Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 25-5-2014, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

 Στις ευρωεκλογές, στις 25-5-2014, θα ψηφίσω το ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη,  τους Γιώργο Γραμματικάκη, Δημήτρη Κουρέτα και Μάκη Παπούλια. Και με τους τρεις έχω διαπροσωπικές σχέσεις, συζητώντας και βιώνοντας τις αγωνίες τους για το μέλλον, και το γίγνεσθαι της Ελλάδας μας.

Με το Γιώργο Γραμματικάκη   συναντηθήκαμε στα διάφορα συνέδρια και ανταλλάξαμε απόψεις. Η αγωνία του για το μέλλον της πατρίδας μας ήταν έντονη, και έχει θέση, λόγο και άποψη. Στην ιστοσελίδα μου, στις 11-1-2014, υπάρχει η ανάρτηση την οποία μπορεί να μελετήσει όποιος ενδιαφέρεται κτυπώντας στο διαδίκτυο, στα ελληνικά, τον   τίτλο: Γεώργιος Γραμματικάκης, είμαι τρομοκράτης, συλλαβετέ με.

Ο Δημήτρης Κουρέτας ήταν μαθητής μου, στο τρίτο λύκειο Πάτρας, με καταγωγή από τη Μεσσηνία. Του δίδαξα τη βιολογία την οποία και αγάπησε και η σχέση μας συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Στην ιστοσελίδα μου, στις 25-5-2012 υπάρχει η ανάρτηση, η οποία έχει τη δεύτερη  μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, μετά τους ήρωες του 1821, των Άνω Χωριών της Μεσσηνίας.  Μπορεί να μελετήσει όποιος ενδιαφέρεται, κτυπώντας στο διαδίκτυο, στα ελληνικά τον  τίτλο:Ελληνικά τυριά-σπουδές-μελιταίος πυρετός-Δημήτρης Κουρέτας.

Ο Μάκης Παπούλιας είναι ένα άτομο με επιχειρηματικές ανησυχίες. Δημιούργησε την Αρκαδιανή, στο Ψάρι Αρκαδίας, διατηρώντας τις παροδοσιακές αρκαδικές γεύσεις. Στην ιστοσελίδα μου, στις 10-9-2010, μπορεί να μελετήσει όποιος ενδιαφέρεται, κτυπώντας στα ελληνικά, τον τίτλο: Οδοιπορικό, στο Ψάρι Τρικολώνων.