Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ. ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Η ζωή συνεχίζει τον αγώνα της......
 Φροντιστήρια σε Μελιγαλά - Πάτρα, παντρεύομαι,   διορισμός στη μέση εκπαίδευση, εκπαιδευτική τηλεόραση με συνέδριο στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα , κοινοτικές εκλογές 1975, δημιουργία της ΠΕΒ (Πανελλήνια Ένωση Βιολόγων ),. Πηγαινοερχόμενα τα  σαββατοκύριακα Πάτρα-Μελιγαλά-Βαλύρα για 3 χρόνια, επειδή το Μελιγαλά είχε πολλά μόρια, με στόχο παίρνοντας μετάθεση για Πάτρα, να διοριστώ στην πόλη μέσα και όχι να τρέχω ξανά, μιας και είχα δημιουργήσει οικογένεια.
Στη διαδρομή Πάτρα Μελιγαλά υπήρχαν αρκετοί που έκαναν αυτό το δρομολόγιο, και δημιουργήκαν φιλίες. Την επόμενη χρονιά διορίστηκε στο Μελιγαλά ο φιλόλογος Γιάννης Ανυφαντής, νοίκιασε σπίτι στο Μελιγαλά και στο τέλος της χρονιάς αγόρασε το φιατ 127 ,φτιάξαμε το ωρολόγιο πρόγραμμα και ορισμένες φορές συνταξιδεύαμε μαζί, μοιράζοντας τα έξοδα.
Τελικά έμεινα 3 χρόνια , διδάσκοντας παράλληλα στα σχολεία  Μερόπης και Ανδρούσας και πήρα μετάθεση για Πάτρα διοριζόμενος στο ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ .
Ιδού τα πειστήρια στην πορεία της ζωής μου.
Συνεχίζεται







ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ 6 ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5.
ΓΚΟΜΕΣΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ,ΜΠΛΕΚΟΣΤΣΑΜΗΣ,ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΡΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΟΝΤΗΡΗΣ ΤΣΑΜΗΣ




 ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΒΑΛΥΡΑ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΒ


Δεν υπάρχουν σχόλια: