Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ANTIKEIMENA ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ

Δεν πρέπει να είσαστε συλλέκτης αντικών για να σας αρέσουν τα παρακάτω που θα σας δείξουμε σήμερα.
Είναι εντυπωσιακά από μόνα τους και για το είδος τους αλλά και για την παλαιότητά τους.
Δείτε πώς είχαν σκεφτεί οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια πριν για να αντιμετωπίσουν καθημερινές καταστάσεις.
Κάλτσες, γυαλιά ηλίου (αυτά εμένα με εντυπωσίασαν τα μάλα) και άλλα πολλά.

Η Ελλάδα πρέπει να συγκρουσθεί με τον ίδιο τον εαυτό της

Καλημέρα σας!
Σας στέλνω ένα πολύ επίκαιρο άρθρο για ενημέρωσή σας, δημοσίευση, ανάρτηση ή προώθηση με τον κάτωθι τίτλο:


-τα Σπήλαια της Παλαιολιθικής Εποχής και το μέλλον της Πατρίδος-

Πληροφορούμεθα καθημερινώς  από τα ΜΜΕ για τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις εις την νέα Κυβέρνηση για την κατάρτιση της λίστας των μεταρρυθμίσεων, με την παράλληλη ανταλλαγή κειμένων και απόψεων με τους Θεσμούς, ώστε να οριστικοποιηθεί  τέλη Απριλίου 2015 η Συμφωνία με τις Βρυξέλλες. Εμείς οι απλοί πολίτες δεν είμαστε όμως ούτε τεχνοκράτες, ούτε εμπειρογνώμονες, ούτε ειδικοί σύμβουλοι και διαπραγματευτές. Όμως επειδή βιώνουμε την κρίση εδώ και 6 ολάκερα χρόνια με όλες τις οδυνηρές συνέπειες, αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε, αν και αργά, ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά παράλληλα συνειδητοποιούμε τώρα, ότι εδώ και πολλές δεκαετίες παίζεται ένα άθλιο παιχνίδι, το οποίο εις το τέλος θα έχει άσχημα αποτελέσματα για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και την πορεία της χώρας μας.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΤΙ ;;;;

                                        Πρόλογος
Οι γνωστοί και φίλοι μου στη καφετέρια μου λένε, δεν γράφεις ένα άρθρο για να καταλάβουμε τι έγινε στο EUROGROUP;;; και τι αποφάσισαν οι μεγάλοι για μας, χωρίς εμάς;;;
Η αλήθεια είναι πως οι ΣαμαροΒενιζέλοι ουδέποτε είχαν διαπραγματευθεί, πεσμένοι στα τέσσερα υπέγραφαν τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα Πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους, «τυφλοίς όμμασι», & «αβρόχοις ποσί», φτάνει να μη κακοκαρδίσουν τη Μέρκελ & Σόϊμπλε, να πάρουν τα δάνεια, να τα στείλουν στο Μεγάλο Αφεντικό τους, και ότι περισσέψει να τα «φάνε» μεταξύ τους μαζί με τους Ολιγάρχες των καναλιών και δημοσίων έργων, ενώ χρέωναν το πόπολο-Λαό, ο οποίος χρεώνετε και εξωφλεί τα δάνεια. (Βλέπε Τζοχατζόπουλο-Λίστα Λαγκάρντ-Παπακωνσταντίνου-ΓΑΠ, κ.λ.π.).