Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Το Al Barari στο Ντουμπάι 25-12-2021

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα επισκεφτήκαμε το  καταπράσινο μαγευτικό Al Barari νιώθοντας ότι δεν βρίσκεσαι σε έρημο αλλά στη Γλυφάδα της Αθήνας.

Το Al Barari προέρχεται από την αραβική λέξη που σημαίνει «έρημο».

 Το Al Barari είναι η πρώτη ολοκληρωμένη πολυτέλεια και ενεργή ανάπτυξη της περιοχής με οικολογική συνείδηση. 

Μια πράσινη κοινότητα με στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης που προσφέρει ένα περιβάλλον που ενισχύει την ευεξία τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Μια πολυβραβευμένη, φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη, η πιο επιθυμητή διεύθυνση της περιοχής. 

Το 60% της ανάπτυξης 15,3 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών αποτελείται από χώρους πρασίνου, όμορφους θεματικούς κήπους, φυσικά διαμορφωμένες λίμνες και ρυάκια γλυκού νερού. 

Στο σημείο συνάντησης της πολυτέλειας και του τρόπου ζωής, ανακαλύψτε τα σπίτια του Al Barari που είναι γνωστά για τον ευρύχωρο σχεδιασμό, τη φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση και την απρόσκοπτη θέα τους.

Στο διαδίκτυο υπάρχει αρκετό φωτογραφικό και ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό, για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει περισσότερα , για την περιοχή αυτή.

Στους εμίρηδες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιορτάζοντας φέτος το Χρυσό Ιωβηλαίο των 50 χρόνων της ενωσής τους, διοργανώνουν την EXPO DUBAI 2020 που θα διαρκέσει μέχρι τέλη Μαρτίου του 2022, και έχουν κάνει τα Η.Α.Ε να είναι το παγκόσμιο κέντρο επενδύσεων και όχι μόνον.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ 25-12-2021




































 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: