Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ( ΝΑΤΟ )

       ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 
Ο σύμβουλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας Zbigniew Brzezinski-συνάδελφος του Henry Kissinger- δήλωσε,
«Δεν μπορούμε να βλέπουμε απαθείς τη Ρωσία να κτυπά την μετριοπαθή αντιπολίτευση- τους Τζιχαντιστές- που εκπαίδευσε η CIA, χωρίς να αντιδρούμε».
 Τους σφαγείς Τζιχαντιστές τους ονομάζει «μετριοπαθή αντιπολίτευση».
Ζητάει, «Κτυπήστε τώρα τη Ρωσία», δηλώνει δε πως οι Ρώσσοι βρίσκονται μακρυά από τη χώρα τους, και είναι ευάλωτοι.
«Κτυπήστε τώρα τη Ρωσσία» είναι η συμβουλή του Πολωνο-Αμερικανού Εβραίου γεωπολιτικού, και πρώην συμβούλου Εθνικής ασφαλείας των Κυβερνήσεων των ΗΠΑ, Zbigniew Brzezinski.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;

Πέρασε καιρός φίλε αγανακτισμένε που δεν έχω νέα σου…
Έπαψα πια να σε βλέπω στους δρόμους και στις πλατείες, 
Να φωνάζεις συνθήματα κατά του συστήματος,
Να αποκαλείς τους πολιτικούς προδότες της πατρίδας, 
Να θέλεις να κάψεις «το μπουρδέλο τη Βουλή»,
Να στήνεις κρεμάλες στο Σύνταγμα
Να πετάς αυγά, γιαούρτια, πέτρες,
Να ξηλώνεις πλακάκια, να καις παγκάκια, να σπας βιτρίνες,
Να κάνεις συντονισμένες πορείες με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς,
Να ξημεροβραδιάζεσαι στ΄ αντίσκηνα μιλώντας για άμεση δημοκρατία,
Να ορκίζεσαι στα παιδιά σου ότι θα δώσεις τον αγώνα μέχρι το τέλος..
Αλήθεια, τι συνέβη φίλε αγανακτισμένε και πια δε συναντιόμαστε;

Η συστηματική αποσιώπηση της δύναμης της λευκής ψήφου

Αναντίρρητη διαπίστωση όλων μας είναι ότι η κατάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας επιδεινώνεται συνεχώς. Η οδυνηρή πραγματικότητα με τα παράνομα, επαχθή και επονείδιστα Μνημόνια  και το ζοφερό  μέλλον της Πατρίδας μας οφείλεται εις το μακροχρόνιο φαινόμενο της  παράνοιας των πολιτικών δρώμενων. Το ελληνικό Πολιτικό Σύστημα δεν έχει την ωριμότητα, αλλά ούτε και την δυνατότητα να αλλάξει και να εκσυγχρονισθεί σε ένα σύγχρονο και δίκαιο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, όπως αυτό είναι σε άλλες χώρες. Αυτό συμβαίνει, διότι κατά τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει αλλάξει, ούτε εις το ελάχιστο,  η σχέση μεταξύ του πολιτικού προσωπικού π.χ. κομμάτων και του εκλογικού σώματος.
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ  Ronald  Reagan είπε κάποτε: «Μπορείς  να κοροϊδέψεις όλο τον  κόσμο μια φορά, ίσως και αρκετούς για δεύτερη φορά,  πλην όμως δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλο τον κόσμο κάθε φορά». Το παράδοξο και περίεργο είναι, ότι οι Έλληνες πολίτες συνεχίζουν να  εμπιστεύονται το Πολιτικό Σύστημα που εδώ και δεκαετίες τους καταστρέφει. Εκ του λόγου αυτού ουδείς άλλος τολμά να ασκήσει κριτική για τα στραβά μας και για αυτά που συμβαίνουν εις την Πατρίδα μας. Διότι επί δεκαετίες πιπιλίζουμε την καραμέλα, ότι για την κατάντια μας φταίνε οι άλλοι : η Ε.Ε.,  οι  Αμερικανοί, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, Ολλανδοί, οι  Ρώσοι,  οι Τούρκοι,  οι Εβραίοι κ.α.,  εκτός από εμάς οι οποίοι εις την πραγματικότητα είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας  και του εαυτού μας.