Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Συμβουλές για να μην πάρετε βάρος στις γιορτές.Του Νίκου Μπουμπούλη,καρδιοχειρούργου στο ΥΓΕΙΑ


Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αυξάνεται και το άγχος όσων βρίσκονται σε δίαιτα ή θέλουν να αποφύγουν μια ενδεχόμενη αύξηση του βάρους τους, σχετικά με το πώς θα ανταπεξέλθουν στους πειρασμούς των γιορτινών συνεστιάσεων.
Είναι γεγονός πως τα τραπέζια και τα πάρτι κατά την εορταστική περίοδο αποτελούν μια σημαντική πρόκληση για όποιον δεν επιθυμεί να ξεφύγει διατροφικά, αφού χαρακτηρίζονται από προσφορά κυρίως ενεργειακά πυκνών τροφίμων, γλυκών και αλκοόλ, ενώ η επιθυμία του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας να ευχαριστήσει τους καλεσμένους οδηγεί συνήθως σε προσφορά των παραπάνω σε αφθονία με αποτέλεσμα να στενεύουν τα περιθώρια εγκράτειας…
Παρακάτω λοιπόν, θα βρείτε ορισμένες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέ

12 τρόποι για να ζεις ευτυχισμένα!

eytyxia

Η ευτυχία είναι επιλογή, είναι απόφαση , είναι δρόμος. Το βασικό που πρέπει όλοι να γνωρίζουν είναι ότι δεν χρειάζεταινα έρθει κάτι δυσάρεστο στη ζωή μας για να αρχίσουμε να εκτιμάμε όσα έχουμε.
Μήπως έχει έρθει ο καιρός να αλλάξετε κάποια απλά πράγματα; Θα νιώσετε υπέροχα…. σαν να γεννιέστε ξανά!
Διαβάστε παρακάτω κάποιες απλές συμβουλές:

20 τρόποι να παραμείνετε νέοι και ελκυστικοί


20 τρόποι να παραμείνετε νέοι και ελκυστικοί

"Είμαστε όσο νιώθουμε" . 20 τρόποι να μείνετε για πάντα νέοι και ελκυστικοί: 
1. Παρακολουθήστε την εικόνα σας προσεκτικά. Αν δεν το κάνετε εσείς δεν θα το κάνει κανείς άλλος. 
2. Αποφύγετε να ξοδεύετε χρόνο με ανθρώπους που γκρινιάζουν για την ηλικία τους. Επιδιώξτε την παρέα με ανθρώπους που αισθάνονται ενεργοί και νέοι τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.