Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2001.ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Η ιστορία του Αυτοκινήτου
1.Ατμήλατο Αυτοκίνητο
          Η χρήση του ατμού για την προώθηση οδικών οχημάτων χρονολογείται από το 1770. Τότε κατασκευάστηκε ένα ογκώδες μηχάνημα από ένα Γάλλο αξιωματικό του πυροβολικού το Τζέϊμς Βατ. Αργότερα ο ανταγωνιστής του Τζέϊμς Βατ, ο Ρίτσαρντ Τρέβιθικ κατασκεύασε μια ατμοκίνητη άμαξα που κυκλοφόρησε πρώτα στους δρόμους του Λονδίνου.
Από το 1824 έως το 1828 τέθηκαν σε κυκλοφορία αρκετά ατμοκίνητα αυτοκίνητα λεωφορεία τα οποία έκαιγαν γαιάνθρακα και είχαν μεταφορική ικανότητα 20 επιβατών και ταχύτητα 30 χιλιόμετρα την ώρα.
Στις 27-6-1920 δημοσιεύθηκε ο πρώτος νόμος για φορολογία αυτοκινήτων. Επίσης τότε συναντάμε για πρώτη φορά την απόδειξη πληρωμής των ετήσιων τελών κυκλοφορίας με ένα ειδικό αυτοκόλλητο, το οποίο έπρεπε να τοποθετείτε στο σωλήνα του τιμονιού.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

      
Σε απάντηση των τελευταίων εξελίξεων με την Σιωνιστική Ε.Ε. ο Ελληνικός Λαός ζητάει «ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΧΡΕΟΥΣ  ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΤΩΡΑ».-
Με τη διαγραφή Χρέους, τελειώνει η ανθρωπιστική κρίση για τον Ελληνικό Λαό. Τώρα όλα τα λεφτά πηγαίνουν στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεολύσια!!! Ακόμη και τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία!!!
Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτε. Το χρέος είναι τεχνητό, made by ROTHSCHILD & N.W.O.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. να ευημερήσουμε, και όχι να πεθάνουμε. Ενώ η Γερμανία χρωστάει 500 δις. ευρώ στην Ελλάδα, ο Σόϊμπλε μας απειλεί με Θεσμούς, Τρόϊκες, & Μνημόνια!!
Ζητάμε Εθνική αξιοπρέπεια, Εθνική Ανεξαρτησία, και Κυριαρχία για τη πατρίδα μας. Ζητάμε μισθούς και συντάξεις ικανές για να ζήσουμε, ζητάμε νερό και ρεύμα για τις ανθρώπινες ανάγκες. Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να μας κόψουνε το ηλεκτρικό ρεύμα, και όλες τις βιοτικές ανάγκες..............

ΘΕΜΑ: Πηγές αποδόσεως τεραστίων εσόδων!

Μιχαήλ Στρατουδάκης
Δημοσιογράφος
28ης Οκτωβρίου 13Α
26333 ΠΑΤΡΑ
Τηλ. 6944710937
                                                                                                                                                                                                                                                                                Πάτρα 6 Μαρτίου2015
Αξιοτ. κον
Αλέξην Τσίπραν
Πρωθυπουργόν
          ΑΘΗΝΑΝ
ΘΕΜΑ:  Πηγές αποδόσεως τεραστίων εσόδων!

Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ