Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΑΛΥΡΑΣ

Στο δημοτικό διαμέρισμα Βαλύρας του δήμου Μεσσήνης, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων, από το δημαρχείο του τέως δήμου Ιθώμης, πωλείται οικόπεδο ενός στρέμματος και είκοσι μέτρων.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα
6977985808
6945997816
2106779538

Το ΚΑΚΟ μάτι μπορεί να “σκάσει” άνθρωπο:





Ποιοι “ματιάζονται” εύκολα και τι ακριβώς συμβαίνει με τη βασκανία!


Το ΚΑΚΟ μάτι μπορεί να “σκάσει” άνθρωπο: Ποιοι “ματιάζονται” εύκολα και τι ακριβώς συμβαίνει με τη βασκανία!
Τι ακριβώς συμβαίνει με τη βασκανία και τι λέει η θρησκεία μας για το μάτι; Τό λεγόμενο «κακό μάτι» όσο καί άν μάς φαίνεται υπερβολικό, μπορεί να αρρωστήσει ακόμη καί νά σκοτώσει κάθε άνθρωπο πού βρίσκεται μακριά από τά μυστήρια τής Εκκλησίας…
Υπάρχουν φθονεροί άνθρωποι πού όταν βλέπουν κάτι το καλό στον άλλο, υποφέρουν… Το ίδιο παθαίνει και ο πανούργος διάβολος. Διάβολος και φθονερός φθονούν το καλό του άλλου. Έχουν μεταξύ τους το κοινό αυτό σημείο. Κι ο διάβολος το «εκμεταλλεύεται». Περνά μέσα απ” αυτό, (=φθόνο) την κακία του στούς ανθρώπους….

Καπιταλισμός ή κλεπτοκρατία;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 18.01.2015
Γιατί δεν γίνονται επενδύσεις και παραμένει ισχνή η παραγωγική βάση της ελληνικής οικονομίας;
Ενας ισχυρισμός (με ακραία ταξικό περιεχόμενο) είναι ότι φταίει το υψηλό «εργατικό κόστος».
Αλλος, ότι φταίει η κυβερνητική αστάθεια και η αβεβαιότητα που προκαλεί.
Πιστεύω ότι βοηθά στην προσέγγιση του πυρήνα του ελληνικού προβλήματος η άποψη ότι ο καθοριστικός παράγοντας που αποτρέπει τις επενδύσεις είναι το ίδιο το μοντέλο της «δήθεν επιχειρηματικότητας», το ευρέως διαδεδομένο μοντέλο του παρασιτικού πλουτισμού, με πελατειακά έως προκαπιταλιστικά χαρακτηριστικά.