Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Οτι και να ψηφισεις


Οτι και να ψηφισεις εγω δεν θα σου κρατησω καθολου κακια γιατι όλοι στο ίδιο καράβι είμαστε και θα χρειαστει σεβασμός και αγάπη μεταξύ μας για να τα βγαλουμε περα στο αγνωστο μελλον.
Μόνο πρόσεξε πολύ παρακαλω: Αυτή φαινεται να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Γιατι οι δυναμεις μας εχουν περιορισθει πολυ. Μετα δεν θα εχουμε την πολυτελεια να λεμε οτι οι άλλοι φταίνε…  (και οταν πια στο τελος και το “Γουδι” θα γινει μουσουλμανικης ιδιοκτησιας… σαν οι προδοτες θα κυκλοφορουν ανενοχλητοι με τα γιοτ…)

Αν απο καπιο Φοβο ψηφισεις ΝΑΙ, θα κανεις ακριβως αυτο που σου λενε απο την τηλεοραση τα Λαμογια και οι Πολιτικοι που με δολο και προπαγαντα φεραν το ΔΝΤ και τα προηγουμενα καταστροφικα μνημονια! Θελουν το ΝΑΙ γιατι ετσι συμφερει στ' αφεντικα τους: Για να αποδυναμωθει η Ελληνικη Κυβερνηση στις σκληρες διαπραγματευσεις των ερχομενων βδομαδων...
Μόνο πρόσεξε πολύ παρακαλω: Αν πεις τώρα ενα ΝΑΙ στο Σχεδιο, θα ξεπουληθεί τελείως η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, το ΝΕΡΟ και ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ. Και οι κατασχέσεις 1ης κατοικίας θα γίνονται με ρυθμούς Ισπανίας στέλνοντας στο δρόμο και στην αυτοκτονία τους συμπολίτες σου, όταν θα δεις τεράστια τραστ να αγοράζουν χιλιάδες κατοικίες με ένα συμβόλαιο και τζάμπα. Τότε θα είναι αργά.  Η Αργεντινή έγινε «Αργεντινή» γιατί είπε το ΟΧΙ πολύ ΑΡΓΑ (οταν τους είχαν πάρει μέχρι και τα πετρέλαια).
Αν ψηφισεις ΟΧΙ, απλα δινεις στην δικη μας κυβερνηση τις πλατες να ζητηση καλυτερους ορους και να βελτιωθει το (Γενοκτονικο) Σχεδιο που τελεσιγραφικα μας ζητουν να τηρισουμε Το καινουργιο Σχεδιο των Ευρωπαιων δημιων (πες το μνημονιο αν θες) ειναι, οπως φαινεται, τοσο κακο για τους Ελληνες, που η Ελληνικη Κυβερνηση δεν δεκτικε να το υπογραψει εκ μερους μας και ζητα την δικη μας γνωμη....  Εσυ θα το υπογραφες; (και ετσι να παρεις στο λαιμο σου και να επιταχυνεις τη γενοκτονια μιας ολοκληρης χωρας;)  ΝΑΙ στο Σχεδιο, σημαινει οτι το υπογραφεις!
Εγω παραδεχομαι οτι δεν εχω διαβασει το Σχεδιο με λεπτομερεια (η το καταλαβα καλα).  Η Ελληνικη πλευρα (που πιστευω το καταλαβε και εχει λαβει υποψην ολα τα ρισκα), με συμβουλευει να πω ΟΧΙ στο σχεδιο που θεωρησε απαραδεκτο. 
Εγω ποιον θα εμπιστευτω πιο πολυ: Τους ακαρδους Ευρωπαιους Τραπεζιτες η την Κυβερνηση της πατριδας μου που προσπαθει να με προστατευσει;  
Αν ψηφισω ΟΧΙ θα σημαινει οτι: Δεν δεχομαι το ακαρδο σχεδιο οπως τελεσιγραφικα μας δοθηκε, και υποστηριζω τους Ελληνες διαπραγματευτες να απαιτησουν καλυτερους ορους για μενα και για τους συμπατριωτες μου. 
Γιατι να μην προσφερω βοηθεια στους δικους μου ανθρωπους με το να μην δεχτω ενα Ατιμωτικο Σχεδιο με ενα απλο ΟΧΙ στο ψηφοδελτιο;
Καλή Δύναμη,
Λευτερης 
(Χωρις κανενα φοβο και αμφιβολια, υποστηριζω τη δικη μας πλευρα με ενα απλο ΟΧΙ)


ΥΓ. Το τι αλλο θα επελθει στο μελλον (αλλαγη νομισματος, αλλαγη ομαδας, πολεμος, κομητες, σεισμοι...) θα το αντιμετωπισουμε ολοι μαζι. Και η Νικη ειναι παντα με το μερος της Τολμης  (και ποτε του φοβου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: