Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στην δημοσιότητα το σχέδιο-σοκ ΗΠΑ, Γαλλίας, ΗΑΕ, Κατάρ και Τουρκίας για την διάλυση της Συρίας!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ - Η ΓΑΛΛΙΑ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

Ο εμφύλιος στη Συρία αποδεικνύεται ότι ήταν το εργαλείο που χρησιμοποίησαν οι Δυτικοί χρηματοδοτώντας τους ισλαμιστές τρομοκράτες προκειμένου να καταφέρουν να δημιουργήσουν έναν "mega" αγωγό φυσικού αερίου από το Κατάρ μέχρι τις ακτές της Μεσογείου προκειμένου να αντικαταστήσουν το ρωσικό φυσικό αέριο και να προκαλέσουν οικονομικό πλήγμα στην Ρωσία αλλά και να 'απελευθερώσουν" την ΕΕ από την ενεργειακή εξάρτησή.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN: Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, 22:00
Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται ολη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου... και μεταξύ αυτών και Έλληνες, εστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά.

Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως...! 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και παντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως.

Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν...

Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλεια τους. Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγο "βλαβης". Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη...!