Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

«Η αξιοποίηση καταγραφών υπεραιωνόβιων ελαιόδεντρων προς την Αειφόρο ανάπτυξη»

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα:
«Η αξιοποίηση καταγραφών υπεραιωνόβιων ελαιόδεντρων
προς την Αειφόρο ανάπτυξη»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Η αξιοποίηση καταγραφών υπεραιωνόβιων ελαιόδεντρων προς την Αειφόρο ανάπτυξη», το πρωί της Κυριακής 6 Ιουλίου 2014, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Πρόγραμμα. Η Ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης και είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό στοχεύοντας σε εκπαιδευτικούς, γεωργούς, επιστήμονες, μέλη φορέων και συλλόγων, νέους, φοιτητές, επιχειρηματίες και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Καλαμάτας (Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα) και σε επιλεγμένα πεδία (ελαιώνες της Μεσσηνίας).
 ΣΤΟΧΟΣ
Η Ημερίδα γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΕΛΙΑ» που συντονίζει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας.
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Καλαμάτας, ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΕΛΙΑ», σε συνεργασία με το ΤΕΙ Καλαμάτας – Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, τα συνεργαζόμενα Κ.Π.Ε. και Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, οργανώνει την καταγραφή υπεραιωνόβιων ελαιόδεντρων.