Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

KΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο….
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

«Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας»

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «ΘΑΒΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ -«Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας». Μέγας Ναπολέων


evraioiΔεν τα είπαμε εμείς για τους Εβραίους. Τα έχουν πει μεγάλες ιστορικές φυσιογνωμίες. Παραδεκτές ή μη, τα έχουν πει. Με τους Εβραίους, ο Ελληνισμός χωρίζεται από ποτάμι βαθύ. Δεν τους κάναμε εμείς κακό. Αυτοί μας έχουν βλάψει. Εμείς ότι κάναμε το κάναμε για να αμυνθούμε. Για να προστατέψουμε τα όσια και τα ιερά της πατρίδος μας. Και όσες φορές χύθηκε αίμα, χύθηκε για να μείνουμε ζωντανοί. Σήμερα, ήρθαν πάλι για να μας κυβερνήσουν. Και τα κατάφεραν. Το πιο μίσθαρνο όργανό τους στην Ελλάδα, είναι ο πρωθυπουργός των δούλων, Αντώνης Σαμαράς. Και πιο δίπλα του ο «εκτελεστής»: Ο πολιτικά βουλιμικός Βενιζέλος. Ο Τούρκογλου.
Δείτε τι έχουν πει για τους Εβραιομασόνους, προσωπικότητες της ιστορίας. Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας: