Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

OI ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Το 2011 είχαμε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «ΟΙ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ» και αναρτήσαμε στο διαδίκτυο φωτογραφικό υλικό, τιμώντας έτσι ήθη-έθιμα, πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά της Βαλύρας μας.
Το ίδιο κάνουμε και εφέτος, παρότι υπάρχει μεγάλη φτώχεια και η χώρα μας βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση, γιατί γίνεται μείωση μισθών και συντάξεων και μας γυρίζουν πίσω, στην εποχή του ’50.
ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 38 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ.
 
1.ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΕΡΜΑΝΗΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟΣ (ΣΜΑΙΛΗΣ), ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΙΚΡΗ.

Όσμιο:Για αυτό «κυνηγάνε» την Ελλάδα!

 Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό απο το μέταλλο που έχουμε μόνο εμείς…!


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!…ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ…..
Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό «κυνηγάνε» την Ελλάδα…

Η «οπισθοχώρηση» της Γερμανίας

Καλησπέρα σας!
Σας στέλνω ένα νέο άρθρο για ενημέρωσή σας, δημοσίευση, ανάρτηση ή προώθηση με τον κάτωθι τίτλο:


- η αλήθεια για την εμμονή εις το λάθος που σκοτώνει-
Παρά την γνώμη μερικών Ιθυνόντων της χώρας μας και ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων και διεθνών, ότι η σθεναρή θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης οδήγησε εις την πρώτη νίκη της χώρας μας και εις την πρώτη «οπισθοχώρηση» της Γερμανίας, ο λαός μας πρέπει όμως να προετοιμάζεται εις το επόμενο εξάμηνο για μία σφοδρότατη αντεπίθεση του Βερολίνου.
Έχει ήδη επισημανθεί πολλές φορές, η Ιστορία είναι ο προστάτης και καθοδηγητής της ανθρωπότητας. Διότι ο γνώστης αυτής δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις άμυνας και αντίδρασης εναντίον απευκταίων συμπεριφορών και βίαιων επιθέσεων των αντιπάλων του. Όπως συμβαίνει εις την καθημερινότητα και εις τις μεταξύ των ανθρώπων συμπεριφορές, έτσι και  εις την παγκόσμια πολιτική η μεγάλη ισχύς μίας χώρας καταλήγει αναπόφευκτα εις την αλαζονεία.