Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΙ ΔΕΡΡΩΝ - ΙΘΩΜΗΣ.1833-2014, ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.

TOY ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΛΥΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Η τοπική αυτοδιοίκηση από την εποχή του Κλεισθένη μέχρι σήμερα έχει πολλές αλλαγές. Εμείς ασχοληθήκαμε με την τοπική αυτοδιοίκηση, από την εποχή του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, μέχρι και τις μέρες μας, όπου με απόφαση του εκλογοδικείου, την προπροηγούμενη εβδομάδα το εκλογοδικείο Καλαμάτας ,μετά από 7 μήνες από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές  έγινε η εκλογή του Γιώργου Τσώνη, ο οποίος εκλέχτηκε με 7 ψήφους διαφορά, έναντι του Στάθη Αναστασόπουλου.Με την αλλαγή δημάρχου θα πρέπει να νοιαστούν τώρα όλη μαζί, για το καλό της περιοχής, η οποία έχει αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα, και να μπει, το νερό στα αυλάκι, για να βρει ο καθένας την πεσμένη ψυχολογία,που έχει πολλές προεκτάσεις.  

Θα πρέπει όταν πάμε στην κάλπη να είμαστε ενημερωμένοι και όχι από τα πολλά θαααα.. που μας υπόσχονται υποψήφιοι βουλευτές και κόμματα επενδύοντας στον εκβιασμό, το φόβο και το ψέμα, στις εκλογές που θα γίνουν στις 25-1-2015. Δεν μας λένε την αλήθεια  και φυσικά ο ελληνικός λαός έχει μέρος ευθύνης, γιατί οι πολιτικοί μας είναι από μας και δεν έχουν δημιουργηθεί από παρθενογένεση.
Αλίμονο από τον ανήμπορο, αβόλευτο, ανιστόρητο και ακαμάτη. Πρέπει η Ελλάδα να βγει από τα αδιέξοδα που την οδήγησαν οι πολιτικοί μας χωρίς πολιτική, επιλέγοντας και σταυρώνοντας τους καλλίτερους, για να πάει ο τόπος μπροστά, έχοντας υπόψην και το Ραμπαγά του Παπαδιαμάντη.
 ΔΗΜΟΣ ΔΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΙΘΩΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: