Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Αντίσταση, αλληλεγγύη και ανατροπή με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

«ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Αθήνα 1η Αυγούστου 2015
Ελληνίδες, Έλληνες,

 

Κατ’ επιταγή των διατάξεων των παραγράφων 2 και 3 του Άρθρου 1 του Συντάγματος κατά το οποίο: «2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

          3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.», έχοντας ως ΑΡΧΗ μας ότι ο Εθνικός προσανατολισμός μας είναι εκεί όπου το Εθνικό και κοινωνικό συμφέρον επιτάσσει και με σύνθημά μας: «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», ως συνταγματικός φορέας,     έχουμε την Εθνική και ηθική υποχρέωση, μέσω της παρούσης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, να σας καταστήσουμε κοινωνούς των μέχρι σήμερα διαπιστώσεών μας ότι:

Α. Το «Καθεστώς της Μεταπολίτευσης» Δεξιάς, Κεντρώας και Αριστερής ιδεοληψίας που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας την 23η Ιουλίου 1974, πάνω στα συντρίμμια της Κύπρου μας, με τον ενδοτισμό του κατάφερε μέσα σε σαρανταένα [41] χρόνια:
            α] Να καταντήσει την Ελλάδα χωρίς εθνική ανεξαρτησία, περίγελο των βαρβάρων, υπόδουλη της Οικονομικής Ξενοκρατίας, όμηρο ξένων δυνάμεων και Διεθνών Τοκογλύφων.
            β] Να καταληστέψει τον Δημόσιο πλούτο με σωρεία οικονομικών σκανδάλων μιάς ολιγαρχικής πλουτοκρατίας, με αποτέλεσμα το 90% του Ελληνικού Λαού να οδηγηθεί στην χρεωκοπία, στην πτώχευση και στην ταπείνωση, ζώντας παράλληλα στο περιβάλλον της Εικονικής Δημοκρατίας, που επέβαλε η Δικτατορία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.   
            γ] Να σφετερισθεί το Σύνταγμα του 1975, επιβάλλοντας Συνταγματική εκτροπή διά σωρείας πράξεων πολιτικού και ποινικού εγκληματικού περιεχομένου των κομμάτων [π.χ αμετάκλητη καταδικαστική ποινική απόφαση του Ειρηνοδικείου Μονάχου Cs 402 Js 3943/09: υπόθεση Ζήμενς-Χριστοφοράκου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ], με την ανοχή και την συνενοχή της Δικαιοσύνης, εις βάρος των Συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων από τις αντισυνταγματικές πράξεις των θεσμικών της οργάνων.
δ] Να υπογράψει τρία [3] Μνημόνια Οικονομικής και Εθνικής υποτέλειας.
ε] Να δημιουργήσει εστίες αμφισβήτησης και διεκδίκησης της εδαφικής μας ακεραιότητας από όμορες χώρες.
Β. Σε αυτό το κλίμα της αντισυνταγματικής ασυδοσίας με αφορμή το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, εκτυλίσσεται πάλι από τον Διεθνή Σιωνισμό, τα πετρελαϊκά καρτέλ της Έξον Μόμπιλ [Αράμκο]-των τεξανικών καρτέλ [Σεβρόν κ.λ.π], όπως το 1974 ένα σχέδιο καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας, με Νομισματική εκτροπή, αποκοπή της Ελλάδας από την πολιτική Ευρώπη, τεμαχισμό της ΑΟΖ και την εκμετάλλευση των πλουτοφόρων κοιτασμάτων μας από τις ανωτέρω δυνάμεις. Σε αυτό τον οικονομικό πόλεμο που δεχόμαστε, με 8.000 αυτοκτονήσαντες μέχρι σήμερα, εκατοντάδες νεκρούς από αιτίες της κρίσης και εκατομμύρια ανέργων, εμπροσθοφυλακή των δυνάμεων κατοχής είναι η Γερμανία.
Μοναδική λύση στον σφετερισμό του Ελληνικού Συντάγματος, που διαπράττεται, ΑΠΟΤΕΛΕΙ αφ’ ενός μεν το άρθρο 120 του Συντάγματος κατά το οποίο: «ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.» αφ’ ετέρου ο ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπό ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ διά των οποίων:
ΑΠΟΤΙΝΑΣΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
            1ον ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την νομικά ανυπόστατη και αντισυνταγματική ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του Μαΐου 2010, τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των.
            2ον ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ στα ΕΣΟΔΑ του κράτους τις ΑΤΟΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ [171] ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ήτοι: Εννέα [9] Δις ευρώ αποζημιώσεις εκ του Αου Παγκοσμίου Πολέμου (Βάσει της Έκθεσης του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους). Πενηντατέσσαρα [54] Δις ευρώ αποτίμηση της αξίας του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ. Εκατό οκτώ [108] Δις ευρώ η αξία των επανορθώσεων - αποζημιώσεων εκ του Βου Παγκοσμίου Πολέμου τα οποία, μετά από ενδελεχή νομικό και λογιστικό έλεγχο, θα διαθέσουμε αποκλειστικά για την αποπληρωμή των νόμιμων και όχι των παράνομων τοκοχρεωλυτικών δανείων.
            3ον ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ τους αναλογούντες τόκους επί των Γερμανικών αποζημιώσεων, την επιστροφή του χρυσού μας [κλεμμένου και εναποθηκευμένου] και από τα απανταχού της γης μουσεία τις αποζημιώσεις εκ της εκθέσεως των αρχαιολογικών μας θησαυρών. 
            4ον ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ ήτοι: [α. Κατάργηση του ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ «ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ» β. Κατάργηση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για τα εισοδήματα κάτω των 12.000 ευρώ. γ. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.          δ. Κατάργηση της έκτακτης εισφοράς σε δαπάνες που επιβαρύνει την φορολογία των φυσικών προσώπων με ανύπαρκτα εισοδήματα. ε. ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ κατάργηση στο χαράτσι της ΔΕΗ. στ. ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ 12.000 ευρώ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ από το οικονομικό έτος 2010. ζ. Απαγόρευση των ηλεκτρονικών κατασχέσεων επί κινητών και ακινήτων. [Σχετικό υπόμνημά μας προς την Βουλή 16-2-2015]. η. Απαλλαγή από την άμεση φορολογία των απόρων, των πολυτέκνων με μειωμένα εισοδήματα και των λοιπών αναξιοπαθούντων Ελλήνων.
            5ον ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ [Ο.Α.Ε.Ε] ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ [ΕΤΑΑ] ήτοι:
α. Για τα καθαρά εισοδήματα κάτω των 20.000 ευρώ ετησίως, από 1 Ιανουαρίου 2009 οι ασφαλιστικές οφειλόμενες εισφορές να καθορισθούν αναλογικά  και ποσοστιαία σε 12% επί του καθαρού εισοδήματος του καθ’ ενός υποχρεωτικά.[Σχετικό υπόμνημά μας προς την Βουλή] β. Να μην υπάρξουν πρόστιμα και τέλη καθυστέρησης και να εκδοθούν ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
6ον ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ [Σχετικό υπόμνημά μας προς Βουλή 16-2-2015] ήτοι:
            α. Να καταστεί το ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
            β. Να γίνει ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Να καταργηθούν όλες οι τοκογλυφικές συμβάσεις που υπάρχουν και να συντάσσεται ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ με σταθερό επιτόκιο 1% μέχρι αποπληρωμής του δανείου. Ο  Δανειολήπτης να υπαχθεί σε ρύθμιση με σταθερό επιτόκιο [1%] ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΣ από την ημέρα ανάληψης των δανείων και ο ΑΝΕΡΓΟΣ να ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ. Να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ δε η κατάσχεση και η εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των Δανειοληπτών στους κερδοσκόπους.
7ον ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ [Ν.Π.Δ.Δ.-ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ ΕΛΛΑΣ] που θα περιλαμβάνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της χώρας [φυσικό και ορυκτό πλούτο, Δημόσια Τράπεζα, προνόμιο έκδοσης Εθνικού νομίσματος] με κάθε Έλληνα να κατέχει δύο μετοχές επικαρπίας. ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΑΙ όλα τα υπόλοιπα παρασιτικώς λειτουργούντα Ν.Π.Δ.Δ. και τα μετατρέπουμε σε Ν.Π.Ι.Δ. με τις έναντι του Κράτους  προβλεπόμενες υποχρεώσεις.
            8ον Με βάση την Αριστοτελική Αρχή «Χωρίς ΜΕΤΡΟ δεν υπάρχει ΙΣΟΤΗΤΑ, χωρίς ΙΣΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ και χωρίς ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δεν υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕΡΟ. Ένα νόμισμα, που στηρίζεται σε μια φυσική σταθερή συναλλαγματική και πραγματική αξία ίση με την ώρα εργασίας, που είναι εργαλείο ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ παραγωγικής ανάπτυξης, προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων και της ατομικής περιουσίας, ικανό να ανταγωνιστεί το συγκυκλοφορούν ευρώ και να αντιμετωπίσει την κερδοσκοπική τακτική των τοκογλύφων δανειστών μας.
            9ον ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ την διοικητική υποδομή του κράτους παραγωγικώς με έμφαση στους κλάδους ενέργειας, άμυνας, τεχνολογίας, έρευνας, πολιτισμού, αγροτοβιομηχανικής ανάπτυξης και μισθολογικώς υπό την αναλογική αρχή 1 προς 4. Σύμφωνα με αυτή  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ο υψηλότερος μισθός στο Δημόσιο [π.χ ο του Προέδρου της Δημοκρατίας] να είναι μεγαλύτερος των τεσσάρων [4] μισθών του εργαζομένου.
            10ον ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΜΕ την παρασιτική γραφειοκρατία των Βρυξελών, θεσπίζοντας ΕΝΙΑΙΟ ΦΠΑ 5% σε όλα τα προϊόντα πλην των υπηρεσιών.

            11ον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση εκδίκαση των εγκλημάτων, που περιγράφονται στις εκατό πενήντα μία [151] δικογραφίες κατά του πολιτικού συστήματος, που λιμνάζουν στα υπόγεια της Βουλής, υπό την ανοχή και συγκάλυψη όλων των μέχρι σήμερα εκτρεφομένων από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού πολιτικών. Για τους εν δικαίω τελούντες η υπό του άρθρου 86 του Συντάγματος υπόθαλψη κάθε εγκληματήσαντος πολιτικού αντίκειται  στην παράγραφο 1 του Άρθρου 4 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕΣ την Ισονομία και την Ισότητα των Ελλήνων έναντι πάντων ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ότι υπάρχει το απαράγραπτο των αδικημάτων των τελουμένων κατά του Δημοσίου.

12ον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ της ΚΥΠΡΟΥ, για να αποκαλυφθεί  η από το 1974 μέχρι σήμερα ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και των πραγματικών υπαιτίων της τραγωδίας.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ το κύρος και ανασυγκροτούμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ένοπλων Δυνάμεων με την κατάρτιση των αξιωματικών επί θεμάτων διεθνούς πολιτικής, με τον εκσυγχρονισμό της Παλλαϊκής Άμυνας και την αξιοποίηση του σώματος των Βετεράνων, ώστε να   διασφαλισθεί η συλλογική ελευθερία της κοινωνίας και η εδαφική ακεραιότητα της Χώρας.
Τέλος δε δηλώνουμε ότι κατ’ εφαρμογή στην πράξη του άρθρου 120 του Συντάγματος ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, που έχει ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ παρανόμως η Βουλή των αντισυνταγματικών σφετεριστικών κομμάτων από το 2009 έως και σήμερα καθιστώντας τους Έλληνες ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ από τα Δικαστήρια για εικονικά ΛΗΣΤΡΙΚΑ χρέη και τούτο μέχρι τελεσιδικίας των εγκλημάτων της εσχάτης προδοσίας [άρθρο 134], των σχετικών με την υπηρεσία εγκλημάτων και των εγκλημάτων διαφθοράς του Ποινικού Κώδικα καθώς και την άμεση επιστροφή των παρανόμως εξαχθέντων κεφαλαίων και την δέσμευση των κεφαλαίων των off shores [Εξωχώριων εταιρειών] που λειτουργούν εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας και του Ελληνικού Λαού.

Ελληνίδες, Έλληνες,

            Το Καθεστώς της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας χρεοκόπησε παγκοσμίως και οι αντιδραστικές πολυεθνικές δυνάμεις, με όργανα τους υπερεθνικούς Οργανισμούς [Ο.Η.Ε-Δ.Ν.Τ- Παγκόσμια Τράπεζα- ΕΚΤ-FED κ.λ.π], ναρκοθετούν τις ανθρώπινες κοινωνίες και την «Δημοκρατία» για να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορική διακυβέρνησή τους.
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που πιστεύουμε στα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ Ο.Η.Ε [υπέρ των Λαών –Εθνών και όχι των πολυεθνικών] και σε συνεργασία με την Κύπρο μας οικοδομούμε το όραμά μας αξιοποιώντας τον τεράστιο ενεργειακό και φυσικό μας πλούτο, ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ Α.Ο.Ζ ΤΩΝ 800.000 χλμ2 επεκτείνοντας τα εθνικά μας όρια στα 12 μίλια βάσει των διεθνών κανονισμών και του Δικαίου της Θάλασσας.
Θεωρούμε δε, ότι όλοι οι Λαοί έχουν αναφαίρετα εθνικά, οικονομικά και πολιτικά δικαιώματα επί των εδαφών που κατοικούν. Με την ΣΟΛΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΑΡΠΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βγαλμένη από την δεξαμενή της Αρχαίας Ελληνικής Σκέψης ως πρότυπο, οι Λαοί μπορούν να καταργήσουν το Καθεστώς της Εικονικής Δημοκρατίας και να αποτρέψουν την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας των Εξουσιαστών
Κάθε Έλληνας που ενστερνίζεται το ανωτέρω πλαίσιο αρχών έχει Ηθικό Χρέος να διακινεί το παρόν και να αγωνίζεται για το ιδανικό της Ελευθερίας.
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Οδυσσέας Τηλιγάδας                       Στέργιος Σμυρλής               Κωνσταντίνος Γκέκας

210 3250220                                   begin_of_the_skype_highlighting  6944325056 begin_of_the_skype_highlighting                            6937118822


begin_of_the_skype_highlighting    begin_of_the_skype_highlighting

Δεν υπάρχουν σχόλια: