Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΑΛΑΒΑΝΟ !!! Σφοδρή επίθεση Μίκη Θεοδωράκη στον Τσίπρα:

ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΑΛΑΒΑΝΟ !!! Σφοδρή επίθεση Μίκη Θεοδωράκη στον Τσίπρα: “Με εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει λίγους ψήφους…”

Οργισμένη αντίδραση και από τον Μίκη Θεοδωράκη για τον τρόπο που τον χρησιμοποίησε πολιτικά (αυτόν και τον Μανώλη Γλέζο) ο Τσίπρας.
Σε μία επιστολή που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μίκη Θεοδωράκη, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της “συνεργασίας του” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΤΟΥ

Υπάρχουν διανοητές που προτείνουν νέα συστήματα επιλογής ηγετών της κοινωνίας . Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ουδέποτε αποσκοπούσε στο να οικοδομήσει μια υγιή κοινωνία ( ούτε δύναται άλλωστε ) .
Υπάρχουν διανοητές που προτείνουν αλλαγές σε αυτό που ονομάζουμε ΧΡΗΜΑ . Μέχρι και κατάργηση του χρήματος προτείνουν κάποιοι . Φυσικά οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ο ΤΟΚΟΣ , ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ , το  ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ  ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ   ουδέποτε αποσκοπούσαν στο να οικοδομήσουν μια υγιή κοινωνία ( ούτε δύνανται άλλωστε ).
Υπάρχουν διανοητές που μιλούν για ανάγκη ΝΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ . Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ( όπως διαμορφώθηκε μετά τον Μ. Κωνσταντίνο ) ουδέποτε αποσκοπούσε στο να οικοδομήσει μια υγιή  επίγεια   κοινωνία ( ούτε δύναται άλλωστε ) (*) .

ΝΟΘΕΙΑ- ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ & ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


               
Οι Εκλογές έρχονται. Κατ’ αρχήν οι νεο-Έλληνες είναι αδύνατον να ξυπνήσουν από το κομματικό δογματικό λήθαργο. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιαν. θα το αποδείξει. Φαντασθείτε ότι υπάρχει πλήθος ψηφοφόρων που θα ψηφίσουν ακόμη τους ψεύτες Σαμαράδες & ΓΑΠ!!!

Οι 24 βασικές αρχές του πολεμιστή. ΑΣΤΡΑΙΑ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Πολεμιστές

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, Γ. Νίκου
Οι 24 βασικές αρχές του άψογου πολεμιστή
Από Α έως το Ω σε ομηρική  εκδοχή
Από τον Οδυσσέα  έως τον Ηρακλή
Το ΕΙΝΑΙ και το ΕΧΕΙΝ του καλού  ΟΜΗΡΙΣΤΗ