Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Περπατώντας την περιμετρική του Λυκαβηττού και το δασύλιο 3-5-2020,  μια καρακάξα περίμενε καρτερικά να την φωτογραφίσω παίρνοντας διάφορες πόζες.
Έρημοι δρόμοι,τρυκάκια για την πρωτομαγιά πεταμένα στους δρόμους, γάτοι-ες έτοιμοι για φωτογράφιση καλοθρεμένα και δεκτικά στη φωτογράφιση.

Η οδός Λουκάρεως, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Περιμετρική Λυκαβηττού και διάφοροι δρόμοι που περάσαμε ήταν άδειοι από την κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Υπήρχαν  άνθη , χρώματα , αρώματα, σκαλοπάτια με πράσινο χρώμα και στην περιμετρική Λυκαβηττού υπήρχε φύλαξη σε πολλές διοφορετικές τοποθεσίες στη διαδρομή της περιμετρικής, πρός θέατρο, Αγίους Ισίδωρους και άγιο Γεώργιο.
Απολαμβάνεις την ομορφιά της Αθήνας χωρίς κίνδυνο κα και φόβο.
Περπατώντας, μάζεψα όμορφες εικόνες, πανέμορφες μυρωδιές και ήχους της άνοιξης του Λυκαβηττού.
Η φύση σε απόλυτο οργασμό, πανέμορφα αγριολούλουδα σε πανδαισία χρωμάτων, θάμνοι και βότανα με μεθυστικά αρώματα, οι μέλισσες εκατομμύρια να βουίζουν σαν εργαστήριο της φύσης, μέσα στον καυτό ήλιο και η αύρα του αέρα έμοιαζε με χάδι μεγάλης αξίας.
Αύριο 4-5-2020, ύστερα από 42 ημέρες καραντίνας, γίνεται ή άρση των μέτρων κυκλοφορίας και επιτρέπεται η κυκλοφορία λαμβάνοντας φυσικά τα απαραίτητα μέσα προστασίας.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ 3-5-2020. ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ-ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ.
 Η ΟΔΟΣ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ



 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ



 ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ


 Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ




 ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ








 ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ










 ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

















 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ










 ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ ΠΡΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: