Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μεταναστες και Ευρωπη



 Το φαινομενο αυτο φαινεται να γινεται με τρια κολπα: 
1. Δημιουργια πολεμων και εικονων τρομου.
2. Στις χωρες απο οπου προερχονται οι μεταναστες γινεται με αποτελεσματικη πειθω μια απατη υποσχεσης οτι οι σατανικοι Ευρωπαιοι εχουν χαζεψει και οτι η Ευρωπη ειναι τωρα στην διαθεση στους πιστους. 
3. Πλουσια Χρηματοδοτηση απο την ΝΤΠ (απυθμενοι χρηματικοι ποροι) 
 Δηλαδη η Ευρωπη εχει ηδη αλωθει, αφου: 
α. Σχεδον ολες οι Ευρωπαικες Κυβερνησεις εχουν ηδη αλωθει απο ανθρωπους της ΝΤΠ.
β. Οι παροντες Ευρωπαικοι νομοι για μεταναστες ειναι καθολα υπερ τους (καταργηση συνορων!)
γ. Οι μεταναστες εκπαιδευονται στο πως να αντιμετωπιζουν τις συνοριακες αρχες.
δ. Καλιεργηθηκε ηδη το εδαφος στην συνειδηση των Ευρωπαιων μεσα απο την εντατικη κατηγορια του “Ρατσισμου" και με την καλιεργεια της Ενοχης.

ε. Συνεχης προβολη στα ΜΜΕ εικονων που δημιουργουν Οικτο προς τους μεταναστες.
στ. Το ολο σχεδιο εχει καταστρωθει εδω και πολλες δεκαετιες.
 Ολα τα ανωτερω ειναι ενας συνδυασμος που ουσιαστικα αποτελει ενα Διεθνη ΠολεμοΨυχολογικο Πολεμο, Πολιτικο Πολεμο και Οικονομικο Πολεμο. Ειναι ενα πολυπλευρο σχεδιο που αν δεν επιτυχει ολοκληρωτικα θα ακολουθηθει απο Ενοπλο Πολεμο. 
 Και σαν "μοναδικη λυση" θα προκληθει η “αναγκη” μιας Παγκοσμιας Κυβερνησης, ενος Κοινου Νομισματος (ηλεκτρονικου), μιας μονο Θρησκειας (ο Παπας εχει ηδη μυηθει σ’αυτο).  
 Δηλαδη, προβλεπεται ενα συστημα οπου το 0,5% θα εχει την Απολυτη Εξουσια και που διδακτορικα θα επιβαλει την Ιδιοκτησια ολου του Πλανητη και ολης της ζωης πανω σ’αυτον (Και οσοι δουλοι αφεθουν να ζησουν θα περιμενουν ενα Μεσσια που θα εμφανισθει σε αγνωστο χρονο). 

Λ.



From: H
To: L
Subject: The death of Europe by design
Date: September 27, 2015 
 Η ανάλυση αυτή κρύβει δύο σημαντικά ζητήματα το ένα έχει να κάνει με τη διακίνηση των λαθρομεταναστών που γίνεται από δουλεμπόρους έναντι ισχυρότατης αμοιβής και όλοι όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία μετακίνησης των προσφύγων (κυβερνήσεις, ΜΚΟ, κλπ.) αποτελούν προέκταση του δουλεμπορίου και ίσως αμοίβονται από τους δουλέμπορους για να τους παρέχουν κάλυψη όπως και πράγματι αυτό κάνουν. Έτσι περί δουλεμπορίου, ούτε κουβέντα. Το δεύτερο έχει να κάνει με το μεσαίωνα που σχεδιάζει να φέρει η ΝΤΠ ο οποίος προβλέπεται να είναι πολύ πιο σκληρός από τον προηγούμενο, όμως το αν θα έχει διάρκεια ή όχι είναι αμφισβητούμενο. Δημιουργείται πάντως η εντύπωση ότι η ΝΤΠ βρίσκεται σε πανικό και κάνει βεβιασμένα βήματα με πολύ χοντρά λάθη που ενδεχομένως να επιταχύνουν το τέλος της.
Χαιρετισμούς,
Χ
Από: L
Στάλθηκε: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου
Θέμα: The death of Europe by design

 The death of Europe by design

Δεν υπάρχουν σχόλια: