Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

7η ανταλλαγή σπόρων.Περιβαλλοντικοί φίλοι Καλαμάτας



Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,
σας περιμένουμε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στο αγρόκτημα φυσικής και παραδοσιακής καλλιέργειας Φοίφα στην 7η ανταλλαγή σπόρων.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και θα είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να συμμετάσχει. Πρόκειται για μια εορταστική συνάντηση επώνυμων και ανώνυμων σποροφυλάκων, που πιστεύουν στην ανάγκη προστασίας και ελεύθερης διακίνησης των παραδοσιακών μας σπόρων. Οι τοπικές ανταλλαγές σπόρων στη Μεσσηνία έχουν ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια. Είθισται να οργανώνονται δυο φορές το χρόνο και με αφορμή το πρόγραμμα εποχιακών σπορών του αγροκτήματος.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

     ΤΟ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΝΑΤΟ
                   Η  Σημερινή  Πραγματικότητα
              Ανάλυση
                                    
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός σωτηρίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Το ΝΑΤΟ είναι γνωστό από τα αρχικά των λέξεων North Atlantic Treaty  Organization.
To NATO  αρχικά ιδρύθηκε με αγαθούς σκοπούς , σύμφωνα με το καταστατικό του, αλλά αργότερον, «συν τω χρόνω προϊόντι», έγινε όργανο επιθετικό στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και αντί για ειρήνη,-όπως λέει το κατασταστικό του,- σπέρνει τον όλεθρο και αρμαγεδδώνα στο πλανήτη.
To NATO ιδρύθηκε μετά το Β! παγκόσμιο πόλεμο, από τους τότε σοβαρούς και σοφούς πολιτικούς ηγέτες της Δύσης, για να φέρει την ειρήνη στο πλανήτη, αλλά στη πορεία περιέπεσεν στους γνωστούς ληστάς της ανθρωπότητας, και σε τοπικούς πολιτικούς τυχοδιώκτες, και έφερε τον αρμαγεδδώνα στη Γη!!!