Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΟΥΝΕΛΑΣ ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΜΟΣ

ΑΡΜΟΣ

Διανύουμε δύσκολες ημέρες. Ο πλανήτης στενάζει υπό το βάρος των ανθρώπινων συνηθειών, των ανθρώπινων πλαστών αναγκών, της ιλιγγιώδους ανάπτυξης της τεχνολογίας, της απέραντης και αστείρευτης εξάπλωσης μηχανημάτων και συσκευών. Η γη κοντεύει να σκάσει από το βάρος και τα ασήκωτα φορτία, κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία της και να κατρακυλήσει σε μια απροσδιόριστη άβυσσο.

Κι ωστόσο εν μέσω όλων αυτών και βεβαίως της περιβόητης πανδημίας και του χωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ο κόσμος ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα.

Γιώργος Σακελλαρόπουλος.Ο ελαιοπαραγωγός που κέρδισε 400 διεθνή βραβεία – «Απογειώνει» τις γεύσεις με σταγόνες ελληνικής γης

Με 400 διεθνή βραβεία έχει τιμηθεί Έλληνας ελαιοπαραγωγός. Διακρίθηκε για την ποιότητα και την καινοτομία.

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ιδιοκτήτης των ομώνυμων ελαιώνων στα ριζά του Ταΰγετου και του Πάρνωνα, αποδεικνύει ότι είναι πλέον ένας… ολυμπιονίκης – μαραθωνοδρόμος, μ’ ένα ρεκόρ επίδοσης που δύσκολα θα το πετύχει άλλος ελαιοπαραγωγός στον πλανήτη.

Οι δικοί του πόντοι, μάλιστα, συνεισέφεραν το 28% των 14.727 πόντων που συγκέντρωσε η Ελλάδα, κατακτώντας φέτος την πρώτη θέση στον κόσμο, στη βασική κατηγορία των υψηλής γαστρονομίας flavored ελαιολάδων.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος «απογείωσε» τις γεύσεις και τις χρήσεις του ελληνικού (βιολογικού) ελαιολάδου. Μιλώντας το 2019 για την ελληνική ελαιοκομία είχε πει ότι είναι «αγώνας μαραθώνιος». Τότε είχε βραβευτεί… μόνο με 100 διεθνή βραβεία για τα γκουρμέ ελαιόλαδα και τις «βαλσαμικές» ελιές του…