Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ


Αφορμή του παρόντος έδωσε η είδηση ότι η νέα πραξικοπηματική Σιωνιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, φυγάδευσε και παρέδωσε όλο το χρυσό της φτωχιάς Ουκρανίας στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, της Ν.Τ.Π. Παρέδωσαν όλο το χρυσό των φτωχών Ουκρανών στο Πρόεδρο τηςΝέας Τάξης Πραγμάτων ROTHSCHILD, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης που τους εγκατέστησε κυβερνήτες της Ουκρανίας, με τη γνωστή πραξικοπηματική μέθοδο. Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π., εις ένδειξη ευγνωμοσύνης από τα πιόνια τους, δεν θέλουν μαρμάρινες προτομές & στεφάνους, αλλά προσφορά & δώρα σε ΧΡΥΣΟ!!! Είναι οι σύγχρονοι Μήδες. Θέλουν το χρυσό των Κρατών της Γης. Οι πληροφορίες λένε για 40 τόνους χρυσού....

Όλα τα Ουκρανικά αποθέματα σε χρυσό μεταφέρθηκαν «πεσκέσι» στο μεγάλο αφεντικό Κοσμοκράτορα της Ν.Τ.Π. μέσω FED των ΗΠΑ. Μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στη Κριμαία διεθνώς παρατηρείται άνοδος των φιλο-ρωσικών δυνάμεων στην Ε.Ε., μόνο οι νέοι Σιωνιστές ηγέτες της Ουκρανίας, και οι απανταχού της Γης ΣαμαροΤούρκογλου, παραμένουν στο πλευρό των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. Γιαυτό πρόσφατα ο ΟΒΑΜΑ δέχτηκε το νέο Πρωθυπουργό της Ουκρανίας στο Λευκό Οίκο, διότι «ακούμπησε» το Χρυσό στη FED. Ο ΟΒΑΜΑ σαν πιόνι, διατάχθηκε να δεχτεί τον Αρσένη Yatsenuk.

Ο Λευκός Οίκος των ΗΠΑ κατάντησε γιάφκα των ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π. «Λύσσα» έχει πιάσει τις Σιωνιστικές ΗΠΑ για το συντριπτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας. Ο Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. ROTHSCHILD αντί για κεριά & λιβάνια που δέχεται ο ΘΕΟΣ, θέλει μόνο Χρυσό για να δώσει τη Πρωθυπουργία σε ένα εφιάλτη αρχομανή υποτελή πολιτικό, σε χώρα φέουδο της Ν.Τ.Π. Ελλάδα: Ως γνωστόν ο χρυσός της Ελλάδος υποτίθεται ότι φυλάσσεται στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της Τραπέζης της Ελλάδος. (ΤτΕ). Όμως η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιοκτησία του ROTHSCHILD ηγέτη της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, αφού κατέχει το 94% των μετοχών της Τραπέζης της Ελλάδος. Δηλαδή, «βάλαμε το λύκο, να φυλάει τα πρόβατα», λέει ο Λαός.