόσμιες εξελίξεις …… λες και θα ήταν δυνατόν.

Ποιό μαγικό χάρισμα σου δόθηκε, σύμφωνα με την ημερομηνίας γέννησής σου;



Για να μάθεις το μυστικό σου δώρο, πρόσθεσε τα ψηφία της ημερομηνίας σου, το μήνα και το έτος γέννησης, μέχρι να έχεις ένα μονοψήφιο αριθμό.