Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

2 ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ ΚΩΣΤΑ ΤΣΩΝΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Το θανατικό στη Βαλύρα συνεχίζεται  το 2017 με 2 κηδείες σήμερα, η μία στην Αθήνα και η άλλη στη Βαλύρα., ενώ προχτές απεβίωσε ο μετανάστης   Ηλίας Γ. Παπαδόπουλος, ο τελευταίος αδελφός της οικογένειας Παπαδόπουλου, στη Μακρυνή Αυστραλία.
Χτες Καθαρά Δευτέρα με πήρε η κόρη του , Κώστα Τσώνη του Αθανασίου ετών 94 Μαρία , και μου είπε ότι απεβίωσε 25-2-2017 ο πατέρας της και κηδεύεται σήμερα στις 1600 μ.μ, στον άγιο Μόδεστο,  στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα.

Ήταν επί πολλά έτη στέλεχος στη ΝΑΣΑ και συμμετείχε στην ομάδα του προγράμματος "ΑΠΟΛΛΩΝ", στις επανδρωμένες διαστημικές αποστολές πυραύλων. Συμμετείχε σε πρόγραμμα ΜΑΤΖΕΣΤΙΚ το οποίο ασχολείτο με άκρως απορρητη έρευνα, για εξωγήινη ζωή. Επίσης εργάστηκε ως ερευνητής υποθαλάσσιων κατασκευών και έργων στις κρατικές υπηρεσίες του αμερικανικού ναυτικού καθώς και του αμερικανικού στρατού.
Αριστούχος μαθητής από το γυμνάσιο Μελιγαλά, επιλέχτηκε με υποτροφία, για να σπουδάσει στην Αμερική.
Περιληπτικά σπούδασε με υποτροφία στο πανεπιστήμιο της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, μαθηματικά και φυσική, και στο πολυτεχνικό ινστιτούτο της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, σε εξειδικευμένο τομέα των μαθηματικών. Είχε κάνει επίσης ιδιαίτερες σπουδές στη μηχανική και ηλεκτρονική κατασκευή ειδικών μηχανημάτων με ιδιαίτερες εφαρμογές.
Εργάστηκε επίσης ως ανώτερο στέλεχος στην εταιρεία ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΕΛΕΚΤΡΙΚ.

 Στο 40ήμερο μνημόσυνο θα του δημοσιεύσουμε το πλήρες   βιογραφικό του.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και όποιος θέλει να συλλυπηθεί την οικογένεια τα τηλέφωνα είναι:
2294063378, 6977011044 και 2109328458.
 Η άλλη κηδεία γίνεται στη Βαλύρα που κηδεύεται η χήρα , σύζυγος  Λεωνίδα
. Μπλέκου, Ευσταθία Καρατζά.
Συλλυπητήρια και στις 2 οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: