Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ Γράφει ο Αντώνης Γρυπάιος

  Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει, «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους, η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά».

Προς Εβραίους Επιστολής Παύλου το Ανάγνωσμα

                    Πρόλογος   
Ως  γνωστόν στις Χριστιανικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, στις Θείες Λειτουργίες και τελετές, προ του Ευαγγελίου, αναγιγνώσκεται ο «Απόστολος».
Ο «Απόστολος» είναι ένα ιερό βιβλίο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Ο «Απόστολος» είναι ένα ιερό βιβλίο που περιέχει  Αποστολικές περικοπές-επιστολές, μερικών εκ των Αποστόλων του Ιησού Χριστού, προς τα διάφορα Έθνη, ή και προσωπικότητες της εποχής εκείνης.
Μερικοί εκ των Αποστόλων του Ιησού Χριστού, όπως οι Πέτρος, και Παύλος, έγραψαν επιστολές με νουθεσίες και ηθικές συμβουλές, προς όλα τα γνωστά τότε Έθνη της Γης, αλλά και σε προσωπικότητες.

Οι Κεραυνοί του Στρατηγού Γεωργιάδη απο τη Ξάνθη


Άστραψε και βρόντηξε ο Στρατηγός Γεωργιάδης απο την Ξάνθη για τις ανακρίβειες του Θεοδωράκη στο «Ενικος»!

Γεωργιάδης αποδεικνύει πέραν κάθε αμφιβολίας Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε …Με σημερινό Δελτίο τύπου ο Στρατηγός ε.α τις ανακρίβειες του Προέδρου του Ποταμιού  Σταύρου Θεοδωράκη για την Περιφορά του Επιταφίου στο Πομακοχώρι Εχίνος! 

Καταρρίπτει ένα προς ένα τα δήθεν επιχειρήματα  που αναφέρθηκαν στην εκπομπή όπως   οτι δήθεν δόθηκε και η περιβόητη εντολή του ΥΕΘΑ Καμμένου να γίνει η Περιφορά στον Εχίνο!

Να αναφέρουμε εδώ ότι όταν ο δημοσιογράφος Ντεντέ κάλεσε σε διαμαρτυρία τους Κατοίκους της Ξάνθης για την περιφορά του Επιταφίου στον Εχίνο σύμφωνα με Τούρκικη εφημερίδα μαζεύτηκαν πέντε άτομα που τα ανέφερε ονομαστικά …Ποιός ο λόγος να υιοθετήσει τις απόψεις του δημοσιογράφου ο Πρόεδρος του Ποταμιού;ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ 
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ,67100.Τηλέφωνο/FAX:25410-25425
Ιστοσελίδα :eaasxanthis.gr 
Ξάνθη 6, Μαϊ.2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Απάντηση στην  Εκπομπή TV, ‘’ στον ενικό ’’ της  4 Mαϊ.2015 
ΣΧΕΤ: Εκκλησιασμοί σε ι.ν. στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2015 

Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ στο Ν. Ξάνθης, μαζί με τους άλλους επτά (7) ‘’αναδόχους’’ Συλλόγους των Ιερών Παρεκκλησίων της παραμεθόριας περιοχής, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, που από 4-ετίας και πλέον, σταδιακά ανακαίνισαν και πραγματοποιούν, σποραδικούς