Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.
Ο Βασίλης Φειδάς μου έστειλε ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες του ΄σιδηροδρομικού σταθμού Βαλύρας, τις οποίες φωτογράφισε ο Παναγιώτης Παπασαραντόπουλος ,στις 12-9-2015. Ευχαριστώ και τους δυό και θα πρέπει να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην επαναλειτουργία του τραίνου, γιατί στις δύσκολες οικονομικές που έχουμε περιέλθει, αυτός που δεν διαθέτει μεταφορικό μέσο δυσκολεύεται για να πάει στην Καλαμάτα, στους γιατρούς, στα ψώνια ή και για ψυχαγωγία. Ήδη το πλιάτσικο έχει γίνει , οι γραμμές χορτάριασαν και η τωρινή κυβέρνηση να δώσει λύσεις στο καίριο αυτό πρόβλημα που ταλανίζει τον ανήμπορο ελληνικό λαό.
















































 Η ΒΑΛΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
 Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

1 σχόλιο:

ΧΡ.ΠΑΠ είπε...

Ντροπή, ξεφτίλα και αίσχος όλοι όσοι καταγόμαστε από την ΒΑΛΥΡΑ για το αίσχος του Σιδηροδρομικού μας Σταθμού που λειτούργησαν οι προγονοί μας από το περασμένο αιώνα το 1901! Συγχαρητήρια στο φωτορεπορτάζ που απαθανάτισε το αίσχος του σταθμού μας εν έτι 2015!
Ντροπή μας και πάλι σε όλους όσοι/ες ζούμε και καταγόμαστε από τη ΒΑΛΥΡΑ της ΙΘΩΜΗΣ!
Να ξεκινήσει εκστρατεία αναβάθμισης από αντιδήμαρχο Κωστάρα, Γεωργία Δημητρακοπούλου πρόεδρο Κοινότητας, Σύλλογο Γυναικών, Θάμυρι Αστέρα Βαλύραςκαι όλους τους Βαλυραίοςυ αλλά και Τους απανταχού της διασποράς συμπατριώτες μας!!!