Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ



18-3-2015
Προς:
- Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο 
- Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα
- Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο
- Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο Βούτση
- Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Πανούσ
- Αναπληρώτρια Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κα. Αναστασία Χριστοδουλοπούλου
- Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά

Η ρήξη της Ευρωζώνης με την Ελλάδα

Καλημέρα σας!
Σας στέλνω ένα νέο άρθρο για ενημέρωσή σας, δημοσέιυση, ανάρτηση ή προώθηση με τον κάτωθι τίτλο:


Με αγωνία αλλά και με απάθεια, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, παρακολουθεί ο Ελληνικός Λαός τους καθημερινούς διαξιφισμούς μεταξύ της νέας Κυβέρνησης και της Γερμανίας. Η οποία, ως γνωστόν, ομιλεί και αποφασίζει τώρα εκ μέρους και της Ευρωζώνης. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γνώστης της πολιτικής ιστορίας, αλλά ούτε και γνώστης της εκάστοτε συμπεριφοράς των ηγετών διαφόρων κρατών κατά τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση διαφόρων θεμάτων π.χ. προβλημάτων. Ο κάθε απλός άνθρωπος και ο κάθε Έλληνας αντιλαμβάνεται από μόνος του, από όλα αυτά τα οποία βλέπει και ακούει καθημερινώς, αλλά και  βγάζει και τα δικά του συμπεράσματα, ότι το επίπεδο εις το οποίο έχουν φθάσει οι εξελίξεις, δεν έχει καμία σχέση με διαπραγματεύσεις.

Επικίνδυνες και ταπεινωτικές οι επεμβάσεις των Ευρωπαίων


Ξεφεύγουν από τα όρια των συμφωνιών και εμπίπτουν στις σκληρότατες απαγορεύσεις και υποτακτικές επιβουλές κατά της Ελληνικής Κυβερνήσεως, οι θέσεις τους, ότι η κατάθεση των Νομοσχεδίων για αντιμετώπισην της πείνας των Ελλήνων και την  διευκολυντικήν ρύθμισην για είσπραξην εσόδων,  είναι πράξεις μονομερείς και ότι έπρεπε να τους ρωτήσομεν πριν προβούμεν στην σύνταξην των Νομοσχεδίων!! Τι μας λέτε κύριοι!!! Είχατε συνηθίσει με τις αισχρότητες της τρόϊκας;; Αυτά τελείωσαν. Ή μάλλον πρέπει να τελειώσουν οριστικώς.

Φωνή Πρωθυπουργού εν τη ερήμω;;;

Με απόλυτη ικανοποίηση άκουσε ο Ελληνικός Λαός τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβερνήσεως, δια το σύνολον δε αυτών εξέφρασεν ικανοποίησην αλλά και ελπίδα ως προς τα δυσκολώτερα.
Μια βασική εξαγγελία ήταν η κατάργηση των βουλευτικών αυτοκινήτων, κάτι που προξενεί κατάφορην απογοήτευση στο σύνολον του πληθυσμού, αλλά και μεγάλην σπατάλη στους δύσκολους καιρούς. Ελάχιστοι από τους Εθνοπατέρες αρνήθηκαν το αυτοκίνητον. Οι άλλοι όρμησαν να αρπάξουν το καλλίτερον. Η στάση αυτή προκάλεσε την αντίδρασην του Πρωθυπουργού, αλλά μερικοί επιμένουν.