Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

BAΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ-ΣΚΟΡΠΙΔΟΧΟΡΤΟ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Υπάρχουν 3 είδη βαλσαμόχορτου τα οποία εγώ γνωρίζω και τα έχω φωτογραφίσει για να  ενημερώνω τους φιλομαθείς επισκέπτες της ιστοσελίδας μου.Υπάρχει το πολυετές θαμνώδες και τα δύο μονοετή ποώδη.Το θαμνώδες ανθίζει πρώτο το μήνα Μαίο - Ιούνιο, το άλλο ποώδες Ιούνιο Ιούλιο και το τρίτο ποώδες το λεγόμενο καπετούρι Ιούλιο -Αύγουστο.
Για την παρασκευή-χρήσεις του  βαλσαμόλαδου, υπάρχουν αρκετές συνταγές στο διαδίκτυο και δεν θα αναφερθώ σε αυτές.

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

                  
Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι, ορντινάντσες του ROTHSCHILD οδήγησαν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις για το χρέος της Ελλάδος.
Μας διατάζουν «τα παντελόνια κάτω» και υπογράψτε, σαν τους υποτελείς  Σαμαρο-Βενιζέλους, που υπόγραφαν τα πάντα.
Έχουμε οικονομικό πόλεμο από τους «εταίρους» της Ε.Ε. και την Ελλάδα να αντιστέκεται! Επιτέλους είπαμε και εμείς ένα ΟΧΙ, και έπεσαν απάνω μας όλα τα όρνεα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να μας φάνε.
Το μαρτύριο της σταγόνας ζούμε οι Έλληνες αυτά τα τελευταία 5 χρόνια από τους «εταίρους» μας στην Ε.Ε.

Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο

Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley ”Common Sense”
 Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους Εβραίους.