Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Παλιές φωτογραφίες της Πάτρας. Μαθητικό Συνέδριο στην Αγορά Αργύρη 13-4-2016

Πέρασαν ήδη δέκα μέρες από την παρουσίαση του video με τις παλιές φωτογραφίες της Πάτρας στο Μαθητικό Συνέδριο στην Αγορά Αργύρη.Τα μηνύματα που λάβαμε η Θεώνη Καπλανίδου κι εγώ ήταν πάρα πολλά για να μπορέσουμε να τα αγνοήσουμε. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί και στους φίλους που είχαν την ευγενή καλοσύνη να επιτρέψουν να χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες τους για αυτόν τον σκοπό. Δεν ήταν εύκολη η εργασία και τελείωσε μετά από πολύ κόπο.Έβαλα ετικέτες σε όσους είχαν προσφέρει φωτογραφίες ,ελπίζοντας έτσι να το δουν όσα περισσότερα μέλη γίνεται.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και για τα καλά σας λόγια.
Spiros Angelopulo , Andreas Andriopoulos , Μιχάλης Αρχοντίδης , Giannis Vais , Giola Gasparinatou , Αναστασία Δενδρινού , Nikos Drakopoulos ,Vasilis Karavasilis , Markos N.Kapetanakis , Andreas Karachalios , Sotiris Kourlampas-Pefanis , Γιάννης Λύρας , Panagis Mamos , Nikos Nikolaou ,Κίμων Πανάρετος , Giannis Paolinos , Ρόη Παπανικολάου , Mixalis Mairy Pasmatzi , Niki Papandreou Petsalii , Dimitra Rodopoulou , Dionysios Simopoulos , Yanna Spetseri Kafkala Eugenia Bouhagier
Ζητώ συγνώμη από τον παλιό μου δάσκαλο 
Γιώργο Παναγιωτόπουλο,που η φωτογραφία του από το τρίτο γυμνάσιο που είχε επιλεγεί για το video,λόγω μπερδέματος δεν ενσωματώθηκε τελικά.Όπως επίσης και από τον κ. Τζίμης Πολίτηςπου στη φωτογραφία που μας προσέφερε( του 1939 με ένα ιππήλατο καρναβαλικό άρμα) δεν αναφέρεται το όνομα του,το οποίο όμως σαφώς αναφέρεται στο τέλος του video.
Παρακαλείται τέλος,όποιος μπορεί ας βάλει ετικέτα στην κ. @lilly kakava και στον κ. @Πέτρος Πανουσιάν, διότι δεν τα κατάφερα.













Δεν υπάρχουν σχόλια: