Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Η  ιστορία  όπως  δεν  εγράφη :  

Επί τη επετείω της αλώσεως της Κύπρου υπό των Τουρκο-Αμερικανών, αφιερώνω το κάτωθι πόνημα στους Σιωνιστές Αμερικανούς για να μάθουν από ποίους κατάγονται, ώστε να σέβονται την Ιστορία!!!

Η Αμερική έχει πανάρχαια Ιστορία, όμως μερικοί επιμένουν να την αγνοούν και να την εμφανίζουν στα μετά Χριστόν μεσαιωνικά χρόνια, διότι έτσι συμφέρει στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Ένα νέο κύμα βίας θερίζει την Παλαιστίνη και το Ισραήλ

Αγαπητές φίλες και φίλοι,


Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.

Καθώς ένα νέο κύμα βίας ξεσπά στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη και αθώα παιδάκια σκοτώνονται, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε καθοριστική, ειρηνική δράση για να σταματήσουμε τον εφιάλτη. Κυβερνήσεις και εταιρίες συνεχίζουν να στηρίζουν, να εμπορεύονται και να επενδύουν στη βία αλλά μπορούμε να τους σταματήσουμε αν απαιτήσουμε από τράπεζες, συνταξιοδοτικά ταμεία και εταιρίες να αποσύρουν τις επενδύσεις τους - - πρόσθεσε τη φωνή σου τώρα:
Καθώς ένα νέο κύμα βίας θερίζει την Παλαιστίνη και το Ισραήλ και μικρά παιδάκια σκοτώνονται, δεν θα ήταν αρκετό να ζητούσαμε απλά ανακωχή. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε καθοριστική, ειρηνική δράση που θα φέρει τέλος στον εφιάλτη δεκαετιών.

Οι κυβερνήσεις μας έχουν αποτύχει παταγωδώς -- απ΄τη μια μιλούν για ειρήνη και περνούν ψηφίσματα στον ΟΗΕ, κι απ΄τη άλλη συνεχίζουν μαζί με μεγάλες εταιρίες να στηρίζουν, να εμπορεύονται και να επενδύουν στη βία. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε την αρπαγή της παλαιστινιακής γης, την καθημερινή και μαζική καταπίεση αθώων Παλαιστίνιων οικογενειών, τις ρουκέτες της Χαμάς και το βομβαρδισμό της Γάζας είναι να κάνουμε το οικονομικό κόστος αυτής της σύγκρουσης τόσο υψηλό ώστε να μην τους συμφέρει πλέον να συνεχίσουν.