Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν οι Έλληνες ήταν θύματα δουλεμπόρων και έχαναν τις ζωές τους στα βαπόρια της προσφυγιάς

ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ....

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μιας και επαναλαμβάνονται τα ανθρώπινα λάθη. Λάθη και επιλογές που οδηγούν σε εμφύλιες συρράξεις, ένοπλες συγκρούσεις, διαπλοκή συμφερόντων, κρίση οικονομική, πολιτική και κυρίως, κοινωνική.
Εν έτει 2015, οι Σύροι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους ανά χιλιάδες προσπαθώντας να σώσουν τους ιδίους και τις οικογένειες τους. Το "αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον" έχει γίνει κλισέ. Αλλά τα κλισέ δεν σώζουν ανθρώπινες ζωές από τα θαλάσσια κύματα. Ούτε από τα πυρά.

Να πώς διέλυσαν την Ελλάδα

Διευθυντές στο ΕΣΥ 18 πρώην βουλευτές

Διευθυντές στο ΕΣΥ 18 πρώην βουλευτές


Ηεπομένη ημέρα της εκλογικής ήττας τούς δίνει το δικαίωμα να επιλέξουν νοσοκομείο και να συνεχίσουν την καριέρα...

Η επομένη ημέρα της εκλογικής ήττας τούς δίνει το δικαίωμα να επιλέξουν νοσοκομείο και να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Δημόσιο ως διευθυντές κλινικής, ακόμη κι αν το νοσοκομείο δεν τους χρειάζεται! Συνολικά 17 γιατροί-βουλευτές διορίστηκαν μόνο την τελευταία εξαετία στα νοσοκομεία και πληρώνονται σήμερα τον μισθό του διευθυντή κλινικής!

Με τον νόμο που βρίσκεται σε ισχύ, γιατροί του ιδιωτικού τομέα διορίζονται διευθυντές στο Δημόσιο χωρίς καμία διαδικασία λαμβάνοντας μηνιαίως 4.000 ευρώ, ακόμα και μετά τις δραστικές περικοπές των επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων. Γιατρός 66 ετών διορίζεται διευθυντής σε δημόσιο νοσοκομείο όταν το ανώτατο ηλικιακό όριο που προβλέπει ο νόμος για τη θέση αυτή είναι τα 55 έτη. Χειρουργός που έχει να πιάσει νυστέρι για τουλάχιστον 20 χρόνια επανέρχεται στις χειρουργικές αίθουσες του ΕΣΥ ως διευθυντής. Και πολλά ακόμη...

Ν Ο Θ Ε Ι Α ;;;

                   Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι, αλλά και δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι επίκειται ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ, όπως σε κάθε εκλογή.
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία δεν θα αφήσει τη «μπουκιά-Ελλάς, να φύγει από το στόμα της».
Προς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού παραθέτουμε τα κάτωθι, παρμένα από τα ΜΜΕ.
Άλλα ψηφίζουμε το πρωϊ, και άλλα βγαίνουν το βράδυ.
Πράγματι είναι περίεργη η ύπαρξη της εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC μέσα στο Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!