Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Γνωστά στους επιστήμονες τα ρήγματα στην περιοχή του Πηδήματος.Τοπική Ιστορία Μεσσηνίας

Ίσως ευθύνονται για την καταστροφή της Αρχαίας Θουρίας τον 1ο μ.Χ. αιώνα 


Σύμφωνα με τον υδρογεωλόγο – Γεωλόγο Ευστ. Σαμπαζιώτη
 
Δεν είναι άγνωστα στην επιστημονική κοινότητα, αλλά χαρτογραφημένα στο γεωλογικό χάρτη του ΙΓΜΕ, τα ρήγματα στην περιοχή του Πηδήματος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υδρογεωλόγος – γεωλόγος, Ευστ. Σαμπαζιώτης, μιλώντας στο «Θ».
Ο κ. Σαμπαζιώτης έκανε μεταπτυχιακή διατριβή και ασχολήθηκε με τα νερά της περιοχής. Στο πλαίσιο της μελέτης του, τα αποτελέσματα της οποίας είχαν παρουσιαστεί σε ημερίδα στο «Ρεξ», ασχολήθηκε και με το συγκεκριμένο ρήγμα.

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

                       Εισαγωγή
  Με την ευκαιρία των εορτών του ΟΧΙ, αφού οι πολιτικοί λένε πάντα σε όλα ΝΑΙ στους Επικυρίαρχους, υπενθυμίζουμε στον Ελληνικό Λαό  τα κάτωθι.
Μετά το μπάχαλο του ΕΜΦΙΑ, των βιβλικών καταστροφικών πλημυρών, της οικονομίας, όπου συνεχίζουμε να είμαστε σαν λαός χρεοκοπημένοι, και κανείς δεν ξέρει που πάνε τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα. Ο Λαός να βρίσκεται σε καταστολή με τους αεροψεκασμούς, τα χημικά των δοσίλογων πολιτικών, και τους κουκουλοφόρους τους λεγομένους και «μπαχαλάκηδες» της γνωστής Πρεσβείας των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. & παγκόσμιας δικτατορίας!!!