Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ!



Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Κάποιος συμπατριώτης μας από το Τορόντο διερωτάται πως είναι δυνατόν οι Έλληνες να ψηφίζουν τα κόμματα της Βουλής και μάλιστα τον Τσίπρα το μεγαλύτερο προδότη που ανέδειξε  το πολιτικό σύστημα της νεώτερης Ελλάδος.
Η απάντηση είναι η παρακάτω:
·        Πολλοί συμπατριώτες μας, οι της μεγάλης ηλικίας, με την μεταπολίτευση είτε σαν αντιστασιακοί ή σαν Δημοκράτες αφισοκολλητές, συναλλάχτηκαν,  μαντρώθηκαν και ορισμένοι απεκόμισαν οφέλη από τα κόμματα. Έκτοτε δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παραμένουν μαντρωμένοι.

·        Οι μικρότεροι σε ηλικία που έζησαν το «έπος» του Πολυτεχνείου, αντελήφθησαν ότι κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά παρά μόνο χρησιμοποιώντας το δίπολο της κομματοκρατίας και συναλλαγής. Τα Πανεπιστήμια, οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις είναι οίκοι κομματικής οξείδωσης των φοιτητών και των εργαζομένων.
·        Οι φιλοβασιλικοί που θεωρούν τη ΝΔ ως δεξιό κόμμα και οι Αριστεροί που θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ως αριστερό κόμμα δεν είχαν άλλη επιλογή. Ουδέν κόμμα στη Βουλή είναι Πατριωτικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κανονισθεί να κάμνει όλα τα μεγάλα βήματα προς την Παγκοσμιοποίηση. Όλα τα μέτρα του 3ου Μνημονίου ψηφίσθηκαν από 244 βουλευτές. Μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ο κόσμος και με την βοήθεια της SINGULAR εψήφισε τον νεώτερο.
·        Το νέο κόμμα του γερμανομαθούς Λεβέντη έδωσε γη και ύδωρ στη Μέρκελ επιβεβαιώνοντας την Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας. Υπόψη ότι σε πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσίαση αγνοούσε, όπως έκανε και ο ΓΑΠ, ότι η Ελλάδα είχε επαρκή κοιτάσματα υδρογονανθράκων.     
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη(ΝΠΤ) μέσω του χρήματος κατόρθωσε να ελέγξει πλήρως τις πολιτικές ηγεσίες, πανεπιστημιακές κοινότητες, την 3η Εξουσία, τα ΜΜΕ και ότι άλλο παράγει δύναμη με αποτέλεσμα να ελέγχει τις ΗΠΑ και την Ευρώπη έχοντας επιβάλλει μία ιδιότυπη κοινοβουλευτική δικτατορία, που εξελίσσεται σε σκλαβοποίηση και παράλληλη υποβάθμιση του ανθρωπίνου είδους.
Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη  για να σκλαβοποιήσει το σύστημα είναι η οικονομική εξάρτηση και εν συνεχεία διάλυση των κρατών,  η αρπαγή της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας - ενέργειας, η ηθική απαξίωση του ανθρώπου με την διάλυση της οικογένειας και την καταρράκωση θεσμών και αξιών.
Το σαθρό πολιτικό σύστημα παράγει μόνο σκουπίδια τα οποία ο Έλλην ψηφοφόρος νομιμοποιεί με την ψήφο του.
Η άμβλυνση της αγάπης προς την Πατρίδα, οι Δούρειοι Ίπποι, οι διεθνείς σειρήνες και τα δήθεν νεωτεριστικά διεθνή ρεύματα, συστηματικά επηρεάζουν την νεολαία, τρομοκρατούν τον Λαό και  κατακερματίζουν την κοινωνία σε ελεγχόμενες  κοινωνικοπολιτικές, παραθρησκευτικές Ομάδες και όχι μόνο.
Ο παγκόσμιος έλεγχος είναι και τυπικά προ των πυλών, θα παγιοποιηθεί με την στέρηση της κλασσικής παιδείας και με την πολτοποίηση των Λαών
Τα πάντα ανήκουν στο μεγάλο αδελφό, η γη, το ύδωρ, το εμπόριο, η παραγωγή, η ενέργεια και ο έλεγχος του μυαλού μας.
Η ΝΠΤ είναι η χειρότερη μορφή Φεουδαρχισμού σε συνδυασμό με μία αντι-θρησκεία, που αναστέλλει την νοητική λειτουργία και υποβαθμίζει τον άνθρωπο σε ένα υπάκουο και φοβισμένο πλάσμα.
Αντίπαλος της ΝΠΤ είναι ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος με την έννοια που αποδίδουν οι Έλληνες κλασσικοί, οι ανυπότακτοι Κρητικοί, οι Άγιοι της Ορθοδοξίας, οι μπολιασμένοι πατριώτες.
Έχω τη χαρά να σας παραθέσω το έργο ενός μεγάλου Aμερικανού συγγραφέα, που μου διαβίβασε το πατριωτικό και έγκυρο BlogLefana”,  στο οποίο αποκαλύπτονται όλες οι πτυχές της ΝΠΤ και δίδονται απαντήσεις σε γεγονότα που τα ΜΜΕ αποκρύπτουν.
 Επειδή όλες αυτές οι πληροφορίες είναι στην Αγγλική, υποβάλλεται η παράκληση όπως γίνει κατανομή της ύλης με την δημιουργία μίας ομάδας πατριωτών οι οποίοι σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον υλικό, να δημιουργήσουν την βάση δεδομένων για την ενημέρωση του Λαού και αποδόμηση της ΝΠΤ.
Όποιος επιθυμεί, έστω και δέκα γραμμές να μεταφράσει, συμβάλλει στην δημιουργία μίας Αντινεοταξικής Ομάδας και περνά στην στη ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές

ΜΘΠΧ
Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: