Ξυπόλητες ραψωδίες



1 Vote

Δώσε μας το νομισματικό ταμείο και την τράπεζα  και κάνε όσους νόμους θέλεις για την δικαιοσύνη και την ελευθερία. Γνωστός τραπεζίτης σε γνωστό Αμερικανικό πρόεδρο λέει απαξιωτικά.
Μια χώρα προσπαθείς να την υποδουλώσεις  ή με τα τάγκς ή με τα χρέη  όταν  δεν την διαβρώνεις με την  ψυχολογία της ενοχής, της υποταγής  των αμνών και την ψυχολογία του προτεκτοράτου  της  σιωπής σε σύγχρονα ορνιθοτροφεία  μιας δουλοπάροικης  ψυχής.

ΟΧΙ στους σύγχρονους Μήδους,  τους  μηδίσαντες  τραπεζίτες  δανειστές τοκογλύφους  αρπακτικούς ληστές παλιούς και νέους κατακτητές.
ΟΧΙ από του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή την Λεοντόκαρδη  Ιαχή.
ΝΑΙ σε Νέο σύνταγμα, Εθνική Συνέλευση, Σεισάχθεια , Δικαιοσύνη Ακριβοδίκαιη, Διάκριση Εξουσιών, κλήρωση και εκλογή, κυβέρνηση από ενάρετους ανθρώπους  με πλήρη διαφάνεια   στην δημόσια και προσωπική τους ζωή, θεραπευτήρια Ασκληπιεία, Ακαδημίες φιλοσοφίας τα  σχολεία, βασικό επίδομα σε όλους τους Έλληνες άμα τη γεννήσει τους, ανθρώπινες πόλεις  πολιτείες .Εργασία και όχι Δουλεία.
Νέο  Ελληνικό Ταμείο να ιδρυθεί και  όλοι οι εύποροι γνήσιοι Έλληνες πατριώτες    να το στηρίξουν  με θέρμη και  κατάθεση  ψυχής υλική.
Μη πληγώνετε  τον ΤΗΛΕΜΑΧΟ
Μη καταστρέφετε το ΜΕΛΛΟΝ και το Μέλλον του
Μη του στήνετε  καρτέρι  αντίνοοι και ευρύμαχοι  καταχραστικοί
Μη δολοφονείτε τα όνειρα του
Μη ποδοπατείτε τα αστέρια που μέτρησε παιδί
Μη νεκρώνετε την καρδιά σας
Μη μετράτε τα πουγκιά σας
Μη πεθαίνετε στα 18 και περιμένετε να σας θάψουν με το νέο ασφαλιστικό στα 68
Μη προδίδετε τους εαυτούς σας, τους  αετούς τα δελφίνια τον ήλιο τα πουλιά
Κρατείστε τον θεό χωρίς  εγωισμό, αναπαραγωγή και μεταβολισμό  και προσωποκεντρισμό  προβολή στην σοφή αλληγορία  ορθολογιστική παραβολή  και  την Εστία στην όρθια   φλόγα  Ιδέα  του Πνεύματος  την συμπαντική ψυχή.
Ενωθείτε στην ειρηνική  διαχρονική πορεία του Ελληνισμού για αξιοπρέπεια και ανθρωπιά με όπλα μοναδικά  την πλαγία σκέψη και τον όρθιο λόγο από τα Έπη τα Ομηρικά  στην μεγάλη ενότητα με ένα διαυγή νου, ατρυτώνη  ψυχή και μια ζωντανή νεανική καρδιά, γιατί η λέξη  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μόνο στα Ελληνικά μπορεί να ειπωθεί από τα χρόνια  τα παλιά σε δρόμους που έχουν την δική του ΙΣΤΟΡΙΑ  απελευθερωτικά.
Από την εμφάνιση του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στην  γαλαζοπράσινη Γη  και το πρώτο πρωινό με την ροδοδάκτυλη Ηώς αυγή.
 Ομηρικό τάγμα ξυπόλητων ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ στο διηνεκές της μυθιστορίας
από την Πνύκα  του  μεγάλου αγορευτή Ποιητή