Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΟΜΗΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΣΤΡΑΙΑ



Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα, ούτε και δυνατόν, αλλά είναι όμως υποχρεωτικό να διαφωνούμε με τον σωστό τρόπο για τον ορθό λόγο
ποίησης, επιστήμης, τέχνης και κοινός γεωμετρικός τόπος συνάντησης όλων των υγιών φορέων του πνεύματος και φιλοσοφικών στοχασμών, αριστοτελικών πλατωνικών επικούρειων πυθαγόριων και άλλων τινών στην Ενοποίηση των Δυνάμεων τους και των δυνατοτήτων τους.

Ουδεμία σχέση είχαμε και έχουμε με οποιαδήποτε κομματική και θρησκευτική εμμονή και ιδεοληψία και με διαφόρους φορείς τους και εκπροσώπους τους.
Τα άρθρα και τα θέματα από τα ιστολόγια ΝΗΕΣ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,
αποσπάσματα, μιμήσεις διασκευές και περιλήψεις, κοινοποιούνται
δημοσιεύονται με αυτόβουλες επιλογές από αυτούς που θέλουν και τους αρέσουν με ενεργό τον σύνδεσμο,ολόκληρο το όνομα και πλήρη αναφορά στη πηγή και όχι “καπελωμένα”.
Ουδέποτε έχουμε "πιέσει" κανένα προς αυτή την κατεύθυνση ( να κοινοποιήσουν άρθρα μας) και αποφεύγουμε να γινόμαστε φορτικοί με προσθήκη ετικετών, προτροπή για like, δημοσίευση σε ιστοσελίδες, ομάδες, σελίδες που δεν μας ανήκουν.
Οι πραγματικοί φίλοι μας είναι κοντά μας και παίρνουν ξεκάθαρη θέση σε όποιο θέμα προκύψει και διαμάχη με λόγο Ορθό. Χωρίς ξεκατινιάσματα, χωρίς βρισιές σεξιστικά υπονοούμενα, αλλοπρόσαλλα σχόλια τρολαρίσματα και άλλες ποταπές συμπεριφορές.Έτσι έχουν δοκιμαστεί πολλοί και έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομίχλη.
Δεν θέλουμε πολλούς, λίγους και καλούς. Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.Δεν αγοράζουμε like, δεν πουλάμε. Ούτε αγωνιούμε για τα ΝΟΥΜΕΡΑ γιατί δεν θέλουμε ΜΗΔΕΝΙΚΑ. Οι σωτηρίες δεν μας αφορούν και καθόλου οι σωτήρες, παντός είδους. Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη της ύπαρξης του σε αυτό τον όμορφο και τρελό κόσμο και την προσωπική του ευηγεσία και μετά βλέπουμε για την συλλογική. Αυτά που έχουμε και αγαπούμε δεν πωλούνται ούτε αγοράζονται, κερδίζονται με αγώνες και μάχες και καθαρή ψυχή καρδιά και μυαλό.
Κάποιοι έχουν θέσει εαυτούς εκτός της Ομηρικής Χώρας και είναι πλέον ανεπιθύμητοι εδώ, διότι χωρίς αιδώ έχουν καταχραστεί φιλία καλοσύνη φιλοξενία ευγένεια γενναιοδωρία και ανθρωπιά.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα, ούτε και δυνατόν, αλλά είναι όμως υποχρεωτικό να διαφωνούμε με τον σωστό τρόπο για τον ορθό λόγο.
Η διαχειριστική ομάδα
Αστραία, Κλειώ
Πεισίστρατος , Αχιλλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: