Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Φωνάζει ο Κλέφτης… φωνάζει και ο Ρατσιστής…


Ψυχολογικός πόλεμος για κάτι που έχει ήδη προγραμματιστεί να γίνει

Αν ζούσες κάτω από ένα ηφαίστειο και ήταν επιστημονικά σίγουρο ότι σε 20 χρόνια θα εκραγεί, τι θάκανες τους επόμενους μήνες;

Αν είχες πεισθεί ότι η Ελληνική κοινωνία θα αφανιζόταν σε 20 χρόνια;… (* Βίντεο στο τελος…)

Αν ζούσες σε μια περιοχή όπου έχουν αρχίσει να καταφτάνουν εξωγήινοι (με δυο κεραίες στο κεφάλι…) και που συνεχίζουν να αρθροίζονται με ρυθμούς που, σε 20 χρονια, θα υπερτερούν αριθμητικα;

Ίσως θάλεγες “Έχουμε καιρό ακόμα…”  (20 χρονια…)

Πώς δημιουργήθηκε το χρέος

http://www.pes.gr/wp-content/uploads/2015/07/apapa-750x400-620x330.jpgΗ «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό εξοφλείτο).

-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEYSYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ λ κ ς λαός, αλλά στο ότι:

1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

2ον πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες

3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY

Αυτά Είναι Όλα Τα Σκάνδαλα Που Έκαναν ΠΑΣΟΚ Και ΝΔ – Και Μετά Απορείς Που Πήγαν Τα Λεφτά

 Μόνοι Τους Τα Έφαγαν Και Μάλιστα Έφαγαν Τα Διπλά Από Ότι Χρωστάμε – Θα Βαρεθείς Να Διαβάζεις


Κατά καιρούς έχουμε ακούσει από τα μεγάλα κόμματα “φράσεις όπως το μαζί τα φάγαμε”.
Για δείτε παρακάτω και βγάλτε το συμπέρασμα κατά πόσο τα φάγαμε μαζί.
Αυτοί που έφτασαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο έχουν στο σύνολό τους περισσότερα από 180 σκάνδαλα και αν τα υπολογίσουμε με ένα μικρό ποσό των 2 δις το κάθε ένα, μιλάμε για 360 δις ευρώ. Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΠΑΣΟΚ
1. Υπερχρέωση της χώρας και διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114%, όταν το 1981 το δημόσιο χρέος ήταν μόλις 29%, υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης. Το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ.
2.Δάνεια, υπανάπτυξη, πληθωρισμός, την περίοδο 81-89: κατά την είσοδο της χώρας…
στην ΕΟΚ , το 1981, ήταν η πρώτη χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη με ρυθμό ανάπτυξης 3,1%, έναντι 0,8% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών-μελών! Παρά την εισροή των μεγαλύτερων οικονομικών πακέτων από τη σύσταση του ελληνικού κράτους και παρά τη θετική διεθνή συγκυρία(κυρίως της μείωση της τιμής του πετρελαίου):