Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

OI ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Το 2011 είχαμε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «ΟΙ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ» και αναρτήσαμε στο διαδίκτυο φωτογραφικό υλικό, τιμώντας έτσι ήθη-έθιμα, πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά της Βαλύρας μας.
Το ίδιο κάνουμε και εφέτος, παρότι υπάρχει μεγάλη φτώχεια και η χώρα μας βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση, γιατί γίνεται μείωση μισθών και συντάξεων και μας γυρίζουν πίσω, στην εποχή του ’50.
ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 38 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ.
 
1.ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΕΡΜΑΝΗΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟΣ (ΣΜΑΙΛΗΣ), ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΙΚΡΗ.


2.Η ΛΙΛΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗ, ΛΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
 

3.ΠΑΝΩ:ΘΥΜΙΟΣ ΓΚΟΜΕΣΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ.

 
4. H ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΧΗ , ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ (ΚΟΥΡΟΥΝΑΚΟΣ), ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΚΑΣ,ΛΑΚΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 2 ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΜΠΟΒΗΣ (ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΕΙΔΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΗΚΑΣ, ΓΙΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ.

 
5.ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ.
ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΑΡΑΚΑΡΗ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΑΒΙΛΛΑ,ΠΑΥΛΟ ΜΠΟΒΑΚΗ,ΜΕΝΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ,ΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ …

 
6. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ.

 
7.ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΠΑΡΑΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΛΙΟΝΤΗΡΗ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΡΥΔΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΥΔΗ.

 
8.ΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΠΑΡΕΑ.
ΛΕΥΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ,2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΠΑΚΑ, 3 ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΣΥΓΟΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΕΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.


9. Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΑΓΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ.

 
10. Η ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΤΟ 2005.

 
11. ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΤΟ 1963. ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ:ΘΕΩΝΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΣΚΑΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ, ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗ.

 
12. ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΘΑΝΟ ΦΕΙΔΑ, ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΣΑΡΛΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟ ,Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΩ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΝΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΒΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ.

 
13. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΕΖΑΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΟΥΡΟΎΣΙΑ, Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΜΕΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΟΜΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ.

 
14. ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΙΕΣ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΥΔΗ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΗ, Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ.


15. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΤΟΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΙΝΑ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΟΜΕΣΗ (ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ), ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟ ΣΤΡΑΤΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΥΔΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΑΙΝΑΙΟΙ

 
16. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΟΙ 4 ΤΣΙΓΚΑΝΕΣ ΛΕΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ:ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ , ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΛΙΟΝΤΗΡΗ, ΣΥΣΥΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΥΦΟΡΟΥΛΙΑ) ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.

 
17. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΜΕΣΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ), ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΤΡΟΥΜΠΟΥΝΑΙΟΣ).

18. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΤΟ 2005.

19. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ , ΟΦΩΤΗΣ ΣΙΑΓΚΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΤΟΥ, Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΜΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ,ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ.

 
20.ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ-ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΥΔΗ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΛΙΟΝΤΗΡΗ.

 
21. ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ.
Ο ΘΑΝΟΣ ΦΕΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

 
22. ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΟΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ: Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΜΑΝΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ.

23. ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΤΟ 1963 ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΛΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΜΗ. ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ, Ο ΣΦΗΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΕΡΕΑΣ, ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΜΕΣΗΣ.
ΠΙΣΩ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΜΗΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ, Ο ΜΕΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΦΕΙΔΑΣ.

24. ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΤΟ 1963 ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ: ΛΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑ, Η ΕΥΘΑΛΙΑ ΜΥΛΩΝΑ,Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΚΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΛΑΣ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΣ ΜΠΟΒΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΤΟΥΡΑΜΑΚΟΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΒΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΒΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΑΞΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.


25. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΛΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥΛΟ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, Η ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΦΕΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΓΙΩΡΗ ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΑ,ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, 2 ΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ,Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.


26.ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ.
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΡΑΚΑΡΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΟ ΦΕΙΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ.

 
27.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΩΤΗ (ΜΑΓΚΑ).
ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΔΑΒΙΛΛΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΙΝΑ ΚΟΝΙΑΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΟΤΣΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

 
28.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΟΝΤΗΡΗ ΣΤΟ ΜΠΙΖΑΝΙ.
ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙΟΙ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ,ΣΤΡΑΤΗ, ΑΛΕΚΟΣ ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ,ΚΟΡΕΣ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ,ΜΑΝΑ ΛΙΟΝΤΗΡΗ ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΚΑΙ….

29. ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 2005.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΚΑ ,ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΗΑΣ.

 
30.ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΥΡΑΣ.
ΒΟΥΛΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ, ΚΟΥΡΑΒΕΛΟΥ ΑΠΟ ΛΑΜΠΑΙΝΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΗΛΙΑ ΔΑΒΙΛΑ,ΜΕΝΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΙΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ, ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΚΟΡΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΜΗ, ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΗ Η ΚΟΡΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΚΟΡΗ.

31. ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΑΓΚΑΡΗ.
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΛΑΒΡΑΣ, ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΩΛΟΥΣΕ ΛΟΥΠΙΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ «ΦΑΤΕ ΒΟΙΔΑ ΛΟΥΠΙΝΑ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΧΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

 
32.ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΛΑΤΖΟΥΝΗ.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ.

 
33. Η ΒΑΛΥΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΤΟ 2011.

 
34. ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΛΥΡΑΣ ΤΟ 2011
35. ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΤΟ 2011.


 
36. ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΤΟ ΤΟ 2005.
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΑΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΟ, ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΥ


37.ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ.
Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΙΑΓΚΡΗ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.

 
38. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΚΡΗΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΘΑΜΥΡΙΣ» ΤΗΣ ΒΑΛΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗ.
Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΛΙΤΣΑ ΚΑΡΥΔΗ-ΜΑΚΡΗ, Η ΤΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ.
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΗΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: