Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί όλοι οι "πρόσφυγες"ΤΩΡΑ .ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ The death of Europe by design

26 Σεπτεμβρίου 2015
 
Εδώ είναι μια εξαιρετική θέση FB ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να διαβάσει. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας ιστορικός, ο οποίος προσφέρει μια ακριβή εκτίμηση της ρίζας του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα και πιθανόν και στο μέλλον.
      
Συρία είχε έναν εμφύλιο πόλεμο για περίπου 5 χρόνια. Γιατί όλοι οι "πρόσφυγες"ΤΩΡΑ και γιατί τόσο ξαφνικά και γιατί σε τόσο μεγάλους αριθμούς;
      
Με ένα πτυχίο στην Ιστορία και τη δια βίου μαθητή τηςθέμα, μου μυρίζει έναν αρουραίο.
      
Αυτό είναι ένα πολύ οργανωμένο, καλά λαδωμένη, κινητοποίησε την εισβολή των μουσουλμάνωνκαι τζιχαντιστές στο δυτικό κόσμο. Ήταν στο σχέδιό τους για μεγάλο χρονικόώρα. Momar Καντάφι προβλεφθεί και δηλώνεται ρητά ότι οι μουσουλμανικές κυριαρχίατης Ευρώπης θα μπορούσε να συμβεί χωρίς ένα συμβατικό πόλεμο και το είπε 30 χρόνιαπριν. 95% αυτών των οικονομικών "πρόσφυγες" πολλοί που έχουν κινητά τηλέφωνα είναι άνδρεςμεταξύ των ηλικιών καταπολέμηση της 20 και 40. Πολύ λίγες γυναίκες και τα παιδιά απόό, τι έχω δει.

Μεταναστες και Ευρωπη



 Το φαινομενο αυτο φαινεται να γινεται με τρια κολπα: 
1. Δημιουργια πολεμων και εικονων τρομου.
2. Στις χωρες απο οπου προερχονται οι μεταναστες γινεται με αποτελεσματικη πειθω μια απατη υποσχεσης οτι οι σατανικοι Ευρωπαιοι εχουν χαζεψει και οτι η Ευρωπη ειναι τωρα στην διαθεση στους πιστους. 
3. Πλουσια Χρηματοδοτηση απο την ΝΤΠ (απυθμενοι χρηματικοι ποροι) 
 Δηλαδη η Ευρωπη εχει ηδη αλωθει, αφου: 
α. Σχεδον ολες οι Ευρωπαικες Κυβερνησεις εχουν ηδη αλωθει απο ανθρωπους της ΝΤΠ.
β. Οι παροντες Ευρωπαικοι νομοι για μεταναστες ειναι καθολα υπερ τους (καταργηση συνορων!)
γ. Οι μεταναστες εκπαιδευονται στο πως να αντιμετωπιζουν τις συνοριακες αρχες.
δ. Καλιεργηθηκε ηδη το εδαφος στην συνειδηση των Ευρωπαιων μεσα απο την εντατικη κατηγορια του “Ρατσισμου" και με την καλιεργεια της Ενοχης.