Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ταξείδι στις ράγες με τα τραίνα που ...φύγαν. ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ.ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΟΛΛΆ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ’60, ΠΟΥ ΠΉΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΆΣΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΆ, ΆΛΛΑ ΈΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΆ ΣΕ ΔΩΜΆΤΙΟ  2-3 ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΈΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΊΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΕΡΙΓΡΆΦΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΙΣΤΟΡΊΑ.Η ΜΆΝΝΑ ΜΌΛΙΣ ΣΗΚΏΘΗΚΕ. ΑΝΆΒΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΒΆΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΠΆΝΩ ΣΤΗ ΣΙΔΕΡΩΣΤΙΆ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΤΟ ΧΥΛΌ. ΤΟ ΡΟΛΌΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΈΞΙ ΚΑΙ ΜΙΣΉ. ΠΑΙΔΙΆ ΞΥΠΝΆΤΕ, ΣΕ ΛΊΓΟ ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΊΝΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ. 

ΠΗΓΑΊΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΉΣΕΙ ΑΥΤΌΣ ΉΤΑΝ ΉΔΗ ΞΎΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΆ ΚΡΎΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΆΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΎΚΩΜΑ. ΤΟ ΠΑΊΡΝΕΙ ΧΑΜΠΆΡΙ Η ΜΆΝΝΑ ΤΟΥ ,ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΊΡΝΕΙ  ΚΑΙ ΠΆΕΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗ ΛΆΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΕΊ ΤΙ ΕΊΝΑΙ. ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΚΑΙ ΜΈΝΕΙ ΈΚΠΛΗΚΤΗ. ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΈΡΩΤΑΣ. ΞΕΦΥΛΛΊΖΕΙ  ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΆΖΕΙ. ΠΩΣ Θ’ ΆΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ  ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΊΡΩΝ ΣΟΥ. ΒΡΕ ΑΘΏΟ ΠΛΑΣΜΑΤΆΚΙ ΑΥΤΆ ΣΟΥ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΛΈΕΙ Η ΜΆΝΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΆ .

Παναγιώτης Νικολούδης


Ενας Μεσσήνιος επικεφαλής της μάχης για τη διαφθορά και το οικονομικό έγκλημα. Μια εξαιρετική (και μη κομματική) επιλογή για το νέο κυβερνητικό σχήμα που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλες τις κατευθύνσεις.
Ο Παναγιώτης Νικολούδης γεννήθηκε στη Μάνη το 1949 και σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ συνέχισε με ειδικές σπουδές στις ΗΠΑ σχετικά με το Διεθνές Οργανωμένο έγκλημα, το «Ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και τη Διαφθορά. Εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1978, φτάνοντας μέχρι τον βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του εμπιστεύτηκε για δύο θητείες (από το 2010) τη θέση του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και τον έλεγχο των πόθεν έσχες. Στην εισαγγελική θητεία του συμμετείχε στην αναιρετική δίκη για τη «17 Νοέμβρη», ενώ στην Αρχή για το «ξέπλυμα» εντόπισε σωρεία στοιχείων για σκανδαλώδεις υποθέσεις, για offshore εταιρείες και λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους.

KOKKINEΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

    ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.
    ΚΑΙ  Ο  ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ
           
          Θέμα: Ονομασία της ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ!!!
        
Προς όλους τους ανησυχούντες Έλληνες Πατριώτες. Προς  πληροφορίαν σας, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ πρόκειται να δοθεί στους Σλάβους Σκοπιανούς, παρά τις αποφάσεις των προηγούμενων Σιωνιστών εφιαλτών πολιτικών, διότι οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν «Κόκκινες Γραμμές» στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στα εθνικά θέματα.
Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Κοτζιάς είναι πατριώτης.  

Δεν εκτελεστήκαν μόνο κομμουνιστές στην Καισαριανή κ. Τσίπρα.


Ο κ. Τσίπρας σε μια συμβολική πράξη κατά την ημέρα πρωθυπουργοποιησής του, κατέθεσε στεφάνι στο σκοπευτήριο της Καισαριανής. Τα αριστερά αντανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας ανασύρουν μνήμες από τους ένδοξους μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που αντιτάθηκαν στους Γερμανούς. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσω στους αδιάβαστους Δεξιούς ότι στην Καισαριανή δεν εκτελέστηκαν μόνο αριστεροί, αλλά και πατριώτες Δεξιοί. Ας διαβάσουν λοιπόν λίγες μικρές ιστοριούλες Δεξιάς Αντίστασης, για να αισθάνονται υπερήφανοι και να μην αναρωτιούνται γιατί έχασαν από την αριστερά .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Ποιόν τελικά εκπροσωπεί ο Βαρουφάκης;


   Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του BBC μόλις χθες, εις εκ των βασικών του νέου οικονομικού επιτελείου της νέας κυβέρνησης, ο Γ. Βαρουφάκης υιοθέτησε πλήρως μιά από τις πιο αισχρές και ρατσιστικές εκδοχές της προπαγάνδας της Μέρκελ και των υπολοίπων εναντίον των Ελλήνων. Δηλαδή, τα δάνεια του μηχανισμού ύψους σχεδόν 240 δις ευρώ επιβαρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες προκειμένου να διασωθεί ο Έλληνας.